Display Samsung S8

display samsung s8

Display Samsung S8

Display Samsung S8 este un display fara margini laterale creand impresia de display infinit. Este tot un super AMOED de rezolutie Quad HD+, dimensiune 5.8 inchi, rezolutie 2960×1440. Este protejat de o sticla Corning Gorilla Glass 5 pentru a rezista mai bine la socurile mecanice, lovituri, zgarieturi sau alte intemperii.

Chiar si asa, un display Samsung S8 se poate crapa sau sparge lovindu-l in mod repetat. Echipa noastra va pune la dispozitie un display original Samsung S8 cu garantie un an, montajul realizandu-se in service-ul nostru.

Avand o sticla curbata, un sticla display-ului Samsung S8 este destul de greu de inlocuit daca doar aceasta s-a spart. Refacerea display-ului original Samsung S8 se face printr-o tehnologie diferita fara de celelalte modele plate. Display-ul trebuie mentinut la o temperatura negativa destul de mare, iar laminarea noului geam este o interventie destul de riscanta pentru intreg ansamblul display. Recomandarea noastra este inlocuirea completa a display-ului original el venind cu tot cu rama de metal a carcasei.

Orice problema ati avea cu display-ul Samsung S8, va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin formularul de mai jos.

5 Comments

  Eduard Vicolianu

  Buna ziua
  Înlocuire sticla spate s8 pret?

  Alex

  Buna seara!
  Am un Samsung S8 – ecran spart.
  Îmi puteți spune va rog ce costuri implica schimbarea acestuia ?
  Mulțumesc !

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea completa a unui display Samsung S8 original este in jur de 1200 ron. Montajul este inclus si garantia de un an.

  Vasile Madalina

  Buna seara,

  Va rog sa ma ajuta-ti cu un pret pentru un display crapat.
  Va multumesc si astept raspunsul dvs.

   service-gsm-mobitel

   Daca trebuie inlocuit display-ul complet original Samsung S8, pretul este 1030 ron montaj inclus cu garantie 1 an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Suna-ne
Localizare