ZigaForm version 4.8.0

Inlocuire display Huawei P20 lite

inlocuire display huawei p20 lite

Inlocuire display Huawei P20 lite, este o reparatie necesara atunci cand avem de a face cu socuri mecanice sau lovituri accidentale.

Ecranul Huawei P20 lite, se poate crapa in urma socurilor, el devenind nefunctional. Echipa Mobitel Service, va pune la dispozitie componente huawei de calitate, cu garantie de 90 de zile.

Cat costa inlocuirea ecranului Huawei P20 lite?

-Schimbare ecran Huawei P20 Lite – 220 ron

  • Display Huawei P20 Lite cu Touchscreen
  • Compatibil cu Huawei: P20 Lite, ANE-LX1, Nova 3E,  P20Lite Dual Sim (ANE-L21)
  • Ecranul Setul contine geam/ touchscreen, ecran/ display, benzile flex si conectori.

Cat dureaza reparatia display-ului Huawei p20 lite?

Stim ca esti mereu in graba si ai nevoie ca telefonul tau Huawei sa fie cat mai repede reparat. Facem tot posibilul ca ecranul Huawei P20 lite sa fie reparat pe loc. Contacteaza-ne telefonic pentru a verifica daca produsul este in stoc.

Atentie, ecranul Huawei P20 lite, este diferit de P20 lite sau de cel de Huawei Mate 20 lite. Pretul pentru inlocuire display Mate 20 sau pret inlocuire display P20, este diferit.

Schimbare Display Huawei P20 lite – Montaj inclus!

Inlocuire display Huawei P20 lite, este o reparatie necesara atunci cand telefonul este spart sau nefunctional. Mobitel Service, va asteapta cu montaj inclus la toate componentele Huawei in locatia din zona Parcului Cismigiu. In cazul in care reparatia dureaza, va putem oferi un telefon de back-up pe toata durata reparatiei telefonului dvs.

Pentru alte detalii si intrebari referitoare la inlocuirea ecranului Huawei P20 lite, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

 

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare