ZigaForm version 5.9.1

Display Samsung A72

inlocuire sticla samsung a72

Înlocuirea unui display original Samsung A72 poate aduce revigorarea unui telefon afectat de probleme de afișaj. Cu tehnologia Super AMOLED, rezoluția FHD+ și frecvența de refresh de 90Hz, ecranul nou va oferi o experiență vizuală remarcabilă. În orice caz, pentru a evita deteriorări suplimentare, este recomandat să apelați la un specialist pentru a efectua înlocuirea ecranului și pentru a vă bucura din nou de performanța excelentă a telefonului Samsung A72.

Cât costă înlocuirea unui display Samsung A72?

Prețul pentru înlocuirea unui display OEM original Samsung A72, este exemplificat mai josȘ

  • înlocuire ecran Samsung A72 – 580 ron

Suna acum pentru o programare!

Montajul este GRATUIT si inclus in pret. Garantie un an!

Ecranul original serviccepack Samsung este complet, contine rama, geam si lcd.

Locatie Waze

Când trebuie înlocuit un display Samsung A72?

Înlocuirea ecranului original Samsung A72 poate fi o soluție eficientă pentru rezolvarea problemelor legate de afișajul telefonului dumneavoastră. Indiferent dacă ecranul s-a fisurat, afișează culori distorsionate sau nu mai funcționează deloc, înlocuirea acestuia cu un ecran original Samsung A72 va readuce telefonul la viață, oferindu-vă o experiență vizuală excelentă.

Specificații Ecran Original Samsung A72:

  1. Tehnologie Super AMOLED: Ecranul original Samsung A72 utilizează tehnologia avansată Super AMOLED, care oferă culori vii și contrast înalt, asigurând imagini clare și detaliate.
  2. Mărime și Rezoluție: Cu o diagonală de 6.7 inch, ecranul FHD+ cu rezoluție de 1080 x 2400 pixeli asigură o experiență de vizualizare captivantă, potrivită pentru redarea conținutului multimedia sau navigarea pe internet.
  3. Frecvență de Refresh de 90Hz: Cu o frecvență de refresh de 90Hz, ecranul original Samsung A72 asigură o mișcare lină și fără întreruperi, oferind o experiență vizuală mai fluidă în timpul navigării și jocurilor.
  4. Durabilitate și Rezistență: Ecranul original Samsung A72 este construit pentru a rezista uzurii zilnice și pentru a face față zgârieturilor minore, asigurând o durată lungă de viață și calitatea vizuală constantă.

Cât durează schimbarea ecranului Samsung A72?

În ceea ce priveste timpul de înlocuire a unui ecran original Samsung A72, el poate fi foarte scăzut în cazul unei comenzi telefonice. Odata ce ecranul este pe stoc, înlocuirea acestuia se face in maxim 30 de minute.

Ecranul original Samsung A72, contine inclusiv rama care poate fi de mai multe culori, deci pentru a lansa o comandă, vă rugam sa ne specificati telefonic culoarea acesteia.

Pentru cazurile in care doar sticla ecranului Samsung A72 este afectata, echipa mobitel va pune la dispozitie un serviciu de inlocuire sticla Samsung A72.

Acest procedeu se poate aplica doar in cazul in care ecranul este perfect functional, nu are pete, dungi sau alte probleme de touchscreen sau afisare.

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Suna-ne
Localizare