ZigaForm version 5.2.3

Înlocuire display iPhone X, XR, XS Max

inlocuire display iphone x xs xr

Inlocuire display iPhone X, XS, XS Max, este o reparatie destul de cautată in cazul posesorilor acestor telefoane. Ecranele noilor Apple iPhone X, XS, sunt ecrane de 5.8 inchi, tehnologie Super AMOLED, cu rezoluţie 2.436 x 1.125 pixeli, Ion-X Glass, 120 Hz touch-sensing, HDR.

Modeul iPhone XS MAX are un display mai mare, de 6,5 inchi tot cu tehnologie Super AMOLED,  si o rezoluţie 2.688 x 1,242 pixeli. Deși au fost construite sa reziste la șocuri mecanice ușoare, loviturile mai puternice pot zgâria sau chiar sparge ecranele iPhone.

Știm cum este atunci când, un telefon scump ca iPhone X, XS sau XS MAX se sparge.

Ecranul unui iPhone XS Max, desi rezistent la diverse lovituri, se poate crăpa atunci cand îl scăpam accidental. Aspectul neplăcut al unui display iPhone spart, ne poate scoate din zona de confort. Soluția este înlocuirea acestuia cât mai rapid la un preț competitiv.

Cât costă si cât dureaza înlocuirea pentru display iPhone X, XS Max, XR?

Prețuri înlocuire display original Apple:

Display iPhone X OEM(original) – 750ron
Display iPhone XR OEM – 550 ron
Display iPhone XS OEM – 800 ron
Display iPhone XS Max OEM – 980 ron

Prețuri înlocuire display compatibil:

Display iPhone X compatibil – 450 ron
Display iPhone XR compatibil – 500 ron
Display iPhone XS compatibil – 600 ron
Display iPhone XS Max compatibil – 650 ron

Montajul este GRATUIT!

Pentru ecranele originale Apple, inlocuirea presupune si transferul serialului ecranului original de pe telefonul dvs. În aceste conditii, functia True Tone va fi transferata pe nou ecran original montat.

Echipa Mobitel Service, vă propune componente originale Apple, astfel încat înlocuirea display-ului iPhone X, XS, XS Max sa fie o reparatie facilă, rapida si avantajoasă. Montajul display-ului iPhone X, XR, XS Max este gratuit, timpul de interventie fiind in jur de 30 minute.

Este clar pentru totata toata lumea că este neplăcut atunci când suntem privati de telefonul mobil, din aceasta cauză, încercăm ca intervenția de schimbare a ecranului iPhone să fie cât mai rapida.

Schimbare, înlocuire display iPhone X XS Max, XR pe loc, montaj gratuit!

Tehnicienii Mobitel Service, te așteaptă in zona Parcului Cismigiu, Regina Elisabeta 35, cu oferte avantajoase pentru înlocuire display iPhone X XS Max, XS, XR, . Timpul intervenției este de 30 minute, montajul gratuit!

iPhone-ul dvs, va arăta ca nou din punct de vedere estetic si va funcționa impecabil avand in vedere ca lucram cu componente originale Apple.

Trebuie menționat că, dupa schimbarea ecranului iPhone X, XS, XR, toate celelalte funcții ale telefonului vor fi testate, faceid, camera frontala, audio etc.

Daca display-ul iPhone Apple spart este funcțional, exista soluții de înlocuire sticla display iPhone X, XR, XS Max. Ecranul iPhone X. XS XS Max nu trebuie sa aiba dungi, puncte negre iar touchscreen-ul trebuie sa fie perfect functional. In urma reconditionarii ecranului iPhone original, telefonul va fi ca nou.

Garanție 90 de zile  pentru orice reparație!

Garanția pentru toate intervențiile efectuate in service-ul Mobitel, este de 90 de zile, plata făcandu-se cu card, cash sau OP.

Dacă din diverse motive reparația nu se poate face pe loc, Echipa Mobitel vă poate ajuta gratuit, cu un telefon de schimb, pe toata durata reparației.

Pentru alte modele iPhone, puteti verifica lista completa pentru inlocuire display iPhone, la preturi avantajoase, si garantie de 90 de zile.

Pentru programări, ne puteți contacta telefonic la numerele afișate pentru o înlocuire display iPhone original, pe loc in cel mai scurt timp.

10 Comments

  George Vasile

  Buna ziua, un display XS Max original aveti pe stoc? Cat dureaza inlocuirea? Este cu programare?
  Eu saptamana asta vin la Bucuresti si stau pana seara.
  Pretul este cel de pe site? Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna dimineata, avem display iphone xs Max pe stoc, la prețul afisat pe site. Contactati-ne telefonic între orele 10-18.

  Valentin

  Buna ziua, pentru un iPhone XS Max, display original cam in cat timp se poate inlocui? Nu mai pot intra in niciun meniu din momentul in care l-am scapat. As vrea pe original daca se poate.
  Multumesc!

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea display-ului XS Max se face in principiu pe loc, in 20-30 min. Este indicat sa ne contactati cu cateva ore inainte de ajungeti cu telefonul in service.

  Cristina Pavelescu

  Buna seara, am un iPhone X alb la care am spart si geamul din fata si capacul spate.
  Ecranul inca mai merge, exista vreo solutie mai ieftina pentru acest model?
  Mi-a venit deja iPhone 12 comandat acum ceva timp, dar vreau sa-l fac pentru o nepoata.
  Puteti transfera si datele din vechiul pe noul telefon?
  Multumesc,

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, putem inlocui sticla spate si fata pentru iPhone x fara probleme. Pentru refacerea sticlei ecranului iPhone X pretul este 500 ron iar pentru capacul spate 300 ron daca operatiunea se face in aceeasi manopera. Va putem ajuta cu cu transferul datelor din telefonul cel vechi in cel nou.

  Vlad

  Salut, xs Max cu sticla Sparta. Dunga verde pe e ran? Care e prețul si cât direaza?

   service-gsm-mobitel

   Salut, display complet original iPhone XS MAX este 1200 ron, dureaza cateva ore.

  Vasilescu Eugen

  Salut, am un xs Max cu sticla crăpată. In urma loviturii a apărut si o dunga verde pe ecran.

  Cât costa si cât durează? Oferiți si garanție?

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea displayului complet original iPhone XS Max este in jur de 1200 ron. Garantie 90 de zile. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare