ZigaForm version 5.2.3

Display Samsung A51

display samsung a51

Telefonul mobil face parte din rutina omului modern, iar un Samsung A51 cu ecranul spart sau zgâriat are un aspect neplăcut. Dacă ne raportăm și la funcționalitate, un display pentru Samsung A51 spart, poate crea probleme utilizatorului. Samsung produce telefoane performante dar si vulnerabile la diversele lovituri accidentale.

Cât costa un display pentru Samsung A51?

Echipa Mobitel, iti vine in ajutor cu preturi competitive pentru inlocuire ecran original Samsung A51 in Bucuresti, zona Parc Cismigiu. Montajul se face pe loc si este GRATUIT in service-ul nostru. Componentele cu care lucrăm sunt originale Samsung, astfel încat sa se potrivească perfect cu smartphone-ul tău.

 • Înlocuire ecran original Samsung A51 – 480 ron, montaj gratuit!

Noul ecran original Samsung Galaxy A51 se monteaza gratuit in aproximativ 20-30 min in service-ul Mobitel, după o programare telefonică.  Raportul calitate preț este unul excelent, pentru ca tu să te bucuri din nou de toate funcțiile telefonului Samsung.

Înlocuire ecran Original Samsung A51, montaj gratuit!

Înlocuirea unui ecran original Samsung A51, este o reparație care se adresează utilizatorilor ce au probleme cu afișajul smartphone-ului. Când sticla si lcd-ul sunt complet distruse, soluția este înlocuirea completă a ansamblului original display. Atunci cand doar sticla ecranului este spartă, putem gasi soluții de înlocuire sticlă Samsung A51, la un preț competitiv.

Deci, dacă ai probleme cu ecranul Samsung A51, fie ca este spart, crăpat sau complet nefuncțional, nu-ți rămane decât să ne contactezi la numerele afișate sau să pui o întrebare tehnică prin intermediul formularului de mai jos. Te așteptăm!

6 Comments

  stefan

  cum pot ajunge la service ? care este timpul in care ecranul poate fi inlocuit ?
  multumesc anticipat !

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, ne gasiti de luni pana vineri intre orele 10-18. Daca ajungeti pana in 12.00, sunt sanse sa-l facem in aceeasi zi.

  Raluca Vorneanu

  Buna ziua, am doar sticla spartă la un Samsung A51. Va rog sa ma îndrumați care sunt pașii de urmat pentru reparația telefonului meu.
  Mulțumesc!

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, pentru înlocuirea sticlei ecranului a51, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa veniți direct cu aparatul la sediul nostru.
   Pentru preturi, puteți accesa aceasta pagina

   https://www.mobitel.ro/inlocuire-sticla-samsung-a51/

  Daniel

  Buna ziua, azi mi-a cazut pe jos telefonul Samsung A51, nu s-a spart nimic doar ca ecranul nu mai afiseaza. Ce s-a intamplat? Se mai poate repara?
  La un service mi-au zis ca ecranul este fisurat pe interior!

   service-gsm-mobitel

   Probabil ca in urma loviturii, ecranul s-a spart pe interior si trebuie inlocuit complet. Schimbarea ecranului original Samsung A51 este 480 ron.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare