ZigaForm version 5.5.1

Display iPhone 12

display iphone 12

Display-ul iPhone 12 este un ecran Super Retina XDR cu tehnologie OLED, dimensiune 6.1″ si o rezolutie 2532×1170.  Ecranul HDR iPhone 12, are invelis oleofob anti-amprente, Haptic Touch si True Tone. Desi este proiectat sa reziste cu brio la socuri mecanice, ecranul iPhone 12 se poate sparge in urma loviturilor accidentale.

Seria iPhone 12 de la Apple, vine cu un design superb, asemanator cu primele modele iPhone 4. Smartphone-ul Apple iPhone 12, este o alegere fantastica pentru utilizatorii indragostiti de tehnologie, fiind un device premium, ce inglobeaza cele mai noi tehnologii la ora actuala.

Cat costa inlocuirea display-ului iPhone 12?

Inlocuirea unui display iPhone 12 este o necesitate in cazul in care telefonul devine nefunctional. Spargerea sticlei display-ului iPhone 12, poate avea ca efect disfunctionalitati ale touchscreen-ului sau chiar ale ecranului OLED.

  • Inlocuire Display OEM iPhone 12 – 900 ron

Montaj gratuit si garantie 90 de zile.

Ecranele iPhone 12, sunt ecrane originale Apple, provenite din dezmembrarea telefoanelor cu alte probleme. Pot avea mici urme de utilizare, dar in general sunt impecabile! Ecranele

Dacă aveti nevoie să înlocuiti display-ul dispozitivului iPhone, este important ca acesta să fie reparat de un tehnician instruit, care folosește piese de schimb Apple originale pentru afișaj.

Pentru majoritatea clienților, vizitarea unui furnizor profesionist de reparații, cu tehnicieni autorizați, care utilizează piese de schimb Apple originale, este cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a obține o reparație.

Este important să ții cont de faptul că înlocuirea ecranului cu piese de calitate inferioară poate afecta funcționarea sau durabilitatea dispozitivului în viitor. De aceea, este recomandat să alegeti piese de înaltă calitate, originale.

 

Suna pentru o programare in service!

Cat dureaza o inlocuire display iPhone 12?

Timpul pentru inlocuirea ecranului iPhone 12, este de aproximativ 30 min. Stocurile componentelor iPhone 12 sunt variabile de la o zi la alta, deci pentru o prorgamare in service clientii trebuie sa ne contacteze telefonic inainte de ajunge la locatia noastra.

Echipa Mobitel, va faciliteaza inlocuirea display-ului iPhone 12 in cel mai scurt timp, pentru a va bucura in continuare de functionalitatile smartphone-ului dvs.

Sunt si alte probleme ce pot aparea in cazul iPhone 12, iar majoritatea componentelor se pot inlocui.

  • inlocuire acumulator iPhone 12
  • inlocuire modul camera iPhone 12
  • inlocuire port incarcare iPhone 12
  • inlocuire microfon, casca audio, sonerie iPhone 12

Pentru alte intrebari referitoare la servisarea unui iPhone 12, sunteti rugati sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

4.7 3 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
6 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Roxana Balasa
5 luni în urmă

Buna; am un iPhone 12 cu display-ul fisurat. A apărut și o dunga verticala in partea stânga.
Se mai poate face sa fie ca nou? Țin foarte mult la telefonul respectiv și n-as vrea sa investesc in el decât dacă știu ca mi-l faceți bine.
Cam cât durează reparația? Eu stau lângă Cișmigiu și pot veni personal la Dvs.

Mulțumesc.

Gabriela Sandu
5 luni în urmă

Salutare, display-ul iPhone 12 este original?
Car durează reparația și ce garanție dați?

Eugen Dumitru
1 an în urmă

Buna, am un iPhone 12 la care este sparta sticla ecranului iar touchscreen-ul merge cu intermitente. Cand vrea, cand nu vrea.
Cat ma costa sa repar ambele probleme?

Suna-ne
Localizare