Mobitel Service GSM Bucuresti

 • Reparatii si service multibrand, Apple, iPhone, iPad, iPod, Samsung, Nokia, Blackberry, Sony, LG, Motorola, Huawei, ZTE, Allview, etc.
 • Service si reparatii terminale mobile gsm, probleme hardware, software, contact lichid, schimbare display, touchscreen, carcasa, diverse probleme hardware, reparatii probleme semnal, wifi, probleme audio, microfon, casca, sonerie etc.
 • Garantia serviciilor: Toate interventiile efectuate in service-ul nostru sunt facturabile si beneficieaza de garantia aferenta.
 • Componente originale: Componentele si piesele GSM cu care lucram sunt originale sau de cea mai buna calitate. Fie ca aveti nevoie de o carcasa noua, sau geamul touchscreen trebuie schimbat, va oferim cele mai calitative componente pentru telefonul dumneavoastra.
 • Constatarea defectelor GRATUITA! Daca aveti un terminal mobil defect, va asteptam cu el in service pentru o constatare si nu veti plati.  Va vom comunica pretul pentru reparatie si telefonul va fi reparat doar daca sunteti de acord.

0723.50.30.50
0744.35.82.12
0765.363.890
021.313.97.93

Blv Regina Elisabeta nr. 35, et. 1, interfon 006, zona Cismigiu Universitate.

Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta Nr.35, Ap.6, Et.1, Interfon 006, Sector 5, Bucuresti, Zona McDonald’s Parc Cismigiu, Metrou Universitate-Izvor,
Troleibuz 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91,92 Bus 336,601.


Vizualizare hartă mărită

 

 

768 Comments

  Adriana Simion

  Buna ziua ..pentru schimbarea unui display la iPhone 6 s ce costuri aveți ? Mulțumesc .o zi buna

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea display-ului complet pentru iPhone 6s este in jur de 300 ron. Mai este varianta in care se poate inlocui doar sticla display-ului daca acesta este functional.

  Stefan Perifan

  Buna ziua,am și eu o întrebare.Se poate mari memoria interna la un iPhone 6s de la 16 gb la 128???Am mai întrebat la un service dar mi-a zis ca nu se poate,dar pe YouTube am văzut clipuri cu așa ceva

   service-gsm-mobitel

   Se poate face acest lucru prin inlocuirea emmc-ului dar costul operatiunii este destul de mare si nu se justifica pentru acest model.

  Nicu

  Buna ziua,
  Daca vin cu un samsung galaxy J7 puteti sa mi scoateti camerele de la el? Merg undeva unde nu am voie cu tel cu camera… cat ma costa lucrarea? Telef e nou!

   service-gsm-mobitel

   Da se poate, avand in vedere ca telefonul trebuie desfacut complet iar display-ul dat jos, in jur de 100 ron este manopera pentru aceasta operatiune.

  Alexandra

  Buna ziua! Care este pretul pentru inlocuirea sticlei in cazul unui iphone 6s?

   service-gsm-mobitel

   Refacerea display-ului original iPhone 6s este in jur de 250 ron.

  Mihai

  Buna ziua,

  Vreau sa va intreb daca pot schimba la voi o sticla ecran pentru un Samsung A4 auriu. Ce pret ar avea? se poate inlocui si sticla de pe spate tot la voi?

  Multumesc,
  Mihai

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, momentan nu avem componente pentru acest model.

Suna-ne
Localizare