ZigaForm version 5.5.1

Inlocuire display Samsung S7

display samsung s7

Display Samsung S7

Un display Samsung S7, este construit printr-o tehnologie amoled sau super-amoled astfel incat pretul acestuia este destul de ridicat.
Spargerea sau deteriorarea display-ului Samsung Galaxy S7 poate genera costuri ridicate pentru utilizatori, de aceea este recomandat evitarea loviturilor sau a altor socuri mecanice. Putem inlocui orice display Samsung S7, garantia produsului original fiind de 1 un an de zile.
In situatia in care doar sticla este sparta, aceasta se poate inlocui. Procedeul este dificil si se poate realiza doar cu aparatura speciala, pastrandu-se calitatea display-ului original, culorile si functionalitatea touchscreen-ului.  Sticla display-ului Samsung S7, este indepartata la cald la o temperatura controlata, relipirea sticlei noi facandu-se prin laminare, procedeu de fabrica.
Pentru orice probleme legate de Samsung Galaxy S7,  ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.
0 0 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
91 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Constantin Manuela
2 luni în urmă

Buna ziua! Am un S7 pink. S-a spart sticla de pe ecran. Cat ma costa inlocuirea?

Manuela
2 luni în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Multumesc.

Teodorescu Cosmin Daniel
10 luni în urmă

Am in s7 gold care este Sparta sticla de pe spate,cat at costa?

Cristofor Bocancea
11 luni în urmă

Pret Schimbare display complet samsung s7 edge (are o dunga rosie pe ecran si touch ul nu merge bine)?

Cornel
1 an în urmă

Va rog o estimare de cost, Samsung Galaxy G930F sticla crapata iar in partea de jos nu afiseaza nimic. In rest functioneaza perfect.

Denis Andrei
1 an în urmă

Buna ziua am un s7 pe scurt nu se mai aprinde adica i se aprind butoanele si se aude cand se deschide doar ca nu mai proecteaza imagine pe display ecranul este negru ce ar fi de facut?

Radu Doană
1 an în urmă

Bună seara, cât ar costa înlocuirea „sticlei” pentru un s7 și pentru un a50 și cam cât durează?
Mulțumesc!

Mirela Munteanu
1 an în urmă

Va rog sa imi spuneti cât costă schimbul unui ecran la un samsung S7 edge .Si ma intereseaza daca este necesar si schimbul touch-ului daca are pixeli morti într-un colț (care nu afectează telefonul).

Coman Maria
1 an în urmă

Buna am un galaxi s 7 adge functioneaza dar am ecranul fisurat cum se procedeaza se schimba cu tot cu display sau doar sticla..un per va rog

Batrinu Sorin
1 an în urmă

Buna ziua,
Am un S7 edge pe care l-am scapat jos si am probleme cu ecranul in sensul ca se albeste, se inverzeste si nu se mai vede uneori ce scrie. Touch-ul functioneaza, dar doar daca vad ceva unde sa tastez. Ecranul nu este spart, doar am o mica pata neagra in partea de dreapte sus a ecranului pe o protiune de 1,5cm pe 2-3mm. Ce presupune ca si costuri? Multumesc!

Calin
1 an în urmă

Buna ziua.cat m-ar costa inlocuirea unui diaplay s7Edge?

Suna-ne
Localizare