ZigaForm version 5.5.1

Display Samsung A51

display samsung a51

Telefonul mobil face parte din rutina omului modern, iar un Samsung A51 cu ecranul spart sau zgâriat are un aspect neplăcut. Dacă ne raportăm și la funcționalitate, un display pentru Samsung A51 spart, poate crea probleme utilizatorului. Samsung produce telefoane performante dar si vulnerabile la diversele lovituri accidentale.

Cât costa un display pentru Samsung A51?

Echipa Mobitel, iti vine in ajutor cu preturi competitive pentru inlocuire ecran original Samsung A51 in Bucuresti, zona Parc Cismigiu. Montajul se face pe loc si este GRATUIT in service-ul nostru. Componentele cu care lucrăm sunt originale Samsung, astfel încat sa se potrivească perfect cu smartphone-ul tău.

  • Înlocuire ecran original Samsung A51 – 499 ron, montaj gratuit!

Protejeaza-ti ecranul telefonului cu noua folie de silicon, duragon!

Noul ecran original Samsung Galaxy A51 se monteaza gratuit in aproximativ 20-30 min in service-ul Mobitel, după o programare telefonică.  Raportul calitate preț este unul excelent, pentru ca tu să te bucuri din nou de toate funcțiile telefonului Samsung.

 

Înlocuire ecran Original Samsung A51, montaj gratuit!

Înlocuirea unui ecran original Samsung A51, este o reparație care se adresează utilizatorilor ce au probleme cu afișajul smartphone-ului. Când sticla si lcd-ul sunt complet distruse, soluția este înlocuirea completă a ansamblului original display. Atunci cand doar sticla ecranului este spartă, putem gasi soluții de înlocuire sticlă Samsung A51, la un preț competitiv.

Deci, dacă ai probleme cu ecranul Samsung A51, fie ca este spart, crăpat sau complet nefuncțional, nu-ți rămane decât să ne contactezi la numerele afișate sau să pui o întrebare tehnică prin intermediul formularului de mai jos. Te așteptăm!

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
38 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei
24 minute în urmă

Buna ziua . Mi.am scapat telefonul ieri, iar acum ecranul este complet mov si touch screenul nu mai functioneaza . Din cate m.am informat se pare ca are de aface cu lichidul lcd . Este adevarat , si daca da cat va costa reparatia ?

Anca Ankka
1 lună în urmă

Buna ziua! Aveti pe stoc displayul pentru A 51?

Roman Vasile
4 luni în urmă

Salut, vreau sa inlocuiesc si eu displayul pentru acest telefon.
Mâine ajung in București. Se poate face pe loc?

Sandra B
4 luni în urmă

Buna ziua, dacă la un a51 s-a spart doar sticla, ce preț este? Sau trebuie înlocuit tot ecranul?
Garanția ce perioada are? Mulțumesc.

Robert
7 luni în urmă

Bună ziua,am un a51 care l-am scăpat de 2 ori,iar prima oară s-a spart în partea de sus pe cameră,iar a doua oară l-am scăpat pe colțul din dreapta jos însă mergea dar în maxim 2 săptămâni a apărut o pată mov care se extinde,dar în acel loc merge touchscreen-ul însă se vede urât,se poate face ceva?

ana-maria
7 luni în urmă

buna ziua, am un A51 pe care l am scapat si s-a spart destul de tare, insa daca el functioneaza perfect este posibil sa fie doar sticla sparta si nu display ul? inca o intrebare, va pot gasi si in weekend la sediu ?

Gheorghiță Ion
7 luni în urmă

Salut,am scapat telefonul în apa sarata circa 2 secunde,nu se mai vede nimic pe display,dar suna,încarcă,se mai poate face ceva?

Florian
7 luni în urmă

Buna ziua. Am scapat un telefon Samsung A51 in apa circa 1-2 srcunde, l-am sters l-am oprit citeva minute dupa care l-am repornit. A mers citeva ore dupa care sa blocat au aparut niste dungi verzi dupa care se aprinde tot displayul verde pentru o secunda Se mai poate face ceva?

Bianca
8 luni în urmă

Buna ziua am scăpat in apa un telefon a51 si când l-am scos sa stins brusc si acum când incrtc ca il aprind nu face nimic ,i-am scos cardul SMS si l-am șters cu o laveta dar tot nu merge
Cat mar costa sa il repar ??

Bianca
8 luni în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Dar daca nu se aprinde si sa stins brusc ce i sa întâmplat si de 3 ore nu se arinde de loc
Cat de complicat poate fi ?
Si ce ar putea fi stricat la el ?
Si cat m-ar costa daca ar fi mai complicat ?
Daca m-ați putea informa

Bianca
8 luni în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

E grav daca mi sau aburit camerele si nu merge sa il aprind deloc ,ce apățit,si cam cat mar costa ??

Tătaru Eugenia
9 luni în urmă

Bună ziua am scăpat telefonul A51 și sa.crapat ecranul dar telefonul funcționează cât mă costă și în cât timp se rezolvă ee

Suna-ne
Localizare