ZigaForm version 5.2.6

Display Samsung A51

display samsung a51

Telefonul mobil face parte din rutina omului modern, iar un Samsung A51 cu ecranul spart sau zgâriat are un aspect neplăcut. Dacă ne raportăm și la funcționalitate, un display pentru Samsung A51 spart, poate crea probleme utilizatorului. Samsung produce telefoane performante dar si vulnerabile la diversele lovituri accidentale.

Cât costa un display pentru Samsung A51?

Echipa Mobitel, iti vine in ajutor cu preturi competitive pentru inlocuire ecran original Samsung A51 in Bucuresti, zona Parc Cismigiu. Montajul se face pe loc si este GRATUIT in service-ul nostru. Componentele cu care lucrăm sunt originale Samsung, astfel încat sa se potrivească perfect cu smartphone-ul tău.

  • Înlocuire ecran original Samsung A51 – 480 ron, montaj gratuit!

Noul ecran original Samsung Galaxy A51 se monteaza gratuit in aproximativ 20-30 min in service-ul Mobitel, după o programare telefonică.  Raportul calitate preț este unul excelent, pentru ca tu să te bucuri din nou de toate funcțiile telefonului Samsung.

Înlocuire ecran Original Samsung A51, montaj gratuit!

Înlocuirea unui ecran original Samsung A51, este o reparație care se adresează utilizatorilor ce au probleme cu afișajul smartphone-ului. Când sticla si lcd-ul sunt complet distruse, soluția este înlocuirea completă a ansamblului original display. Atunci cand doar sticla ecranului este spartă, putem gasi soluții de înlocuire sticlă Samsung A51, la un preț competitiv.

Deci, dacă ai probleme cu ecranul Samsung A51, fie ca este spart, crăpat sau complet nefuncțional, nu-ți rămane decât să ne contactezi la numerele afișate sau să pui o întrebare tehnică prin intermediul formularului de mai jos. Te așteptăm!

0 0 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
30 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Robert
29 zile în urmă

Bună ziua,am un a51 care l-am scăpat de 2 ori,iar prima oară s-a spart în partea de sus pe cameră,iar a doua oară l-am scăpat pe colțul din dreapta jos însă mergea dar în maxim 2 săptămâni a apărut o pată mov care se extinde,dar în acel loc merge touchscreen-ul însă se vede urât,se poate face ceva?

ana-maria
1 lună în urmă

buna ziua, am un A51 pe care l am scapat si s-a spart destul de tare, insa daca el functioneaza perfect este posibil sa fie doar sticla sparta si nu display ul? inca o intrebare, va pot gasi si in weekend la sediu ?

Gheorghiță Ion
1 lună în urmă

Salut,am scapat telefonul în apa sarata circa 2 secunde,nu se mai vede nimic pe display,dar suna,încarcă,se mai poate face ceva?

Florian
1 lună în urmă

Buna ziua. Am scapat un telefon Samsung A51 in apa circa 1-2 srcunde, l-am sters l-am oprit citeva minute dupa care l-am repornit. A mers citeva ore dupa care sa blocat au aparut niste dungi verzi dupa care se aprinde tot displayul verde pentru o secunda Se mai poate face ceva?

Bianca
2 luni în urmă

Buna ziua am scăpat in apa un telefon a51 si când l-am scos sa stins brusc si acum când incrtc ca il aprind nu face nimic ,i-am scos cardul SMS si l-am șters cu o laveta dar tot nu merge
Cat mar costa sa il repar ??

Bianca
2 luni în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Dar daca nu se aprinde si sa stins brusc ce i sa întâmplat si de 3 ore nu se arinde de loc
Cat de complicat poate fi ?
Si ce ar putea fi stricat la el ?
Si cat m-ar costa daca ar fi mai complicat ?
Daca m-ați putea informa

Bianca
2 luni în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

E grav daca mi sau aburit camerele si nu merge sa il aprind deloc ,ce apățit,si cam cat mar costa ??

Tătaru Eugenia
3 luni în urmă

Bună ziua am scăpat telefonul A51 și sa.crapat ecranul dar telefonul funcționează cât mă costă și în cât timp se rezolvă ee

Florin
7 luni în urmă

Buna seara, am ecranul spart la un Samsung A51 si nu se mai vede nimic pe el. Doresc sa il inlocuiesc, inteleg ca pretul este de 480 lei! Va rog sa imi spuneti daca aveti in locatie display-ul si cand pot veni pt reparatie! Multumesc.

Mihai
7 luni în urmă

Buna seara! doresc sa vin la dvs.cu un A51 cu ecranul fisurat.Maine este posibil ,si daca da ,la ce ora?

7 luni în urmă

Bună ziua, în urmă cu două zile am scăpat telefonul Samsung A51 în apă curată și a stat cam 5 secunde. L-am pornit imediat, a fișat ceva despre configurare și apoi s-a stins de tot. Am deschis capacul din spate pentru uscare și nu era apă vizibilă. Emite semnale sonore și vibrație la pornire/resetare și punere la încărcat. Să fie doar ecranul? Se mai poate face ceva?

stefan
7 luni în urmă

cum pot ajunge la service ? care este timpul in care ecranul poate fi inlocuit ?
multumesc anticipat !

Suna-ne
Localizare