ZigaForm version 5.2.6

Display Samsung A10

display samsung a10

Display-ul Samsung A10 dual sim, este un ecran TFT cu rezolutie 720 x 1520 (HD+). Este un ecran Infinity-V cu imagine optimizata pentru jocuri dar si pentru celelalte aplicatii android.

Samsung A10 A105F dual sim, este un telefon accesibil ca pret, fiind in momentul de fata foarte cautat de catre utilizatori.

Stim ca din cauza neatentiei, telefonul poate cadea iar display-ul poate deveni nefunctional. Sunt diverse situatii in care doar sticla ecranlui Samsung A10 se sparge. Desi ecranul este functional, crapaturile ne impiedica utilizarea telefonului mai ales daca este folosit si de catre copii. Pentru siguranta dvs, ecranul trebuie inlocuit rapid.

Cat costa inlocuirea unui Ecran Samsung A10 dual sim?

Chiar daca este neplacut atunci cand se intampla un asemenea accident, inlocuirea ecranului Samsung A10 dual sim, este necesara atunci cand telefonul devine nefunctional si suntem dependenti de datele personale aflate in aparat. Se pune intrebarea daca merita din punct de vedere finantiar o asemenea interventie. Atat timp cat costul reparatiei nu depaseste jumatatea valorii aparatului, reparatia este justificata, mai ales daca avem informatii personale in telefon pe care nu le putem recupera altfel! Deci ce pret are un display Samsung A10?

Pret inlocuire display Samsung A10 A105F – 320 ron, montaj gratuit!

In acest pret, clientii Mobitel primesc o componenta originala Samsung, cu garantie de un an! Montajul este inclus iar interventia se poate face in aceeasi zi sau chiar pe loc daca ne contactati telefonic pentru o programare in service. Daca in urma loviturilor, ecranul Samsung are doar sticla sparta, avem solutie avantajoasa pentru inlocuire sticla Samsung A10.

Acopera garantia un ecran Samsung A10 crapat?

Raspunsul este nu. In cazul in care ecranul Samsung A10 este spart, solutia este inlocuirea acestuia. Chiar daca telefonul este in garantie, socurile mecanice, contactul cu lichide sau orice alta utilizare necorespunzatoare a telefonului, duce automat la anularea garantiei. Totusi telefonul mai poate fi recuperat, reparat la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Componentele cu care lucram, sunt originale Samsung, iar in urma interventiei telefonul va functiona si va arata ca nou. Este bine de stiut ca in momentul interventiei, datele dvs de pe telefon nu se vor sterge, ele ramanant intacte.

Inlocuirea ecranului original Samsung A10, se poate face in aceeasi zi dupa o programare in prealabil in service. Plata se poate face cash sau cu card, iar pentru clientii care nu sunt din Bucuresti, se poate trimite telefonul prin curier rapid, pe adresa din sectiunea contact.

Ne puteti contacta si pentru alte probleme aparute la Samsung Galaxy A10 105F dual sim:

 • contacte cu lichide ( este recomandata vizita urgenta in service)

 • probleme cu acumulatorul samsung A10

 • probleme conector incarcare usb

 • probleme camera, microfon, difuzor, sonerie etc.

 

10 Comments

  Gabriela Ionescu

  Care este pretul pentru inlocuirea display-ului Samsung A10? Este cel de pe site?
  Ecranul este original Samsung. In cat timp se poate remedia telefonul daca-l aduc in service la dumneavoastra?

   service-gsm-mobitel

   Buna dimineata, ecranele Samsung sunt originale iar pentru montaj, va rugam sa ne contactati telefonic între orele 10-18.

  Corina

  Buna ziua, am si eu acest samsung a10 la care s-a spart complet display-ul. Cat ar costa si foarte important cat ar dura reparatia?
  Se poate face pe loc? Sau macar in aceeasi zi daca-l aduc dimineata?
  Multu

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, in cazul in care ne anuntați telefonic, reparația se poate face si pe loc. Dacă aduceti telefonul in prima parte a zilei, telefonul va fi gata, după amiaza. Va asteptam.

  Maria

  Cat costa înlocuirea ecranului unui samsung a10. Doar sticla este spartă. Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Pentru înlocuire sticla display Samsung A10, prețul este in jur de 200 ron.

  George

  Detin acest telefon de cateva luni. Desi l-am ingrijut foarte bine, aseara l-am scapat pe scari. Ecranul abia se mai vede. Ce se poate inlocui la el sa fie iar ca inainte?
  Si cat ma costa?

   service-gsm-mobitel

   Se inlocuieste display-ul original Samsung A10, pretul pentru interventie fiind 320 ron, montaj inclus.

  Lavinia

  Buna, tocmai am scăpat telefonul pe gresie in bucatarie, imaginea nu se mai vede pe display. Ce se poate face?
  Puteți aplica si folie de protectie pe ecran?
  Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Se inlocuieste intreg display-ul original Samsung A10. Pretul este in jur de 320 ron iar montajul este inclus. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare