ZigaForm version 5.2.6

Inlocuire display Huawei P20 lite

display huawei p20 lite original

Huawei P20 Lite, este un smartphone accesibil ca și preț iar înlocuirea display-ului pentru acest model , este o reparație necesară atunci când avem de a face cu șocuri mecanice sau lovituri accidentale.

Ecranul Huawei P20 lite, se poate crapa in urma socurilor, el devenind nefunctional. Echipa Mobitel Service, va pune la dispozitie componente huawei de calitate, cu garantie de 90 de zile.

Cât costă înlocuirea ecranului Huawei P20 lite?

  • Display Huawei P20 Lite cu Touchscreen
  • Compatibil cu Huawei: P20 Lite, ANE-LX1, Nova 3E,  P20Lite Dual Sim (ANE-L21)
  • Ecranul Setul contine geam/ touchscreen, ecran/ display, benzile flex si conectori.

Cât durează reparația display-ului Huawei P20 lite?

Știm că ești mereu in grabă si ai nevoie ca telefonul tau Huawei sa fie cât mai repede reparat. Facem tot posibilul ca ecranul Huawei P20 lite sa fie reparat pe loc. Contacteaza-ne telefonic pentru montaj gratuit in București și pentru a verifica dacă produsul este in stoc.

Atenție, ecranul Huawei P20 lite, este diferit de alte modele Huawei. Puteti verifica aici prețurile pentru inlocuire display Huawei Mate 20 sau pret înlocuire display Huawei P20, cu montaj gratuit in Bucuresti!

Schimbare Display Huawei P20 lite București- Montaj Gratuit!

Înlocuire display Huawei P20 lite, este o reparație necesară atunci când telefonul este spart sau nefuncțional. Mobitel Service, vă asteaptă cu montaj inclus la toate componentele Huawei in Bucuresti, zona Parcului Cismigiu. In cazul in care reparatia dureaza, va putem oferi un telefon de back-up pe toata durata reparatiei telefonului dvs.

Pentru clientii mai exigenti in ceea ce priveste calitatea componentelor huawei, avem varianta unui ecran original Huawei P20 lite, la un pret accesibil.

Pentru alte detalii și întrebari referitoare la înlocuirea ecranului Huawei P20 lite în București, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

0 0 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
8 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Badea catalin
1 lună în urmă

Bună ziua, pentru a schimba un display și capacul de pe spate la un huawei p 20 lite care ar fi costul total? Mulțumesc!

Zamfirescu David
2 luni în urmă

Bună seara! Ma puteți lamuri cât costa un display nou pentru P20 Lite? Mulțumesc!

Alina
6 luni în urmă

Buna seara! Aveti maine deschis pentru schimbarea display-ului Huawei 20 p lite si se poate face pe loc? Mulțumesc

Suna-ne
Localizare