ZigaForm version 5.9.1
service nokia

Service Nokia

Service Nokia modele gama 2018.

Dupa mai multi ani de stat in umbra marilor producatori de smartphone, Nokia revine puternic cu noi terminale inteligente. Noile telefoane sunt dotate cu sistem de operare AndroidOne, un sistem de operare curat de la Google, bine optimizat si fara aplicatii inutile.

Cu smartphone-urile Nokia cu Android One ai asigurate actualizările obișnuite de securitate, dar și pe cele ale sistemului de operare pe o perioadă de 2 ani. Ușurința în utilizare este ținta principalelor noi funcții Android care sunt incluse în Android 8 Oreo și care ajută utilizatorii să foloseseasca mai multe aplicații din mai puține atingeri. Cel mai important, modul imagine-în-imagine, permite pastrarea unei aplicație rulând în timp ce este deschisa alta. Perfect pentru menținerea apelurilor video deschise atunci când se verifica e-mailurile.

Puterea AndroidONE – sistemul de operare curat de la Google.

O dată cu Android 8 Oreo, Google a lansat Google Play Protect care te ajută la protejarea telefonul prin scanarea aplicațiilor in curs de instalare, completat de un meniu Setări care oferă controlul. O privire mai atentă la consumul de curent îți oferă controlul asupra economisirii bateriei. Vezi cât curent consumă aplicațiile din fundal pe care le folosești, nu doar cele active.

Acces optimizat la conturile tale cu funcția de Completare automată a parolelor, acum pentru aplicații, precum și pentru browsere web. Această funcție va fi integrată cu alte aplicații de gestionare a parolelor cu permisiunea ta, astfel încât nu este nevoie să renunți la managerul de parole dacă foloseai deja unul.

Chiar daca sunt recent aparute, noile terminale de la Nokia se pot defecta in cazul accidentelor, loviturilor sau a contactului cu diverse lichide. Incercam sa tinem pasul cu noile modele si sa oferim clientlilor nostrii o gama larga de componente si accesorii pentru service Nokia: display LCD, Touchscreen, carcasa, capac spate, acumulator, conectori incarcare, camera foto etc.

Gama pe care o reparam este practic extinsa in functie de aparitia fiecarui model si a componentelor necesare reparatiei. Pentru orice alte probleme va rugam sa ne contactati.

 

0 0 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
119 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Irina
2 ani în urmă

Buna ziua, nu mai merge sa incarc Nokia 7.1, se poate schimba mufa/ modulul de inacrcare?

Admin
2 ani în urmă
Răspuns către  Irina

Buna ziua, pentru inlocuirea circuitului de incarcare nokia 7.1, pretul este 140 ron. Operatiunea este usor riscanta avand in vedere ca trebuie dat jos display-ul.

constantin cristian
3 ani în urmă

Buna ziua, doresc sa înlocuiesc display Nokia 9 pureview, ma puteti ajuta?

Admin
3 ani în urmă
Răspuns către  constantin cristian

Momentan nu gasim componente pentru acest model.

Ciprian
3 ani în urmă

Buna ziua,
Cat ar costa inlocuirea sticlei display-ului pt un Nokia 8 Sirocco?

Admin
3 ani în urmă
Răspuns către  Ciprian

Nu inlocuim sticla la acest model. Display-ul complet este in jur de 1000 ron dar momentan nu este pe stoc.

Cioran Ecaterina
3 ani în urmă

Buna ziua pt un Nokia 8.1 înlocuire fata și spate cat m-ar costa

Admin
3 ani în urmă
Răspuns către  Cioran Ecaterina

In jur de 390 ron este dispaly-ul original Nokia 8.1, iar capacul spate in jur de 100 ron. Va asteptam!

Dan
5 ani în urmă

Buna ziua, pentru nokia 7 plus se poate schimba geamul (crapat) in rest functional? Daca da, cat ar costa?
Multumesc

Admin
5 ani în urmă
Răspuns către  Dan

Geamul Nokia 7 plus face parte din ansamblul display, el fiind lipit de acesta. Inlaturarea acestuia presupune un risc pentru lcd, se poate sparge sau poate ramane patat. Daca va asumati acest risc noi putem incerca inlocuirea geamului si laminarea noului geam pe display-ul original pretul inteventiei daca reuseste fiind in jur de 250 ron. In caz contrar trebuie inlocuit ansamblul complet costurile reparatiei fiind in jur de 600 ron.

Vlad
5 ani în urmă

Cat costa inlocuirea sticlei pentru un Nokia 6.1 (Nokia 6 2018)? Este crapat intr-un colt, in rest merge perfect. Multumesc.

Admin
5 ani în urmă
Răspuns către  Vlad

Sticla nu o putem inlocui, face parte din display. Inlocuirea display-ului complet pentru Nokia 6 2018 este in jur de 280 ron.

Pall Andrei
5 ani în urmă

Buna ziua am un Nokia 5 ,l-am scăpat pe jos și am spart sticla la camera și zgâriat spatele cat costa sal repar

Admin
5 ani în urmă
Răspuns către  Pall Andrei

Buna ziua, nu avem geam camera pentru acest model momentan.

Augustin Luca
5 ani în urmă

Bună ziua, am un Nokia 8 căruia aș dori să îi schimb sticla ecranului (aceasta nefiind spartă, doar ciobită putin în câteva locuri). Aș dori să știu dacă se poate și cam cât m-ar costa. Mulțumesc!

Admin
5 ani în urmă
Răspuns către  Augustin Luca

Inlocuirea sticlei este dificila si riscanta la acest model. Nu putem garanta reusita. In cazul schimbarii geamului pretul este 200 ron. In caz contrar trebuie inlocuit display-ul complet pretul fiind in jur de 500 ron.

Nicoleta
5 ani în urmă

Buna ziua,

Mama și-a scăpat Lumia 620 in apa și după ce a stat la uscat nu pornește, deloc. Nici măcar nu se încarcă.
Credeți ca mai are vreo șansa sa fie reparat?

Admin
5 ani în urmă
Răspuns către  Nicoleta

Veniti cu telefonul in service sa-l vedem, trebuie desfacut si curatat.

Leo
5 ani în urmă

Buna ziua ! Am un Nokia 6 caruia i s-a dezlipit display-ul.Cat m-ar costa sa-l lipiti ?

Admin
5 ani în urmă
Răspuns către  Leo

Veniti cu el sa-l vedem, trebuie sa evaluam riscurile relipirii display-ului iar daca operatiunea se poate face in siguranta, pretul pentru interventie poate fi 80-100 ron.

Suna-ne
Localizare