Display iPhone SE

display iphone se

Un display iPhone SE pastreaza dimensiunile pedecesorilor sai iPhone 5, iPhone 5s, avand aceeasi calitate a imaginii. Este mic, incape usor in buzunar sau poseta, sansele de a-l sparge fiind destul de mici. Totusi nu-i place contactul cu gresia sau betonul, display-ul iPhone SE se sparge daca insistam cu loviturile.

Ca si la celelalte modele, daca se sparge doar sticla aceasta se poate inlocui profesional. Prin laminare pastrandu-se functionalitatile touchscreenului si culorile ecranului original iPhone SE.

Cand loviturile de pe display-ul iPhone SE sunt mai puternice, el trebuie inlocuit complet. Calitatea componentelor iPhone SE este destul de apropiata de componentele originale Apple, garantia fiind de 90 de zile. Este bine de stiut ca un display iPhone SE este asemanator cu cel de iPhone 5s. De remarcat este faptul ca display-ul echivalent(chinezesc) iPhone 5s nu se va potrivi pe un iPhone SE. Solutia este montarea unui display original Apple iPhone 5s.

Un display original iPhone SE este destul de greu de procurat avand in vedere ca Apple nu vinde componente. Sunt insa cateva solutii: un display original demontat de pe un iPhone 5s sau iPhone SE care are alta problema, sau un display original la care i s-a inlocuit sticla. Rezulta o componenta calitativa la care s-au pastrat functionalitatea touchscreen-ului original dar si contrastul si culorile unui ecran original Apple.

Pentru intrebari referitoare la display iPhone SE, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

 

display iphone x

Display iPhone X

Display iPhone X Display iPhone X este primul display de tip OLED pentru terminalele iPhone. Are o forma unica, inovatoare, ...
Citește Mai Mult
display iphone 8 plus

Display iPhone 8 Plus

Display iPhone 8 Plus Lucram cu telefonul zi de zi, iar in graba putem scapa pe jos iPhone-ul la care ...
Citește Mai Mult
display iphone 8

Display iPhone 8

Lucram cu telefonul zi de zi, iar in graba putem scapa pe jos iPhone-ul la care tinem, iar un display ...
Citește Mai Mult
display iphone 6

Display iPhone 6

Display iPhone 6 Display-ul de iPhone 6 este primul display de iPhone de dimensiuni mai mari, 4.7 inci al companiei ...
Citește Mai Mult
display iphone se

Display iPhone SE

Un display iPhone SE pastreaza dimensiunile pedecesorilor sai iPhone 5, iPhone 5s, avand aceeasi calitate a imaginii. Este mic, incape ...
Citește Mai Mult
display iphone7

Display iPhone7

Display iPhone7 Terminalele Apple iPhone desi bine construite, nu rezista la infinit la socuri mecanice. iPhone 7 are un Ecran ...
Citește Mai Mult
2 Comments

    Andrei Teodor

    Salut , cat costa reparatia displayului unui iPhone SE ?

      service-gsm-mobitel

      Înlocuirea displayului iphone se este 220 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Localizare