Inlocuire Sticla Samsung S8

sticla sparta samsung s8

Sticla unui display Samsung s8, sau Samsung S8 plus, se poate sparge in urma unor cazaturi sau socuri mecanice. Sunt clienti care reclama spargerea aceste sticle Samsung S8 in cele mai neobijnuite situatii: telefonul este scapat pe gresie sau chiar parchet, ecranul este lovit accidental de corpuri dure etc. Daca doar sticla Display Samsung S8 este sparta, restul display-ului fiind functional, se poate face o inlocuire a acesteia, la un pret accesibil.

Sticla display-ului Samsung Galaxy S8 face parte din ansamblu display, ea fiind parte integranta al acestuia. Inlocuirea sticlei este destul de dificila din cauza faptului ca este lipita de display-ul LCD, si este si curbata. Sunt anumite tehnici de inlocuire a sticlei Display Samsung S8, iar aceste tehnici nu sunt accesibile oricui.

Metoda de inlocuire sticla Display Samsung S8 este una profesionala, se face cu aparatura speciala, la temperaturi de pana la -100 grade. Si asta este doar partea de dezlipire a acestei sticle sparte. Urmeaza procedeele de laminare si lipire a noului geam, lipirea facandu-se cu adeziv optic solid, procedeu de fabrica, noul ecran fiind identic cu cel initial ca functionalitate

Oricum am vedea aceasta interventie, ea este mult mai ieftina decat inlocuirea display-ului complet original pentru Samsung S8 sau S8 plus, deci din punct de vedere al bugetului, poate fi o solutie de compromis pentru a salva smartphone-ul dumneavoastra.

Pretul pentru inlocuire sticla Samsung S8, este aproximativ la jumatatea pretului unui display original, deci din aceasta perspectiva reparatia display-ului S8 sau S8 plus este o reparatie foarte cautata.

Pentru inlocuirea sticlei unui display Samsung s8 nu este necesara o programare in service, puteti veni oricand de luni pana vineri intre orele 10-18, timpul alocat pentru aceasta reparatie fiind de 2-3 zile. Pentru mai multe intrebari referitoare la acesta reparatie, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Va asteptam!

inlocuire-sticla-samsung-s8 Inlocuire Sticla Samsung S8
42 Comments

  Relu

  Buna ziua.

  Dețin un Galaxy S8 care din păcate a suferit din cauza unei căzături și are sticla display-ului sparta într-un colt. Acum vad pe site ca aveți o promoție de 300 lei pentru înlocuire sticla display. Întrebarea mea la care doresc un răspuns sincer este : schimbarea DOAR a sticlei și nu a întregului display, din punct de vedere funcțional dar și ESTETIC diferă de produsul original ? Se vede ca asupra produsului s-a intervenit ? Schimbarea DOAR a sticlei este o alternativa ieftina pentru a avea un produs estetic funcțional sau soluția corecta este schimbarea întregului ansamblu ( sticla + display ) ?

  Mulțumesc anticipat pentru răspuns .

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea sticlei este 450 ron pentru Samsung Galaxy s8. Sticla se poate inlocui doar dacă lcd-ul nu este afectat, nu are urme de remanența, pete, linii sau pixeli morți. Estetic si funcțional telefonul va funcționa la fel. Displayul complet original cu tot cu rama este in jur de 950 ron.

  Valentina

  Buna ziua, detin un samsung s8 si din pacate sticla este sparta, displayul fiind perfect functional. Cat ar costa inlocuirea sticlei?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, înlocuirea sticlei pentru ecranul s8 este 450 ron. Reparația se poate face in aceeași zi dacă veniți cu telefonul pana in ora 12.

  Dumitru Luminita

  Buna ziua am un samsung s8 plus cu geamul spart in mai multe locuri cat mar costa înlocuirea si cat durează reparația.

   service-gsm-mobitel

   In jur 500 ron este înlocuirea geamului pentru Samsung s8 plus. In general se poate face si in aceeași zi dacă veniți cu telefonul pana in ora 12, de luni pana vineri între orele 10-18.

  Ioniță Gabriel

  Am un Samsung Galaxy s8 si l-am scapat pe ecran,S a spart sticla si intr-un loc unde e spart sunt niste puncte roz si verzi,inseamna ca trebuie reparat complet?

   service-gsm-mobitel

   În acest caz, dacă lcd-ul este afectat, nu se poate schimba doar geamul. Trebuie înlocuit întreg ansamblul display, original Samsung ce vine cu tot cu rama. Prețul este in jur de 950 ron.

    Ioniță Gabriel

    Dacă stau cu el,se poate defecta tot display ul?

     service-gsm-mobitel

     Probabil ca in timp, tot displayul va fi afectat. Când nu mai puteți sa-l folosiți, trebuie înlocuit complet.

  Ivasc Ramona

  Buna,

  cum imi dau seama daca am doar sticla sparta sau si display-ul? Am un S8 cu colturile sparte/zdrobite. Cel mai probabil trantit pe gresie.
  Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Dacă imaginea lcd-ului nu prezintă dungi sau puncte negre, este doar sticla sparta, deci se poate înlocui.

  Mary

  Buna seara detin un samsung s8 si mi sa spart sticla si din momentul acela nu imi mai merge touch-ul deloc cat m-ar costa?

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea display-ului complet original cu tot cu rama pentru Samsung Galaxy S8 este in jur de 950 ron. Garantie un an.

  Aurelia

  Am un s8 cu sticla spartă, display ul fiind intact. As vrea sa stiu cat ar costa si daca primesc o garanție in caz ca s-ar strica display ul dupa schimbarea sticlei. Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea sticlei s8 este 450 ron. Riscul este al nostru. Garanție 3 luni.

  Cretu Denisa

  Buna ziua, spatele telefonului meu este spart. Telefonul fiind un Samsung S8+.
  As dorii sa stiu cat costa schimbarea sa. Multumesc ,o zi buna.

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea capacului spate s8 plus este in 130 ron.

  Adrian Sasu

  Samsung J7 2017, de schimbat sticla si partea din spate (toata carcasa) fara display.
  Daca se poate face si care este pretul.
  Detalii locatie.
  Merci mult!!!

   service-gsm-mobitel

   Este mai dificil de inlocuit sticla display-ului pentru modelul j7 2017. Daca se poate inlocui, in jur de 250 ron ar fi interventia doar pentru inlocuirea geamului. Display-ul complet original este 450 ron iar capacul spate 100 ron.

  Alin badoui

  Am un galaxy s 8 si mi sa spart sticla nu si display-ul se poate schimba doar sticla pentru ca display-ul este intact

   service-gsm-mobitel

   Se poate inlocui doar sticla, in jur de 430 ron este intervenția..

  Alexandru

  Buna ziua,

  Detin un Samsung S8, iar sticla de pe capacul din spate este fisurata.
  Cat costa inlocuirea capacului?

   service-gsm-mobitel

   Capacul spate este 100 ron.

  ANELISE

  As dori sa aflu daca trimit telefonul cu curieratul se poate?Este S8 si are sticla sparta

   service-gsm-mobitel

   Da, se poate trimite si prin curier. Aveți adresa in secțiunea contact.

  Dobre Alina

  Buna ziua. Am un samsung s8 plus cu geamul spart in partea dreapta sus. Ce imi recomandați? Doar schimbarea geamului sau înlocuirea totală a display-ului? Ce riscuri pot aparea, și ce pret este pentru asa ceva.
  Mentionez ca telefonul e in stare perfecta, și funcționează absolut normal, cu excepția micilor crapaturi de pe geam.
  Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea doar a geamului, este in jur de 500 ron pentru acest model. Este o reparație ce nu implica riscuri majore., garanția fiind de 3 luni. Telefonul va funcționa perfect. O reparație de calitate se poate face prin înlocuirea completa a displayul, inclusiv a ramei pe care este fixat displayul. Prețul pentru aceasta reparație este in jur de 950 ron si garanția de un an. In funcție de bugetul Dvs, puteți alege una dintre reparațiile de mai sus. Va asteptam.

    Cosmin

    Dupa înlocuirea displayului telefonul este din nou rezistent la apa si praf?

     service-gsm-mobitel

     La apa nu mai este rezistent nici acum. După intervenție, este recomandat evitarea contractului cu lichide. Cu praful nu va fi problema.

  Condeescu Bogdan

  Buna ziua
  Cat costa inlocuirea unui geam pentru Samsung S8 ? Ecranul LED este complet functional.
  Durata estimata inteleg este de 2- 3 zile ..puteti confirma?
  Cu stima

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea sticlei, durează 1-2 zile. Prețul este 450 ron

  Clau

  Salut am un s8plus funcționează perfect doar că are mici fisuri in colțurile de jos stânga și dreapta si capacul din spate este spart ,,cât mă costă tot ,,vă mulțumesc

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea sticlei ecranului s8 plus este 550 ron iar capacul spate 150 ron.

  Kurunczi

  Buna ziua, am un s8+ cu sticla sparta, display-ul este perfect functional dar prezinta o linie orizontala, operatiunea de schimbare a sticlei este posibila sau sunt nevoit sa schimb tot display-ul?

   service-gsm-mobitel

   Dacă are linia verticala, sunt șanse mari ca la dezlipirea sticlei, lcd-ul sa se spargă. Putem încerca pe riscul Dvs. Dacă operațiunea reușește, in jur de 550 ron este reparația. Dacă trebuie înlocuit displayul complet, prețul pentru componenta originala Samsung cu tot ch rama este in jur de 950 ron, montajul fiind inclus in preț.

  Laila

  Buna ziua, am un samsung s8, si am geamul spart la el. Cat m-ar costa sa îl înlocuiesc?

   service-gsm-mobitel

   Daca este spart doar geamul display-ului de S8, inlocuirea acestuia este in jur de 500 ron. Este important ca lcd-ul sa fie perfect functional pentru ca reparatia sa aiba succes. Va asteptam cu telefonul in service.

  Luca

  Buna ziua am un ss s8+ si e spart la display de față , puteti sami ziceți cat ar costa daca va mai rezista la apa si cam cat ar dura procedura ?

   service-gsm-mobitel

   Daca este spart doar geamul, refacerea display-ului original Samsung Galaxy S8 plus, este in jur de 550 ron. Procedura dureaza 2-3 zile si nu este recomandat contactul cu lichide.

  Vasilescu

  Buna ziua, am un Samsung S8 plus, cu geamul fisurat foarte putin. Imi puteti spune cat costa si cat dureaza interventia?
  Si unde pot veni cu telefonul? Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, refacerea displayului Samsung s8 plus este 550 ron. Ne găsiți pe Regina Elisabeta 35 între orele 10-18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
Characters: 0 Words: 0 Word Limit: 000 Comment Limit: 0
*

Suna-ne
Localizare