ZigaForm version 5.2.3

Display Samsung A51

display samsung a51

Telefonul mobil face parte din rutina omului modern, iar un Samsung A51 cu ecranul spart sau zgâriat are un aspect neplăcut. Dacă ne raportăm și la funcționalitate, un display pentru Samsung A51 spart, poate crea probleme utilizatorului. Samsung produce telefoane performante dar si vulnerabile la diversele lovituri accidentale.

Cât costa un display pentru Samsung A51?

Echipa Mobitel, iti vine in ajutor cu preturi competitive pentru inlocuire ecran original Samsung A51 in Bucuresti, zona Parc Cismigiu. Montajul se face pe loc si este GRATUIT in service-ul nostru. Componentele cu care lucrăm sunt originale Samsung, astfel încat sa se potrivească perfect cu smartphone-ul tău.

 • Înlocuire ecran original Samsung A51 – 480 ron, montaj gratuit!

Noul ecran original Samsung Galaxy A51 se monteaza gratuit in aproximativ 20-30 min in service-ul Mobitel, după o programare telefonică.  Raportul calitate preț este unul excelent, pentru ca tu să te bucuri din nou de toate funcțiile telefonului Samsung.

Înlocuire ecran Original Samsung A51, montaj gratuit!

Înlocuirea unui ecran original Samsung A51, este o reparație care se adresează utilizatorilor ce au probleme cu afișajul smartphone-ului. Când sticla si lcd-ul sunt complet distruse, soluția este înlocuirea completă a ansamblului original display. Atunci cand doar sticla ecranului este spartă, putem gasi soluții de înlocuire sticlă Samsung A51, la un preț competitiv.

Deci, dacă ai probleme cu ecranul Samsung A51, fie ca este spart, crăpat sau complet nefuncțional, nu-ți rămane decât să ne contactezi la numerele afișate sau să pui o întrebare tehnică prin intermediul formularului de mai jos. Te așteptăm!

12 Comments

  Florin

  Buna seara, am ecranul spart la un Samsung A51 si nu se mai vede nimic pe el. Doresc sa il inlocuiesc, inteleg ca pretul este de 480 lei! Va rog sa imi spuneti daca aveti in locatie display-ul si cand pot veni pt reparatie! Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Ne contactati telefonic pentru a verifica stocurile. 0722985058

  Mihai

  Buna seara! doresc sa vin la dvs.cu un A51 cu ecranul fisurat.Maine este posibil ,si daca da ,la ce ora?

   service-gsm-mobitel

   Ne găsiți după ora 10 pana la orele 18. Va asteptam.

  aurelenea

  Bună ziua, în urmă cu două zile am scăpat telefonul Samsung A51 în apă curată și a stat cam 5 secunde. L-am pornit imediat, a fișat ceva despre configurare și apoi s-a stins de tot. Am deschis capacul din spate pentru uscare și nu era apă vizibilă. Emite semnale sonore și vibrație la pornire/resetare și punere la încărcat. Să fie doar ecranul? Se mai poate face ceva?

   service-gsm-mobitel

   Nu-l mai conectați la încărcător si încercați sa veniți cu el cât mai repede in service. Ne găsiți de luni pana vineri între orele 10-18. Sunt șanse mari sa-l salvam.

  stefan

  cum pot ajunge la service ? care este timpul in care ecranul poate fi inlocuit ?
  multumesc anticipat !

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, ne gasiti de luni pana vineri intre orele 10-18. Daca ajungeti pana in 12.00, sunt sanse sa-l facem in aceeasi zi.

  Raluca Vorneanu

  Buna ziua, am doar sticla spartă la un Samsung A51. Va rog sa ma îndrumați care sunt pașii de urmat pentru reparația telefonului meu.
  Mulțumesc!

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, pentru înlocuirea sticlei ecranului a51, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa veniți direct cu aparatul la sediul nostru.
   Pentru preturi, puteți accesa aceasta pagina

   https://www.mobitel.ro/inlocuire-sticla-samsung-a51/

  Daniel

  Buna ziua, azi mi-a cazut pe jos telefonul Samsung A51, nu s-a spart nimic doar ca ecranul nu mai afiseaza. Ce s-a intamplat? Se mai poate repara?
  La un service mi-au zis ca ecranul este fisurat pe interior!

   service-gsm-mobitel

   Probabil ca in urma loviturii, ecranul s-a spart pe interior si trebuie inlocuit complet. Schimbarea ecranului original Samsung A51 este 480 ron.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare