ZigaForm version 5.7.6

Inlocuire display Samsung S7

display samsung s7

Display Samsung S7

Un display Samsung S7, este construit printr-o tehnologie amoled sau super-amoled astfel incat pretul acestuia este destul de ridicat.
Spargerea sau deteriorarea display-ului Samsung Galaxy S7 poate genera costuri ridicate pentru utilizatori, de aceea este recomandat evitarea loviturilor sau a altor socuri mecanice. Putem inlocui orice display Samsung S7, garantia produsului original fiind de 1 un an de zile.
In situatia in care doar sticla este sparta, aceasta se poate inlocui. Procedeul este dificil si se poate realiza doar cu aparatura speciala, pastrandu-se calitatea display-ului original, culorile si functionalitatea touchscreen-ului.  Sticla display-ului Samsung S7, este indepartata la cald la o temperatura controlata, relipirea sticlei noi facandu-se prin laminare, procedeu de fabrica.
Pentru orice probleme legate de Samsung Galaxy S7,  ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.
0 0 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
95 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristi
1 an în urmă

Am un s7 edge cu sticla de pe ecran sparta. Display-ul functioneaza perfect. Dupa inlocuire sticla sau tot display-ul, mai rezista telefonul la apa ? Pret ? Multumesc.

NICO
1 an în urmă

Buna ziua! Am un S7 edge cu display si eran spart, cat costa reparatia?

Constantin Manuela
1 an în urmă

Buna ziua! Am un S7 pink. S-a spart sticla de pe ecran. Cat ma costa inlocuirea?

Manuela
1 an în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Multumesc.

Teodorescu Cosmin Daniel
2 ani în urmă

Am in s7 gold care este Sparta sticla de pe spate,cat at costa?

Cristofor Bocancea
2 ani în urmă

Pret Schimbare display complet samsung s7 edge (are o dunga rosie pe ecran si touch ul nu merge bine)?

Cornel
2 ani în urmă

Va rog o estimare de cost, Samsung Galaxy G930F sticla crapata iar in partea de jos nu afiseaza nimic. In rest functioneaza perfect.

Denis Andrei
2 ani în urmă

Buna ziua am un s7 pe scurt nu se mai aprinde adica i se aprind butoanele si se aude cand se deschide doar ca nu mai proecteaza imagine pe display ecranul este negru ce ar fi de facut?

Radu Doană
2 ani în urmă

Bună seara, cât ar costa înlocuirea „sticlei” pentru un s7 și pentru un a50 și cam cât durează?
Mulțumesc!

Mirela Munteanu
3 ani în urmă

Va rog sa imi spuneti cât costă schimbul unui ecran la un samsung S7 edge .Si ma intereseaza daca este necesar si schimbul touch-ului daca are pixeli morti într-un colț (care nu afectează telefonul).

Coman Maria
3 ani în urmă

Buna am un galaxi s 7 adge functioneaza dar am ecranul fisurat cum se procedeaza se schimba cu tot cu display sau doar sticla..un per va rog

Suna-ne
Localizare