ZigaForm version 5.2.3

Display iPhone7

display iphone7

Display iPhone7

Terminalele Apple iPhone desi bine construite, nu rezista la infinit la socuri mecanice. iPhone 7 are un Ecran LCD Multi-Touch widescreen cu diagonala de 4,7 inchi și tehnologie IPS si o rezoluție de 1334×750 pixeli, un display cu înveliș oleofob anti-amprente. Loviturile repetate pot cauza spagerea sticlei unui display iPhone 7 sau chiar a intregului ansamblu telefonul nemaifiind functional. In ambele cazuri este necesar sa apelati la un service specializat Apple pentru reparatia sau inlocuirea display-ului iPhone 7.

Inlocuire sticla display iPhone 7

Sunt mai multe modalitati de a repara un display iPhone7. Metoda cea mai indicata este inlocuirea sticlei, procedeu complex ce se poate realiza doar cu aparatura speciala. In acest caz se pastreaza calitatea display-ului original, culorile si functionalitatea touchscreen-ului. Sticla unui display iPhone 7 se indeparteaza la cald, la temperatura constanta iar relipirea celei noi se face prin laminare, procedeu profesional de fabrica. In procesul de refacere a unui display iPhone 7, se inlocuieste si rama de plastic si de multe ori si backlight-ul(lumina display-ului).

Display iPhone7 complet

Cand ecranul iPhone 7 este nefunctional, touchscreen-ul este defect sau LCD-ul nu afiseaza, trebuie schimbat intreg ansamblul display iPhone 7, cazuri in care va putem la dispozitie preturi competitive si o calitate a display-ului iPhone 7 aproape de cea originala. Montajul se face la noi in service de personal specializat in maxim 30 de minute de la preluarea comenzii.

Nu doar display-ul poate fi afectat in urma socurilor mecanice; carcasa, geamul camerei sau alte componente pot fi deteriorate. Bateria se poate inlocui, portul de incarcare de asemenea. Sunt multe defecte ce pot aparea la un iPhone 7, majoritatea fiind rezolvabile. Sursa de incarcare sau memoriile unui iPhone 7 pot fi servisate prin inlocuire sau relipirea acestora pe placa de baza.

Toate interventiile pe care le efectuam beneficiaza de garantie 90 de zile. Pentru alte probleme legate de reparatia display-ului iPhone 7, ne puteti contacta cu ajutorul formularului de mai jos.

12 Comments

  Ale

  Am un iphone 7 doar cu sticla sparta, display ul este intact si functioneaza perfect. Cat costa inlocuirea sticlei?

   service-gsm-mobitel

   Refacerea displayului original iphone 7 este 250 ron.

  Claudia

  Buna seara ! Am un iphone 7 si vreau sa ii inlocuiesc toata carcasa ( fata si spate ) de la un alt iphone 7 . Care este pretul pentru manopera ? Multumesc !

   service-gsm-mobitel

   Dacă aveți Dvs piesele, 100 ron este manopera pentru înlocuire..

  Adriana

  Buna ziua cat ar costa sa schimb display-ul la un iPhone 7

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, dacă este sparta doar sticla, iar displayul este cel original, 200 ron este reparația. Dacă trebuie înlocuit complet, 250 este intervenția, montajul fiind inclus.

  Evelina Stamate

  Am un iphone 7 cu display-ul spart complet. Ecranul pe care-l montati este original? Sau ce tipuri de ecrane aveți? Garantie? Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea displayului complet pentru iPhone 7 este in jur de 300 ron.

  Alex

  Doar sticla Sparta la iphone 7 plus cât este?

   service-gsm-mobitel

   Refacerea displayului original prin înlocuirea sticlei este in jur de 300 ron.

  Mihai Adrian Grosu

  Buna ziua!
  Cam cât ar costa un display pentru iPhone 7 plus?

   service-gsm-mobitel

   Display complet echivalent 400 ron. Display original 600 ron. In varianta in care display-ul Dvs are doar sticla Sparta, se reface display-ul prețul fiind 350 ron.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare