service htc

Service HTC

Terminalele producatorului din Taiwan, sunt din ce in ce mai performante si mai sofisticate. Noi modele apar de la an la an, cei de la HTC marindu-si portofoliul cu gadgeturi de ultima generatie pentru a nu ramane in urma fara de competitori.

Sunt telefoane robuse, rezistente si performante, dar ce ne facem daca le scapam pe asfalt sau in apa de mare? Sunt cazuri in care din cauza loviturilor, display-ul sau carcasa sunt afectate si necesita servisare sau inlocuire. Un service HTC va scapa de aceste probleme, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Nici acumulatorii HTC nu rezista la cicluri de incarcare nelimitate, trebuie inlocuiti atunci cand telefonul se descarca prea repede sau cand telefonul se inchide brusc in convorbiri. Camere HTC desi de ultima generatie pot avea probleme si trebuie inlocuite. Nu in ultimul rand, una din cea mai stresanta componenta este conectorul de incarcare. Neatentia utilizatorului poate face ca acesta sa se desprinda sau sa nu mai functioneze in parametrii normali.

Sunt destul de multe probleme ce pot aparea in cazul smartphone-urilor HTC, pentru toate acestea sunt aici sa va oferim un Service HTC accesibil si componente de cea mai buna calitate.

Orice alta problema ati avea cu terminalul dvs HTC, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

669 Comments

  Draghici Alexandru

  Buna ziua,

  As dori sa inlocuiesc bateria pentru HTC One M8S si mufa de incarcare.
  Imi spuneti va rog cat costa?
  Va multumesc!

   service-gsm-mobitel

   Momentan acumulator de m8s gasim doar din sursa externa, pretul fiind in jur de 150 ron. Pentru inlocuirea conectorului de incarcare pretul este de 130 ron.

  ROBERT GEORGIAN RISTACHE

  Buna seara, inlocuiti si baterii la un Htc 10 ? si care ar fi manoperei + piesa ?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, inlocuirea acumulatorului pentru HTC 10 este 150 ron, manopera inclusa.

  Tony

  Buna ziua,
  M-ar interesa cat ajunge inlocuirea sticlei de pe fata la un HTC U11.

  Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Nu putem inlocui sticla, ea face parte din display. Pretul pentru inlocuirea display-ului complet HTC U11 este 390 ron.

  Andrei Mihu

  Buna ziua, as dori sa shimb display-ul si spatele la un HTC U11, cam cat m-ar costa?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, inlocuirea display-ului complet pentru HTC U11 este in jur de 390 ron, iar capacul spate 90 ron

Suna-ne
Localizare