ZigaForm version 5.5.1

Display Samsung A70 A705

display samsung a70

Display-ul unui Samsung A70, este un display cu rezolutie 1080×2400 FHD+, contruit cu o tehnologie Super Amoled. Un ecran spart sau zgariat Samsung A70, arata urat din punct de vedere estetic, iar daca este si nefunctional el trebuie inlocuit in cel mai scurt timp.

Ecranul Samsung A70 se poate sparge atat la exterior dar si la interior rezultatul fiind neplacut pentru utilizarea corespunzatoare a telefonului Samsung A70.

Cat costa inlocuirea unui ecran original Samsung A70?

Service-ul Mobitel, va ofera solutii de service si de inlocuire a ecranelor originale Samsung A70 cu montaj gratuit si garantie de pana la 1 an.

-Inlocuire display original Samsung A70 – 480 ron, montaj gratuit, garantie un an!

Ecranul unui Samsung A70 original, se poate schimba in service-ul Mobitel din Bucuresti pe loc, in cazul unei comenzi telefonice. Veti avea telefonul reparat cu o componenta originala Samsung astfel incat telefonul va arata impecabil.

In cazul in care display-ul Samsung A70 are doar sticla sparta iar restul ecranului este functional, putem oferi o solutie de inlocuire sticla A70 la pret competitiv.

Inlocuire display Samsung A70

Echipa Mobitel, va asteapta din locatia din zona parcului Cismigiu, Universitate, cu servicii profesionale si preturi competitive. Montajul ecranelor este GRATUIT si de cele mai multe ori reparatia se face pe loc.

Nu ramane decat sa ne contactati telefonic pentru comanda ecranului original Samsung A70.

Inlocuirea, schimbarea ecranului Samsung A70, se face profesional, componenta fiind originala Samsung.

Echipa Mobitel are experienta necesara efectuarii oricarei reparatii de acest gen, in timp scurt si fara riscuri. Mai trebuie stiut ca, datele personale din telefon, agenda, poze etc, nu se pierd in timpul procesului de reparatie.

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
4 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Lungu Robert
6 luni în urmă

Buna ziua, un display Samsung A70 distrus complet, cat dureaza pentru inlocuire? Precizez ca in urma cazaturii, nu se mai vede nimic pe ecran desi notificarile le aud.
Multmesc.

Georgescu Manuel
7 luni în urmă

Buna ziua, in urma unui accident, ecranul meu Samsung A70 s-a spart complet. Desi cateva ore s-a mai vazut ceva pe fond negru, dupa a murit definitiv.
Vreau sa-mi spuneti cat de repede se poate face reparatia? In urma reparatiei datele din telefon se pastreaza? Sunt foarte importante.
Multumesc.

Suna-ne
Localizare