ZigaForm version 5.7.6

Inlocuire sticla Samsung A51

inlocuire sticla a51

Telefonul mobil face parte din rutina omului modern, iar un Samsung A51 cu sticla spartă sau zgâriată are un aspect neplăcut. Dacă ne raportăm și la funcționalitate, un display Samsung A51 cu geamul crăpat, poate crea probleme utilizatorului. Samsung produce telefoane performante dar si vulnerabile la diversele lovituri accidentale. Sticla Gorilla Glass nu rezistă la nesfârșit la căzături pe asfalt sau gresie,  astfel încât, unele lovituri pot fi fatale pentru geamul de protecție al ecranului.

Cât costă înlocuire sticlă Samsung A51?

Echipa Mobitel, iti vine in ajutor cu preturi competitive pentru înlocuire geam display Samsung A51 in Bucuresti, zona Parc Cismigiu. Montajul se face pe loc si este GRATUIT in service-ul nostru. Componentele cu care lucrăm sunt de cea mai bună calitate, astfel încat sa se potrivească perfect cu smartphone-ul tău.

  • Inlocuire sticlă display Samsung A51 – 260 ron, montaj gratuit!

Înlocuirea sticlei ecranului Samsung A51, se face in service-ul Mobitel, dupa o programare telefonică. Se folosesc tehnici de fabrica astfel încât dupa reparație ecranul Samsung va arăta ca nou.  Raportul calitate pret este unul excelent pentru ca tu sa te bucuri din nou de toate functiile telefonului Samsung.

Înlocuire sticlă display Samsung A51 original, montaj gratuit!

Înlocuirea sticlei crăpate pentru ecranul Samsung A51, este o reparație care se adresează utilizatorilor ce au probleme cu display-ul smartphone-ului. Ecranul trebuie sa fie complet utilizabil, să nu aibă pete, dungi iar touchscreen-ul de asemenea trebuie să fie funcțional. Când sticla si lcd-ul sunt complet distruse, soluția este înlocuirea completă display Samsung A51.

Deci, dacă ai probleme cu ecranul Samsung A51, fie ca este spart, crăpat sau complet nefuncțional, nu-ți rămane decât să ne contactezi la numerele afișate sau pune o intrebare tehnică prin intermediul formularului de mai jos. Te așteptăm!

5 2 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
19 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alex
30 zile în urmă

Buna ziua. Am un samsung a51. L am scapat in apa si nu se mai aprinde dar alarma suna, reusesc sa o opresc desi nu se mai afiseaza absolut nimic pe ecran, probabil touch-ul este inca functionabil, zilele trecute s a aprins lanterna. Cand il pun la incarcat se simte o mica vibratie. Deci intr-un final nu mai functioneaza display-ul. Nu se mai aprinde mai exact. Cat m-ar costa?

Tuduri Alina
1 lună în urmă

Bună. As dori sa schimb sticla la telefon Samsung A51 este sparta în coltul din stânga jos display-ul funcționează.Cat costa și cum se procedează să-l trimit la dv.

Tudorita
1 lună în urmă

Buna ziua, am scăpat telefon A51 și am nevoie să-l repar. Cred că este doar sticla de schimbat deoarece încă îl aud cum primește mesaje și altele, doar că nu se mai vede nimic pe el.

Ilie
8 luni în urmă

Bună ziua as vrea sa schimb display-ul la telefon A 51

Serban
10 luni în urmă

Salutare, pentru un samsung galaxy A21S imi puteti spune va rog daca se poate inlocui sticla ecranului sau ecranul cu totul si preturi pt ambele variante, va rog.
Multumesc !

Cami
1 an în urmă

Bună, seara eu am un Samsung galaxy A 51 el are displei ul spart încât sa nu se mai aprindă cât ar costa de reparat?

Alex
1 an în urmă

Buna ziua eu cred ca am doar sticla sparta deoarece daca era displayul nu cred ca mai mergea tachscreenul asai ?

Cristina
2 ani în urmă

Buna ziua! Daca am doar sticla sparta,poate fi inlocuita fara a fi schimbat display-ul?

Catalina Roman
2 ani în urmă

Înlocuirea ecranului Samsung a51 este 260 RON asa cum scrie mai sus?

Suna-ne
Localizare