ZigaForm version 4.8.0

Inlocuire Display iPhone 11 Pro Max

inlocuire display iphone 11

Schimbarea unui ecran spart iPhone 11, 11 pro sau 11 Pro Max este o reparație cautată de catre posesorii neîndemânatici ai acestor device-uri. Pentru aceste servicii, avem urmatoarele prețuri:

Înlocuire ecran iPhone 11 – 800 ron

Înlocuire ecran iPhone 11 PRO – 1300 ron

Înlocuire display iPhone 11 Pro Max – 1500 ron

Oricat de mult protejăm telefonul cu folie de sticla sau husa, avem și momente de neatenție în care putem scăpa efectiv telefonul pe jos. Display-ul este componenta cu care interacționam atunci cand folosim telefonul, deci un ecran spart ne pune in dificultate atunci cand iPhone-ul este nefuncționabil. Echipa Mobitel, vine in intampinarea clientilor cu cele mai calitative componente Apple, garantia fiind de 90 de zile.

Cat costa inlocuire display iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max?

Prețurile pentru aceste intervenții sunt afișate mai sus. Sunt diferențe semnificative între prețurile ecranelor din seria Apple iPhone 11, datorita tehnologiei prin care sunt construite aceste componente.

Ecranul Apple iPhone 11 este un Liquid Retina HD, cu tehnologie IPS si rezoluție de 1792×828 pixeli la 326 ppi. iPhone 11 Pro si 11 Pro Max, au ecrane cu tehnologie OLED, Super Retina XDR de dimensiuni si rezoluții diferite. Toate ecranele iPhone din aceasta serie sunt protejate in plus de un învelis oleofob anti-amprente.

Cât dureaza înlocuirea unui ecran iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max?

În general, intervențiile se fac pe loc sau în aceeași zi, în funcție de disponibilitatea componentelor Apple iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro MAX. Pentru a micșora timpii de reparație, ne puteți contacta telefonic pentru a verifica daca ecranul pe care-l doriți este pe stoc, urmând sa facem o programare in service pentru a rezolva problema cat mai rapid.

Este neplăcut atunci cănd un ecran original iPhone 11 Pro Max se sparge. Dar nu este neapărat o tragedie. Aceste ecrane se pot înlocui rapid, la prețuri accesibile, datele personale din telefon nefiind afectate.

Dacă în urma unui accident, doar sticla ecranului este afectata, avem solutii de inlocuire sticla display iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro max, la preturi competitive.

Va asteptam sa ne contactati echipa Mobitel, pentru oricare din problemele afisate mai sus!

8 Comments

  Elena

  Salut, am spart geamul camera 11 Max pro. Se poate inlocui?

  Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Se poate, înlocuirea sticlei este in jur de 100 ron. Care dintre sticle este Sparta?

  Daniel Mocanu

  Am dat cu el de pământ si am crăpat camera si spatele. Cât costa? 11 pro.
  Si cât de repede se face?

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea sticlei 11 Pro este 450 ron. Camerele ce probleme au? Nu functioneaza? Sunt crapate toate lentilele?

  Georgiana Vasile

  Buna ziua, detin un iPhone 11 Pro pe care l-am spart. Initial s-a spart sticla dar dupa cateva zile, l-am trantit din nou iar acum nu se mai vede.
  Vreau sa stiu daca este original si care este pretul cu tot cu montaj?
  Se poate face rapid? Am mare nevoie de telefon.
  Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea display-ului original iPhone 11 Pro este 1300 ron si se poate face in aceeasi zi.

  Eu

  Buna ziua, am spart si eu ecranul de la acest telefon minune. Cât de repede poate fi reparat? Nu vreau sa știe părinții ca l-am scăpat. Este cadou de ziua mea. O sa se vadă ca a fost schimbat? Este un 11 pro.

   service-gsm-mobitel

   Se poate inlocui display-ul iPhone 11 Pro fara probleme. Nu o sa se vada ca a fost inlocuit, telefonul va arata si va functiona impecabil. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare