ZigaForm version 4.6.1

Incarcator Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7, 7 plus, 8, 8 plus, X, Xs Max, 11, 11 pro

incarcator original iPhone

Incarcator iPhone Apple Original

Daca folosesti iPhone-ul tau de ceva timp, sunt sanse ca bateria sau incarcatorul sa devina, la un moment dat nefunctionale.

Ce faci in momentul in care telefonul tau nu incarca? Problema poate fi de la portul de incarcare, baterie sau chiar incarcatorul.

Incarcatorul original Apple este creat in asa fel incat, sa se potriveasca perfect cu regimul de incarcare al unui iPhone. Folosind un incarcator non-original Apple iPhone, riscurile ca telefonul sa se `prajeasca` sunt foarte mari.

Atunci cand ne referim la un incarcator Apple, trebuie avut in vedere si cablu de date usb lightning. Acest cablu trebuie sa fie calitativ, daca nu original pentru a nu

Nu de multe ori am fost nevoiti sa cumparam din piata sau din benzinarie un incarcator al carui producator sa fie cel putin dubios. Trebuie evitat acest lucru pe cat posibil. Daca ati ramas in pana de baterie, este mai sigur sa folositi un port usb al unui computer pentru a va incarca telefonul. Nu folositi incarcatoare

Atentie! Un incarcator fake, poate arde circuitul de incarcare al iPhone-ului dvs.

Dar cum recunoastem daca un incarcator (adaptor 5v) Apple este original sau nu?

Este destul de greu pentru un client sa recunoasca daca un incarcator (adaptor 5V) Apple este original sau contrafacut. De multe ori, aceste device-uri au aceeasi forma si chiar greutate cu cele originale.

Primul criteriu dupa care ar trebui sa ne ghidam, este  comerciantul si pretul. Este clar pentru toata lumea ca, un incarcator ieftin, procurat dintr-o sursa care nu prezinta incredere, poate defectuos si poate produce daune iremediabile iPhone-ului dvs.

Un incarcator procurat din surse sigure si la preturi decente, ne ofera garantia ca parametrii de incarcare al acestuia sunt exact aceeasi parametri necesari pentru a incarca in siguranta iPhone-ul dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
Characters: 0 Words: 0 Word Limit: 000 Comment Limit: 0
*

Suna-ne
Localizare