Inlocuire Sticla Samsung S8

sticla sparta samsung s8

Sticla unui display Samsung s8, sau Samsung S8 plus, se poate sparge in urma unor cazaturi sau socuri mecanice. Sunt clienti care reclama spargerea aceste sticle Samsung S8 in cele mai neobijnuite situatii: telefonul este scapat pe gresie sau chiar parchet, ecranul este lovit accidental de corpuri dure etc. Daca doar sticla Display Samsung S8 este sparta, restul display-ului fiind functional, se poate face o inlocuire a acesteia, la un pret accesibil.

Sticla display-ului Samsung Galaxy S8 face parte din ansamblu display, ea fiind parte integranta al acestuia. Inlocuirea sticlei este destul de dificila din cauza faptului ca este lipita de display-ul LCD, si este si curbata. Sunt anumite tehnici de inlocuire a sticlei Display Samsung S8, iar aceste tehnici nu sunt accesibile oricui.

Metoda de inlocuire sticla Display Samsung S8 este una profesionala, se face cu aparatura speciala, la temperaturi de pana la -100 grade. Si asta este doar partea de dezlipire a acestei sticle sparte. Urmeaza procedeele de laminare si lipire a noului geam, lipirea facandu-se cu adeziv optic solid, procedeu de fabrica, noul ecran fiind identic cu cel initial ca functionalitate

Oricum am vedea aceasta interventie, ea este mult mai ieftina decat inlocuirea display-ului complet original pentru Samsung S8 sau S8 plus, deci din punct de vedere al bugetului, poate fi o solutie de compromis pentru a salva smartphone-ul dumneavoastra.

Pretul pentru inlocuire sticla Samsung S8, este aproximativ la jumatatea pretului unui display original, deci din aceasta perspectiva reparatia display-ului S8 sau S8 plus este o reparatie foarte cautata.

Pentru inlocuirea sticlei unui display Samsung s8 nu este necesara o programare in service, puteti veni oricand de luni pana vineri intre orele 10-18, timpul alocat pentru aceasta reparatie fiind de 2-3 zile. Pentru mai multe intrebari referitoare la acesta reparatie, ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Va asteptam!

inlocuire-sticla-samsung-s8 Inlocuire Sticla Samsung S8
26 Comments

  Cretu Denisa

  Buna ziua, spatele telefonului meu este spart. Telefonul fiind un Samsung S8+.
  As dorii sa stiu cat costa schimbarea sa. Multumesc ,o zi buna.

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea capacului spate s8 plus este in 130 ron.

  Adrian Sasu

  Samsung J7 2017, de schimbat sticla si partea din spate (toata carcasa) fara display.
  Daca se poate face si care este pretul.
  Detalii locatie.
  Merci mult!!!

   service-gsm-mobitel

   Este mai dificil de inlocuit sticla display-ului pentru modelul j7 2017. Daca se poate inlocui, in jur de 250 ron ar fi interventia doar pentru inlocuirea geamului. Display-ul complet original este 450 ron iar capacul spate 100 ron.

  Alin badoui

  Am un galaxy s 8 si mi sa spart sticla nu si display-ul se poate schimba doar sticla pentru ca display-ul este intact

   service-gsm-mobitel

   Se poate inlocui doar sticla, in jur de 430 ron este intervenția..

  Alexandru

  Buna ziua,

  Detin un Samsung S8, iar sticla de pe capacul din spate este fisurata.
  Cat costa inlocuirea capacului?

   service-gsm-mobitel

   Capacul spate este 100 ron.

  ANELISE

  As dori sa aflu daca trimit telefonul cu curieratul se poate?Este S8 si are sticla sparta

   service-gsm-mobitel

   Da, se poate trimite si prin curier. Aveți adresa in secțiunea contact.

  Dobre Alina

  Buna ziua. Am un samsung s8 plus cu geamul spart in partea dreapta sus. Ce imi recomandați? Doar schimbarea geamului sau înlocuirea totală a display-ului? Ce riscuri pot aparea, și ce pret este pentru asa ceva.
  Mentionez ca telefonul e in stare perfecta, și funcționează absolut normal, cu excepția micilor crapaturi de pe geam.
  Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea doar a geamului, este in jur de 500 ron pentru acest model. Este o reparație ce nu implica riscuri majore., garanția fiind de 3 luni. Telefonul va funcționa perfect. O reparație de calitate se poate face prin înlocuirea completa a displayul, inclusiv a ramei pe care este fixat displayul. Prețul pentru aceasta reparație este in jur de 950 ron si garanția de un an. In funcție de bugetul Dvs, puteți alege una dintre reparațiile de mai sus. Va asteptam.

    Cosmin

    Dupa înlocuirea displayului telefonul este din nou rezistent la apa si praf?

     service-gsm-mobitel

     La apa nu mai este rezistent nici acum. După intervenție, este recomandat evitarea contractului cu lichide. Cu praful nu va fi problema.

  Condeescu Bogdan

  Buna ziua
  Cat costa inlocuirea unui geam pentru Samsung S8 ? Ecranul LED este complet functional.
  Durata estimata inteleg este de 2- 3 zile ..puteti confirma?
  Cu stima

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea sticlei, durează 1-2 zile. Prețul este 450 ron

  Clau

  Salut am un s8plus funcționează perfect doar că are mici fisuri in colțurile de jos stânga și dreapta si capacul din spate este spart ,,cât mă costă tot ,,vă mulțumesc

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea sticlei ecranului s8 plus este 550 ron iar capacul spate 150 ron.

  Kurunczi

  Buna ziua, am un s8+ cu sticla sparta, display-ul este perfect functional dar prezinta o linie orizontala, operatiunea de schimbare a sticlei este posibila sau sunt nevoit sa schimb tot display-ul?

   service-gsm-mobitel

   Dacă are linia verticala, sunt șanse mari ca la dezlipirea sticlei, lcd-ul sa se spargă. Putem încerca pe riscul Dvs. Dacă operațiunea reușește, in jur de 550 ron este reparația. Dacă trebuie înlocuit displayul complet, prețul pentru componenta originala Samsung cu tot ch rama este in jur de 950 ron, montajul fiind inclus in preț.

  Laila

  Buna ziua, am un samsung s8, si am geamul spart la el. Cat m-ar costa sa îl înlocuiesc?

   service-gsm-mobitel

   Daca este spart doar geamul display-ului de S8, inlocuirea acestuia este in jur de 500 ron. Este important ca lcd-ul sa fie perfect functional pentru ca reparatia sa aiba succes. Va asteptam cu telefonul in service.

  Luca

  Buna ziua am un ss s8+ si e spart la display de față , puteti sami ziceți cat ar costa daca va mai rezista la apa si cam cat ar dura procedura ?

   service-gsm-mobitel

   Daca este spart doar geamul, refacerea display-ului original Samsung Galaxy S8 plus, este in jur de 550 ron. Procedura dureaza 2-3 zile si nu este recomandat contactul cu lichide.

  Vasilescu

  Buna ziua, am un Samsung S8 plus, cu geamul fisurat foarte putin. Imi puteti spune cat costa si cat dureaza interventia?
  Si unde pot veni cu telefonul? Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, refacerea displayului Samsung s8 plus este 550 ron. Ne găsiți pe Regina Elisabeta 35 între orele 10-18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
Characters: 0 Words: 0 Word Limit: 000 Comment Limit: 0
*

Suna-ne
Localizare