ZigaForm version 5.2.6

Inlocuire Baterie iPhone 7, 7 plus

inlocuire baterie iphone 6

Inlocuire Baterie iPhone 7, 7 plus

Acumulatorul iPhone 7, 7 plus este o componenta esentiala in functionarea corecta a telefonului dvs.

Sunt mai multi factori care pot duce la scaderea capacitatii unui acumulator iPhone 7, 7 plus:

  • varsta telefonului
  • incarcari neregulate
  • incarcarea cu charger neoriginal
  • mentinerea telefonului la incarcat peste noapte

Cand trebuie inlocuita bateria iPhone 7, 7 plus?

Acumulatorul sau bateria iPhone 7, 7 plus trebuie inlocuit atunci cand timpul de utilizare al telefonului scade dramatic, sub 12 ore. Sunt cazuri in care telefonul se poate opri brusc atunci cand nivelul de incarcare al bateriei este scazut, 20-30%.

Capacitatea de stocare al acumulatorului iPhone 7, 7 plus, se poate verifica din meniul iPhone-ului. Atunci cand aceasta capacitate este sub 80%, este necesara inlocuirea acestuia.

Sunt multe cazuri in care bateria se poate umfla in telefon, astfel incat se pune presiune din interior rezultatul fiind spargerea ecranului caz in care este necesara inlocuirea display-ului iPhone 7, iPhone 7 plus.

Pretul pentru inlocuirea acumulatorului iPhone 7, 7 plus este in jur de 150 ron, montaj inclus, garantia fiind de 90 de zile.

Inlocuire acumulator iPhone 7, iPhone 7 Plus

Inlocuirea unui acumulator iPhone 7 sau iPhone 7 plus, trebuie facuta intr-un service specializat. Nu este recomandata schimbarea acumulatorului acasa, chiar daca sunt multe tutoriale pe youtube care arata exact, cum se face.

La dezasamblarea telelefonului, lipsa de experienta a celui care realizeaza aceasta interventie, poate duce la ruperea flexurilor display-ului iPhone 7, senzorului de prozimitate si camera frontala. Acumulatorul Original iPhone 7 sau iPhone 7 plus, este bine lipit de carcasa telefonului, asftel incat atunci cand se da jos, exista riscul ca bateria sa ia foc daca se incalzeste prea tare sau este intepata cu penseta sau alt instrument de desfacere.

 

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
19 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

[…] Inlocuire Baterie iPhone 7, 7 plus […]

Draghici Florin
4 luni în urmă

Buna seara,

Cat costa inlocuirea unui acumulator la un Iph 7+, ce garantie oferiti si daca telefonul ramane, dupa interventie, waterproof? Multumesc!

Costi
4 luni în urmă

Salut.As dori sa știu dk bateria pentru 7 plus iPhone este originala,și cât ar costa

Tache Daniel
5 luni în urmă

Buna ziua! Am un Iphone 7+ caruia trebuie sa-i inlocuiesc bateria. Spuneti-mi, va rog, ce pret are o inlocuire si daca se rezolva in aceeasi zi?

David
6 luni în urmă

cam cat ar fi un Combo pt display touchscreen si baterie iph 7?

Georgiana Sandu
5 luni în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Buna ziua, aveți baterie de iphone 7 pe stoc? Se poate monta pe loc sau trebuie sa fac o programare?

Corina Andreea
7 luni în urmă

Buna ziua! Am un Iphone 7, nivelul bateriei este sub 80%. In setari, nivelul bateriei este pe modul „service”. Mentionez ca acumulatorul original s-a ars in timpul unei incarcari, de atunci am tot schimbat cablul de incarcare. Pot veni la dvs pentru baterie si incarcator original? Multumesc frumos!

Mihai Grosu
8 luni în urmă

Bună ziua,
Am un iPhone 6s, la care bateria îmi arată 72% și aș dori să o înlocuiesc, însă nu am văzut pe site că faceți. De asemenea, și difuzorul se aude foarte încet, nu știu dacă trebuie curățat sau înlocuit. Pot veni la dvs?

Radu Maria
11 luni în urmă

Salut, am un iPhone 7 plus la care bateria arata in meniu 78%.
Nu mai tine pana seara, cat de repede se poate inlocui?

Suna-ne
Localizare