Service si reparatii Samsung

Reparatii de calitate pentru toata gama telefoanelor Samsung

Avem experienta necesara pentru a efectua cele mai calitative reparatii pentru telefoanele Samsung Galaxy. Componentele cu care lucram, in special ecranele LCD, sunt originale Samsung si beneficiaza de 1 an garantie. Socurile mecanice repetate sau contactele cu lichide pot avea urmari nefaste asupra dispozitivelor Samsung. Fie ca bateria este uzata sau portul de incarcare nu functioneaza, ne puteti contacta. Problemele software se pot rezolva rapid iar constatarea defectelor este GRATUITA!.

Inlocuire display complet original pentru Samsung Galaxy S6 edge. In cazul in care doar sticla este sparta, avem solutii profesionale de inlocuire a acesteia.

s6-edge-inlocuire-sticla-300x164 Service Samsung

Inlocuire display complet original pentru Samsung Galaxy S7 edge. In cazul in care doar sticla este sparta, avem solutii profesionale de inlocuire a acesteia.

geam-spart-galaxy-s7-edge-300x183 Service Samsung

Inlocuire display complet original pentru Samsung Galaxy S8 sau S8 plus. In cazul in care doar sticla este sparta, avem solutii profesionale de inlocuire a acesteia.

samsung-s8-geam-spart-300x179 Service Samsung

Preturi reparatii componente samsung originale.

Preturi reparatii, montaj inclus.

Model SamsungInlocuire Display OriginalInlocuire sticla
Galaxy S6700300
Galaxy S6 edge950500
Galaxy S7700350
Galaxy S7 Edge1280650
Galaxy S81450750
Galaxy S8 plus1500800

Service si reparatii Samsung

Daca aveti probleme cu terminalul dumneavoastra Samsung, puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Va putem ajuta cu servicii complete pentru reparatia telefoanelor Samsung orice model, fie ca este vorba de reparatii hardware sau software. Service Samsung orice model. Daca ati spart geamul protector al telefonului Samsung, ne puteti contacta pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru reparatia terminalului Samsung. Putem schimba sticla protectoare al telefoanelor Samsung sau chiar display-ul complet. Piesele pe care le folosim in procesul de fabricatie sunt de cea mai buna calitate sau originale Samsung.

service-samsung-bucuresti-reparatii-galaxy-mobitel Service Samsung

Display Samsung Galaxy

Sunt cazuri in care in urma socurilor mecanice, display-ul terminalului Samsung se sparge. In situatia in care doar geamul protector este spart, va putem oferi o alternativa ieftina si profesionala pentru reparatia acestui terminal. In cazul anumitor modele, Samsung i9100,( Galaxy S1) Samsung  i9300, i9305(Galaxy S3) , Samsung i9505(Galaxy S4), geamul protector poate fi schimbat fara probleme.

replace-cracked-screen-your-samsung-galaxy-s-iii.1280x600 Service Samsung

Desi dezlipirea geamului spart pentru aceste modele este dificila, o putem face in siguranta, rata de succes fiind de 99.98%. Geamul nou, se lipeste cu o solutie speciala, pe toata suprafata LCD-ului procedeu de fabrica. Display-ul si touchscreen-ul vor fi perfect functionale, operatiunea beneficiand de garantie.

replace-cracked-screen-your-samsung-galaxy-s-iii.w654 Service Samsung

Reparatii hardware si software

1.974 Comments

  Alina

  Buna ziua! As vrea sa stiu cat ma costa inlocuirea geamului pentru un A8 2018.

   service-gsm-mobitel

   Daca este sparta doar sticla, inlocuirea acesteia este in jur de 250 ron. Trebuie vazut telefonul, cat de afectat este de socul mecanic pentru a fi siguri ca putem inlocui sticla in siguranta.

  Dana

  Buna ziua am si eu j 7 si am geamul spart display. UL FUNCTIONEAZA CAT MA COSTA

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea geamului J7 2017 este 250 ron.

  Cristian M

  Buna Ziua,

  As dori sa stiu cat m-ar costa sa inlocuiesc o mufa de incarcare la un Samsung S6.

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea conectorului usb de incarcare pentru Samsung S6 este in jur de 150 ron.

  Popa Alexandru

  Buna ziua,
  Imi puteti spune cat costa schimbarea unui display pentru modelul Samsung Galaxy A5 2007? Si cat ar dura?

   service-gsm-mobitel

   Display-ul complet original Samsung Galaxy A5 2017 este 480 ron. Montajul este inclus si garantia de un an.

  Bianca

  Buna seara, imi puteti spune cat dureaza inlocuirea unui display la s8 ? Si la ce pret?

   service-gsm-mobitel

   Trebuie comandat display-ul in functie de seria IMEI a telefonului. Dureaza cam 2-5 zile pana ne ajunge si pretul este in jur de 1200 ron. Display-ul este nou, original Samsung cu garantie 1 an.

  Gabriel Ghimbas

  Buna ziua, am un Samsung J7 model 2015 la care s-a spart geamul de la camera spate iar pozele nu ies corect focalizate. Se simte o diferenta clara fata de cele facute inainte sa se sparga geamul.. Se poate repara? Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Se inlocuieste geamul camerei, in jur de 80 ron este reparatia…

  bianca

  Buna ziua,
  S7edge posibil geam spart. Cat dureaza reparatia?

   service-gsm-mobitel

   Daca este spart doar geamul, inlocuirea acestuia este in jur de 700 ron, timp de executie 2-3 zile. Daca nu se poate inlocui geamul display-ul complet original samsung este in jur de 1280 ron, montaj inclus si garantie 1 an.

  Maria

  Buna seara. Am un Samsung Galaxy J5 2015 caruia nu ii mai merge display-ul din cauza apei. El vibreaza cand se deschide si pentru cateva secunde apare logo-ul iar apoi ecranul este negru, vibreaza si atunci cand este bagat la incarcat. Cat m-ar costa reparatia lui?

   service-gsm-mobitel

   Trebuie verificat in service pentru a vedea ce componente sunt afectate.

  Stefan

  Salut am un iPhone 6 pe marginile display ului are pete galbene ce sunt mai exact? Se pot remedia? Daca ar trebuii sa schimb display ul cat m ar costa?

   service-gsm-mobitel

   Putem incerca sa schimbam backlight-ul pretul fiind in jur de 100 ron. Daca trebuie inlocuit display-ul complet in jur de 250 ron este interventia.

  Burlacu Nicoleta

  Buna ziua,

  Am un Samsung S7 si camera din spate are polarizatorul ars. Este necesara inlocuirea acesteia? Si daca da, care este pretul pentru inlocuire?

  Mersi

   service-gsm-mobitel

   Ce polarizator are ars? N-am auzit de asa ceva. Daca nu functioneaza, inlocuirea camerei spate este in jur de 200 ron.

Suna-ne
Localizare