ZigaForm version 5.2.3

Reparatie Chip Audio IC iPhone 7 plus

chip audio iphone 7

Reparatia problemelor audio, respectiv  inlocuire Chip Audio IC pentru iPhone 7 sau iPhone 7 plus, este o interventie des intalnita in cazul terminalelor iPhone Apple.

Problema apare in cele mai multe cazuri din cauza socurilor mecanice repetate. Chiar daca loviturile sunt usoare ca si intensitate, aceste socuri genereaza probleme de functionalitate a chip-ului audio iphone 7 plus.

Atunci cand in convorbire nu auzim si nu suntem auziti nici pe speaker,  problema este de la chip-ul audio iPhone 7 care este ori ars ori dezlipit.

Cum recunoastem defectul Chip Audio IC iPhone 7 plus?

Atunci cand defectul este prezent, nu putem auzi si nici sa fim auziti in convorbire. Asa cum se vede in imaginea de mai jos, difuzorul este dezactivat software avand in vedere faptul ca IOS-ul nu mai recunoaste hadrware chip-ul audio.

iphone-speaker-greyed-out-300x171 Reparatie Chip Audio IC iPhone 7 plus

Inlocuirea chip-ului audio iPhone 7 sau iPhone 7 plus, se face in laborator specializat, timpul de executie de aproximativ 24-47h. Garantia pentru inteventie este de 3 luni, plata se poate face cash sau cu card.

Puteti apela service-ul Mobitel pentru alte probleme legate de iPhone 7, inlocuire acumulator iPhone 7, inlocuire display iPhone 7 , reparatie contact lichid sau alte probleme tehnice.

 

 

4 Comments

  Andreea Olaru

  Buna, dupa o cazatura mai usoara, telefonul meu nu mai functioneaza in apel. Nu aud nimic si nici nu sunt auzita.
  Telefonul pare intact, nu are geamul spart sau ceva de genul.
  Se poate rezolva? Si cat ma costa?
  Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, este mai mult ca sigur, chip-ul audio. Reparatia este in jur de 350 ron. Va asteptam.

  Andrada Vasile

  Buna ziua, am aceeasi problema descrisa mai sus. Telefonul este un iPhone 7 si atunci cand este foarte cald, are momente cand merge sunetul?
  Ce ma sfatuiti sa fac? Nu sunt din bucuresti. Il pot trimite prin curier la dvs?
  Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Trebuie verificat chip-ul audio. De multe ori, din cauza loviturilor repetate, chipul audio se poate dezlipi de pe placa de baza. Veniti cu telefonul sa-l vedem.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare