ZigaForm version 5.5.1

Display iPhone 12 Pro Max

display iphone 12 pro max

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, sunt cele mai performante gadget-uri ale companiei Apple. Sunt construite din materiale premium si au capacitati hardware de tot. Sunt smartphone-uri ce inglobeaza cele mai noi tehnologii, Cip Bionic A14, Neural Engine de ultimă generație, conectivitate 5G, Face ID, incarcare wireless MagSafe, camera  pro de 12 MP etc.

Ecranele iPhone 12 Pro si 12 Pro Max, sunt ecrane OLED, protejate de un invelis oleofob anti-amprene si de o sticla Corning, rezistenta la socuri mecanice puternice. Totusi, in cele mai neobisnuite situatii, un display iPhone 12 Pro Max, se poate sparge. Loviturile accidentale, scaparea telefonului pe gresie sau pe asfalt, poate duce la craparea sticlei ecranului sau a sticlei capacului spate. Display-ul poate fi deveni nefunctional.

Inlocuirea ecranului iPhone 12 Pro Max este in acest caz o necesitate urgenta pentru acesti utilizatori.

Cat costa schimbarea ecranului iPhone 12 Pro Max?

  • inlocuire display iPhone 12 Pro – 1390 ron
  • inlocuire display iPhone 12 Pro Max – 1550 ron

Ecranele iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, sunt originale Apple, provenite din dezmembrarea telefoanelor cu alte probleme. Pot avea mici urme de utilizare, dar in general sunt impecabile!

Montaj gratuit si garantie 90 de zile.

Sunati pentru programare in service!

Cat dureaza inlocuirea display-ului iPhone 12 Pro Max?

Timpul de inlocuire a ecranului original iPhone 12 Pro Max, este relativ scazut. Reparatia se poate face in aproximativ 30 de minute daca piesele necesare sunt pe stoc. Clientii sunt rugati sa ne contacteze telefonic echipa Mobitel,  pentru a verifica disponibilitatea ecranului Original iPhone 12 Max Pro.

Pentru alte reparatii ale dipozitivelor Apple, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

 

5 4 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
8 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
George
1 lună în urmă

Buna ziua ! Am aceasta problema la un iPhone 12 pro MAX . Care ar fi costurile reparației ?

D30D1717-D298-49FA-ABDE-57F2A75BC532.jpeg
George
1 lună în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Imi apare notificarea prin care mi se spune ca camera truedepth are o problema și ca mi a fost dezactivată funcția FACE ID

Pastramă Emanuel
1 an în urmă

Buna ziua.. va rog sa mi Spuneti care este costul reparației pt sticla după spate al unui telefon iPhone
12 pro…mulțumesc!!

Stancu George
1 an în urmă

Buna seara, pentru in display iphone 12 pro cu sticla sparta, ce se poate face? Este doar sticla, restul displayului este complet functional.
Mulțumesc.

Suna-ne
Localizare