ZigaForm version 5.2.3

Display iPhone 7

display iphone 7

Display iPhone 7, iPhone 7 plus

Terminalele Apple iPhone desi bine construite, nu rezista la infinit la socuri mecanice. iPhone 7 are un Ecran LCD Multi-Touch widescreen cu diagonala de 4,7 inchi și tehnologie IPS si o rezoluție de 1334×750 pixeli, un display cu înveliș oleofob anti-amprente. Loviturile repetate pot cauza spagerea sticlei unui ecran iPhone 7 sau chiar a intregului ansamblu telefonul nemaifiind functional. In ambele cazuri este necesar sa apelati la un service specializat Apple pentru reparatia sau inlocuirea display-ului iPhone.

Cat costa un înlocuire display iPhone 7 ?

Pretul pentru inlocuirea ecranului iPhone 7, iPhone 7 plus este exemplificat mai jos. In functie de calitatea componentei, costurile pot fi diferite:

 • Ecran iPhone 7 compatibil – 250 ron
 • Ecran iPhone 7 original OEM- 380 ron
 • Ecran iPhone 7 plus compatibil – 280 ron
 • Ecran iPhone 7 plus original OEM- 400 ron

Pretul include montajul gratuit si garantie 90 de zile.

Inlocuire sticla ecran iPhone 7

Sunt mai multe modalitati de a repara un display original iPhone. Metoda cea mai indicata este inlocuirea sticlei, procedeu complex ce se poate realiza doar cu aparatura speciala. In acest caz se pastreaza calitatea display-ului original, culorile si functionalitatea touchscreen-ului. Sticla unui display iPhone seven se indeparteaza la cald, la temperatura constanta iar relipirea celei noi se face prin laminare, procedeu profesional de fabrica. In procesul de refacere a unui display iPhone 7, se inlocuieste si rama de plastic si de multe ori si backlight-ul(lumina display-ului).

Cat dureaza inlocuirea Display iPhone 7 plus?

Cand ecranul iPhone 7 este nefunctional, touchscreen-ul este defect sau LCD-ul nu afiseaza, trebuie schimbat intreg ansamblul display iPhone 7, cazuri in care va putem la dispozitie preturi competitive si o calitate a display-ului iPhone aproape de cea originala. Montajul se face la noi in service de personal specializat in maxim 30 de minute de la preluarea comenzii.

Nu doar display-ul poate fi afectat in urma socurilor mecanice; carcasa, geamul camerei sau alte componente pot fi deteriorate. Bateria se poate inlocui, portul de incarcare de asemenea. Sunt multe defecte ce pot aparea la un iPhone 7, majoritatea fiind rezolvabile. Sursa de incarcare sau memoriile unui iPhone 7 pot fi servisate prin inlocuire sau relipirea acestora pe placa de baza.

Se pot remedia si probleme la chip-ul audio iPhone 7, port usb de incarcare sau inlocuire acumulator iPhone 7.

Toate interventiile pe care le efectuam beneficiaza de garantie 90 de zile. Pentru alte probleme legate de reparatia display-ului iPhone, ne puteti contacta cu ajutorul formularului de mai jos.

14 Comments

  Valentina Coja

  Salutare, avem doua iPhone 7 la care in urma unor evenimente neprevazute, am reusit sa le spargem ecranele.
  La cel alb, ecranul este functional, doar sticla pare afectata.
  La cel negru, ecranul este praf, se aud notificarile dar nu pot accesa nimic.
  In urma inlocuirii, datele se pastreaza?
  Cat dureaza si daca puteti sa-mi faceti un pret pentru ambele telefoane.
  Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Pentru cel cu sticla spartă, refacerea displayului original este 250 ron. Pentru celălalt, displayul complet compatibil este 250 si cel original 380 ron.
   Datele din telefoane nu vor fi afectate iar reparația se poate face pe loc dacă va anuntați telefonic.

  Ale

  Am un iphone 7 doar cu sticla sparta, display ul este intact si functioneaza perfect. Cat costa inlocuirea sticlei?

   service-gsm-mobitel

   Refacerea displayului original iphone 7 este 250 ron.

  Claudia

  Buna seara ! Am un iphone 7 si vreau sa ii inlocuiesc toata carcasa ( fata si spate ) de la un alt iphone 7 . Care este pretul pentru manopera ? Multumesc !

   service-gsm-mobitel

   Dacă aveți Dvs piesele, 100 ron este manopera pentru înlocuire..

  Adriana

  Buna ziua cat ar costa sa schimb display-ul la un iPhone 7

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, dacă este sparta doar sticla, iar displayul este cel original, 200 ron este reparația. Dacă trebuie înlocuit complet, 250 este intervenția, montajul fiind inclus.

  Evelina Stamate

  Am un iphone 7 cu display-ul spart complet. Ecranul pe care-l montati este original? Sau ce tipuri de ecrane aveți? Garantie? Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea displayului complet pentru iPhone 7 este in jur de 300 ron.

  Alex

  Doar sticla Sparta la iphone 7 plus cât este?

   service-gsm-mobitel

   Refacerea displayului original prin înlocuirea sticlei este in jur de 300 ron.

  Mihai Adrian Grosu

  Buna ziua!
  Cam cât ar costa un display pentru iPhone 7 plus?

   service-gsm-mobitel

   Display complet echivalent 400 ron. Display original 600 ron. In varianta in care display-ul Dvs are doar sticla Sparta, se reface display-ul prețul fiind 350 ron.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare