ZigaForm version 5.2.6

Inlocuire sticla Samsung A10

inlocuire sticla samsung a10

Pentru o inlocuire sticla Samsung A10, ecranul telefonului trebuie sa fie perfect functional, fara pete, dungi linii sau alte probleme de touchscreen. Ecranul crapat sau zgariat, poate creea un disconfort utilizatorului modern de gadgeturi.

Cat costa inlocuirea sticlei Samsung A10?

Pretul pentru inlocuire sticla Samsung A10, este exemplificat mai jos:

  • inlocuire sticla Samsung A10 – 250 ron

Montaj inclus, garantie 90 de zile!

Procedura consta in dezlipirea sticlei sparte la temperatura controlata, si laminarea noului geam pe lcd-ul orginal Samsung.

Laminarea se face cu ajutorul unui adeziv optic solid, OCA, procedeu profesional de fabrica. Ecranul va arata si va functiona impecabil.

Cat dureaza inlocuirea sticlei Samsung A10?

Timpul este pretios pentru noi, de aceea, service-ul Mobitel face tot posibilul ca reparatia sa fie executata cat mai rapid. Pe durata interventiei, clientul poate primi un telefon la schimb, pana la finalizarea procedurii. De obicei, daca primit telefonul in service in prima parte a zilei, aparatul va fi returnat functional, dupa-amiaza.

In cazul in care display-ul Samsung A10, nu afiseaza sau touchscreen-ul este defectuos, solutie este inlocuirea completa a display-ului original Samsung A10.

Acum ca stii cat de usor si de avantajos este sa iti repari sticla display-ului Samsung A10, ce te retine sa ne contactezi?

5 1 Voteaza
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
4 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Aurelia
1 lună în urmă

Buna ziua, daca am sticla sparta si ecranul negru, ce se mai poate face in acest caz? Datele pot fi salvate?

Emilian
1 lună în urmă

Salut, am acest telefon Samsung A10 la care s-a fisurat doar sticla. Se poate inlocui fara probleme? N-as vrea sa inlocuiesc tot display-ul.
Cat de repede se poate face si intre ce ore va gasesc la sediu?

Suna-ne
Localizare