ZigaForm version 5.2.3

Display Samsung A50

display samsung A50

Display-ul Samsung A50, este un display Super Amoled  cu o diagonala de 6.4 inch si rezolutie FHD+ de 2340×1080 pixeli.

Este un ecran caruia nu prea ai ce sa ii reprosezi, ce vine cu un notch sub forma unei picaturi de apa ce nu te va deranja.

Luminozitatea ecranului este puternica, iar culorile sunt calibrate corect. In plus, amprenta este integrata in display!

Cat de mult rezista un display Samsung A50 la lovituri?

Asa cum se spune ca, ulciorul nu merge de multe ori la apa si in cazul loviturilor accidentale, ecranul se poate fisura, sparge iar in final devine nefunctional. Desi este construit din materiale rezistente, un ecran Samsung A50 nu rezista la lovituri puternice, socuri mecanice si alte evenimente  neplacute.

Cat costa inlocuirea unui ecran original Samsung A50 A505?

Se spune ca, daca pretul reparatiei unui telefon mobil, depaseste jumatate din valoarea acestuia, reparatia nu mai este sustenabila. Nu este cazul acestui model. Dar sa vedem care sunt costurile reparatiei:

Pret inlocuire ecran original Samsung A50 – 380 ron, montaj inclus.

Pretul include montajul iar plata se poate se face cash, card sau op. Garantia pentru componentele originale Samsung este de un an in conditiile utilizarii normale.

Pentru programari in service sau alte informatii, ne puteti contacta telefonic la numerele afisate!

9 Comments

  George

  Unde va situati si daca il am in ziua respectiva

   service-gsm-mobitel

   Ne găsiți pe Regina Elisabeta 35. Pentru verificarea stocurilor zilnice, ne puteți contacta telefonic înainte sa veniți. Adresa si numerele de telefon, le găsiți in secțiunea contact.

  Ana Maria

  Am pățit si eu la fel. Am scăpat telefonul pe jos iar sticla si ecranul sunt sparte. Am mare nevoie sa recuperez telefonul. Am foarte multe date in tel. Va rog sa ma ajutați mulțumesc!

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, se poate recupera telefonul fara probleme. Pretul pentru inlocuirea display-ului Samsung A50 este 380 ron, montajul fiind inclus. Ecranul este original Samsung. Va asteptam.

  Valentin Dobre

  Buna ziua, dețin un Samsung A50 si din greșeala l-am scăpat pe jos. In prima zi, ecranul n-a avut nicio problema in sensul ca deși sticla era crăpată, el funcționa. După câteva zile, imaginea a dispărut.
  Aud notificarile, suna telefonul dar nu văd si nu pot raspunde.

  Cât m-ar costa înlocuirea displayului? Piesa este originala Samsung? Ce garantie oferiți?

  Datele se vor șterge? Mulțumesc!

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, probabil ca de la primul soc mecanic, sticla ecranului s-a fisurat iar in cateva zile, display-ul nu a mai rezistat de la lovitura initiala. Se poate inlocui fara probleme cu o componenta originala samsung. Pretul este afisat mai sus. Asteptam sa ne contactati pentru o programare in service. Reparatia se poate face in aceeasi zi.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare