service htc

Service HTC

Terminalele producatorului din Taiwan, sunt din ce in ce mai performante si mai sofisticate. Noi modele apar de la an la an, cei de la HTC marindu-si portofoliul cu gadgeturi de ultima generatie pentru a nu ramane in urma fara de competitori.

Sunt telefoane robuse, rezistente si performante, dar ce ne facem daca le scapam pe asfalt sau in apa de mare? Sunt cazuri in care din cauza loviturilor, display-ul sau carcasa sunt afectate si necesita servisare sau inlocuire. Un service HTC va scapa de aceste probleme, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Nici acumulatorii HTC nu rezista la cicluri de incarcare nelimitate, trebuie inlocuiti atunci cand telefonul se descarca prea repede sau cand telefonul se inchide brusc in convorbiri. Camere HTC desi de ultima generatie pot avea probleme si trebuie inlocuite. Nu in ultimul rand, una din cea mai stresanta componenta este conectorul de incarcare. Neatentia utilizatorului poate face ca acesta sa se desprinda sau sa nu mai functioneze in parametrii normali.

Sunt destul de multe probleme ce pot aparea in cazul smartphone-urilor HTC, pentru toate acestea sunt aici sa va oferim un Service HTC accesibil si componente de cea mai buna calitate.

Orice alta problema ati avea cu terminalul dvs HTC, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

651 Comments

  Ayssa Ionescu

  Buna ziua,

  Sunt interesata de o cotatie de pret cu referire la reparatia unui telefon HTC M10 Grey.

  In fapt bateria are probleme de sustinere a energiei pe termen indelungat si se inchide cand inca are 39-42%.
  De asemenea, softul are tendinta sa imi creeze ceva probleme.

  Va multumesc anticipat pentru oferta dvs.

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea bateriei pentru HTC 10 este in jur de 150 ron.

  ecaterina

  buna ziua,de ceva vreme la htc-ul meu 530 la acumulator imi apare un semnul exclamarii rosu si refuza sa incarce.daca il conectez din nou la retea se incarca doar citeva procente.poate sta o noapte intreaga si doar 2-3 % sa incarce acumulatorul.
  este problema de soft sau trebuie de inlocuit acumulatorul?

   service-gsm-mobitel

   Probabil ca problema este de la acumulator caz in care trebuie inlocuit. In jur de 140 ron ar fi interventia.

  Carol

  Buna ziua,

  Se poate inlocui la dumneavoastra acumulatorul unui HTC X9?
  Daca da, imi puteti spune un pret estimativ (acumulator + manopera) ?

  Multumesc frumos

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea acumulatorului pentru HTC X9 este 140 ron. Manopera este inclusa.

  Nedelcu Catalina

  Buna ziua!
  Am un HTC One M9 care nu se mai aprinde. As vrea sa stiu daca aveti pe stoc inlocuirea butonului Power si cat m-ar costa. Multumesc!

   service-gsm-mobitel

   De unde știți ca este de la butonul Power? Telefonul dacă îl băgați la încărcat, arată ca încarcă? Pot fi mai multe probleme. Butonul Power, baterie, placa de baza, software etc. Dacă problema este de la butonul de Power in jur de 80-100 ron este reparația.

  Diana Culescu

  Buna ziua,

  As dori sa schimb bateria telefonului meu HTC 10 deoarece a inceput sa se descarce foarte repede. Daca folosesc camera nu tine mai mult de doua ore. Am rugamintea sa imi spuneti daca pot schimba bateria la dumneavoastra si cat costa intreaga procedura (bateria propriu-zisa, manopera si orice alte eventuale costuri asociate). De asemenea, va rog sa imi spuneti cat dureaza schimbarea.

  Multumesc!

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea bateriei HTC 10 este in jur de 150 ron. Timp de executie 24h.

Suna-ne
Localizare