ZigaForm version 5.2.3

Inlocuire Baterie iPhone 7, 7 plus

acumulator iphone 8

Inlocuire Baterie iPhone 7, 7 plus

Acumulatorul iPhone 7, 7 plus este o componenta esentiala in functionarea corecta a telefonului dvs.

Sunt mai multi factori care pot duce la scaderea capacitatii unui acumulator iPhone 7, 7 plus:

 • varsta telefonului
 • incarcari neregulate
 • incarcarea cu charger neoriginal
 • mentinerea telefonului la incarcat peste noapte

Cand trebuie inlocuita bateria iPhone 7, 7 plus?

Acumulatorul sau bateria iPhone 7, 7 plus trebuie inlocuit atunci cand timpul de utilizare al telefonului scade dramatic, sub 12 ore. Sunt cazuri in care telefonul se poate opri brusc atunci cand nivelul de incarcare al bateriei este scazut, 20-30%.

Capacitatea de stocare al acumulatorului iPhone 7, 7 plus, se poate verifica din meniul iPhone-ului. Atunci cand aceasta capacitate este sub 80%, este necesara inlocuirea acestuia.

Sunt multe cazuri in care bateria se poate umfla in telefon, astfel incat se pune presiune din interior rezultatul fiind spargerea ecranului caz in care este necesara inlocuirea display-ului iPhone 7, iPhone 7 plus.

Pretul pentru inlocuirea acumulatorului iPhone 7, 7 plus este in jur de 150 ron, montaj inclus, garantia fiind de 90 de zile.

Inlocuire acumulator iPhone 7, iPhone 7 Plus

Inlocuirea unui acumulator iPhone 7 sau iPhone 7 plus, trebuie facuta intr-un service specializat. Nu este recomandata schimbarea acumulatorului acasa, chiar daca sunt multe tutoriale pe youtube care arata exact, cum se face.

La dezasamblarea telelefonului, lipsa de experienta a celui care realizeaza aceasta interventie, poate duce la ruperea flexurilor display-ului iPhone 7, senzorului de prozimitate si camera frontala. Acumulatorul Original iPhone 7 sau iPhone 7 plus, este bine lipit de carcasa telefonului, asftel incat atunci cand se da jos, exista riscul ca bateria sa ia foc daca se incalzeste prea tare sau este intepata cu penseta sau alt instrument de desfacere.

 

18 Comments

  Draghici Florin

  Buna seara,

  Cat costa inlocuirea unui acumulator la un Iph 7+, ce garantie oferiti si daca telefonul ramane, dupa interventie, waterproof? Multumesc!

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea acumulatorului iphone 7 plus este 150 ron. După intervenție nu recomandam contactul cu lichide, asa cum nici Apple nu garantează contractual faptul ca, in urma imersiei cu lichide telefonul nu are de suferit.

  Costi

  Salut.As dori sa știu dk bateria pentru 7 plus iPhone este originala,și cât ar costa

   service-gsm-mobitel

   Sunt baterii foarte bune, identice cu cele origjnale. Nu este nicio diferenta la capacitate si Funcționalitate in timp.

  Tache Daniel

  Buna ziua! Am un Iphone 7+ caruia trebuie sa-i inlocuiesc bateria. Spuneti-mi, va rog, ce pret are o inlocuire si daca se rezolva in aceeasi zi?

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea acumulatorului este 150 si se face pe loc. Este recomandat sa sunați cu o ora înainte de a ajunge in service.

  David

  cam cat ar fi un Combo pt display touchscreen si baterie iph 7?

   service-gsm-mobitel

   Înlocuire Display complet si acumulator iphone 7, montaj inclus este in jur de 380 ron.

    Georgiana Sandu

    Buna ziua, aveți baterie de iphone 7 pe stoc? Se poate monta pe loc sau trebuie sa fac o programare?

     service-gsm-mobitel

     Buna ziua, in general avem bateriile pe stoc iar montajul se face pe loc, in 10 minute. Totusi, înainte sa veniți contactati-ne telefonic pentru a verifica stocul real.
     Va asteptam!

  Corina Andreea

  Buna ziua! Am un Iphone 7, nivelul bateriei este sub 80%. In setari, nivelul bateriei este pe modul „service”. Mentionez ca acumulatorul original s-a ars in timpul unei incarcari, de atunci am tot schimbat cablul de incarcare. Pot veni la dvs pentru baterie si incarcator original? Multumesc frumos!

   service-gsm-mobitel

   Da, va asteptam de luni pana vineri intre orele 10-18.

  Mihai Grosu

  Bună ziua,
  Am un iPhone 6s, la care bateria îmi arată 72% și aș dori să o înlocuiesc, însă nu am văzut pe site că faceți. De asemenea, și difuzorul se aude foarte încet, nu știu dacă trebuie curățat sau înlocuit. Pot veni la dvs?

   service-gsm-mobitel

   Buna seara, se înlocuiește bateria la iphone 6s prețul fiind 120 ron. Rezolvam si problema cu difuzorul, in jur de 50 de ron ar fi intervenția. Va asteptam de luni pana vineri intre orele 10-18.

  Radu Maria

  Salut, am un iPhone 7 plus la care bateria arata in meniu 78%.
  Nu mai tine pana seara, cat de repede se poate inlocui?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, acumulatorul iPhone 7 plus se poate inlocui pe loc, timpul de reparatie fiind in jur de 15 minute. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare