ZigaForm version 5.2.6

Inlocuire Display iPhone 11 Pro Max

inlocuire display iphone 11

Schimbarea unui ecran spart iPhone 11, 11 pro sau 11 Pro Max este o reparație cautată de catre posesorii neîndemânatici ai acestor device-uri. Pentru aceste servicii, avem urmatoarele prețuri:

Inlocuire display compatibil/echivalent iPhone 11:

  • Display iPhone 11 – 500 ron
  • Display iPhone 11 Pro – 1100 ron
  • Display iPhone 11 Pro Max – 1300 ron.

Garantie 90 de zile, montaj inclus gratuit!

Inlocuire display original OEM seria iPhone 11:

Garantie 90 de zile, montaj gratuit!

Ecranele sunt originale Apple, provenite din dezmembrarea unor telefoane cu alte probleme.

Oricat de mult protejăm telefonul cu folie de sticla sau husa, avem și momente de neatenție în care putem scăpa efectiv telefonul pe jos. Display-ul este componenta cu care interacționam atunci cand folosim telefonul, deci un ecran spart ne pune in dificultate atunci cand iPhone-ul este nefuncționabil. Echipa Mobitel, vine in intampinarea clientilor cu cele mai calitative componente Apple, garantia fiind de 90 de zile.

Cat costa inlocuire display iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max?

Prețurile pentru aceste intervenții sunt afișate mai sus. Sunt diferențe semnificative între prețurile ecranelor din seria Apple iPhone 11, datorita tehnologiei prin care sunt construite aceste componente.

Ecranul Apple iPhone 11 este un Liquid Retina HD, cu tehnologie IPS si rezoluție de 1792×828 pixeli la 326 ppi. iPhone 11 Pro si 11 Pro Max, au ecrane cu tehnologie OLED, Super Retina XDR de dimensiuni si rezoluții diferite. Toate ecranele iPhone din aceasta serie sunt protejate in plus de un învelis oleofob anti-amprente.

Cât dureaza înlocuirea unui ecran iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max?

În general, intervențiile se fac pe loc sau în aceeași zi, în funcție de disponibilitatea componentelor Apple iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro MAX. Pentru a micșora timpii de reparație, ne puteți contacta telefonic pentru a verifica daca ecranul pe care-l doriți este pe stoc, urmând sa facem o programare in service pentru a rezolva problema cat mai rapid.

Este neplăcut atunci cănd un ecran original iPhone 11 Pro Max se sparge. Dar nu este neapărat o tragedie. Aceste ecrane se pot înlocui rapid, la prețuri accesibile, datele personale din telefon nefiind afectate.

Dacă în urma unui accident, doar sticla ecranului este afectata, avem solutii de inlocuire sticla display iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro max, la preturi competitive.

Pentru alte modele iPhone, puteti verifica lista completa de preturi pentru inlocuire display iPhone, garantie 90 de zile, montaj gratuit!

Va asteptam sa ne contactati echipa Mobitel, pentru oricare din problemele afisate mai sus!

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
12 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Robert
14 zile în urmă

Am spart sticla ecranului, iar in locul loviturii este o mica pata. Touch-ul merge impecabil. Cat costa toata reparatia?

Ultima modificare 14 zile în urmă by Robert
Elena
1 lună în urmă

Am nevoie de un original iPhone 11 display. Cat de repede se poate realiza reparatia?

Elena
1 an în urmă

Salut, am spart geamul camera 11 Max pro. Se poate inlocui?

Mulțumesc.

Daniel Mocanu
1 an în urmă

Am dat cu el de pământ si am crăpat camera si spatele. Cât costa? 11 pro.
Si cât de repede se face?

Georgiana Vasile
1 an în urmă

Buna ziua, detin un iPhone 11 Pro pe care l-am spart. Initial s-a spart sticla dar dupa cateva zile, l-am trantit din nou iar acum nu se mai vede.
Vreau sa stiu daca este original si care este pretul cu tot cu montaj?
Se poate face rapid? Am mare nevoie de telefon.
Multumesc.

Eu
1 an în urmă

Buna ziua, am spart si eu ecranul de la acest telefon minune. Cât de repede poate fi reparat? Nu vreau sa știe părinții ca l-am scăpat. Este cadou de ziua mea. O sa se vadă ca a fost schimbat? Este un 11 pro.

Suna-ne
Localizare