ZigaForm version 5.7.6

Display Samsung J5 2017

display samsung j5 2017

Un Display Samsung J5 2017, este un ecran Super AMOLED, cu rezolutie HD 1920×1080 pixeli la o diagonală de 5.2 inchi protejat de o sticlă curbata 2.5D.

Datorită neatenției, de multe ori telefonul ne poate scăpa din mâna, pe asfalt sau pe gresie, consecința directă fiind spargerea ecranului Samsung J5 2017.

Deși display-ul este protejat de o sticla 2.5D, rezistenta la socuri mecanice, aceasta din urmă se poate sparge, fisura sau in cazuri mai grave ecranul poate deveni nefuncțional.

Înlocuirea ecranului Samsung J5 2017 este in aceste obligatorie in aceste cazuri,  pentru a mai putea utiliza telefonul, sau pentru a recupera datele personale din telefon.

Cat costa inlocuire Display Samsung J5 2017?

Pentru că ținem la calitatea reparațiilor pe care le efectuăm, clientii Mobitel beneficiază de componente originale Samsung, astfel încât telefonul va funcționa ca la început.

  • Inlocuire Display Samsung J5 2017 – 349 ron

Ecranul este original Samsung cu garantie 90 de zile, montajul fiind gratuit in service-ul Mobitel.

Plata se poate face cash, op sau card la sediul nostru. Pentru disponibilitatea componentei pe stoc, in functie de culoare, va rugam sa ne contactati telefonic la numerele afisate.

Cand trebuie înlocuit un ecran Samsung J5 2017?

Un ecran spart, pe lângă aspectul neplăcut, poate creea probleme utlilizatorului. Multe din functionalitatile acestuia pot fi afectate, touchscreen poate fi neresposiv iar imaginea distorsionata sau ilizibila complet.

Este momentul in care trebuie apelat la un service gsm profesional, pentru inlocuirea completa a display-ului sau a sticlei ce protejeaza ecranul superAMOLED. Pentru ca, pot fi cazuri in care doar sticla display-ului Samsung J5 2017 este afectata.

In acest caz, prin proceduri specifice de service, se poate incerca inlocuirea sticlei Samsung j5 2017, la preturi avantajoase.

Cat dureaza schimbarea ecranului J5 2017?

Timpul necesar pentru inlocuirea ecranului original J5 2017, este relativ redus, reparatia facându-se in 20-30 minute daca ecranul este pe stoc. Pentru disponibilitatea produsului în functie de culoare, ne puteti contacta telefonic, la numele afisate.

 

 

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
6 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristiana Popescu
2 ani în urmă

Salut, fetita mea a scapat telefonul din mana, este un samsung j5 2017.
Initial s-a spart doar sticla de protectie dar, dupa cateva ore, ecranul a inceput sa se coloreze si sa se innegreasca.
Acum, dupa 2-3 zile aproape ca nu se mai vede nimic pe display. Touchscreenul este functionabil.
Ce solutii sunt pentru a-l repara?
Datele din telefon se pastreaza? Nu am apucat sa facem o copie a lor.
Multumesc.

Dorian
2 ani în urmă

Salut, dețin un j5 2017 pe care l-am spart acum vreo doi ai. Sta de atunci intr-un sertar si pentru ca noul telefon mi-a căzut in apa, vreau să-l repar pecel vechi. Se poate verifica si bateria având in vedere ca sta de ceva timp pe bara?
Si cât de repede se poate repara?

Laurentiu Dan
2 ani în urmă

Buna ziua, in cat timp se poate face o inlocuire pentru displaiul samsung j5 2017?
Tin sa mentionez ca nu mai pot vedea nimic pe ecran, au aparut pete mov care s-au marit din ce in ce mai mult.
Touchscreen-ul pare ca functioneaza corect.
Ce se poate face si cat costa?
Merci.

Suna-ne
Localizare