ZigaForm version 5.0.5

Inlocuire sticla display iPhone X XS XS Max XR

inlocuire sticla display iphone

Înlocuire sticlă display iPhone X, XS, XS, Max

Pret înlocuire sticla iPhone X, XS, XS Max:

– Înlocuire Sticlă display iPhone X – 500 ron

– Înlocuire Sticlă ecran iPhone XS – 600 ron

– Înlocuire Sticlă display iPhone XS Max – 700 ron

Scapă de crăpăturile ecranului iPhone X, XS, XS Max prin reconditionarea sticlei sparte a display-ului original! La Service-ul Mobitel, putem accent pe calitatea componentelor si a serviciilor, astfel incat, iPhone-ul tău va arăta ca nou si perfect funcțional!

Serviciul de recondiționare a unui display iPhone X, XS, XS Max, se aplică ecranelor originale Apple, ce au doar sticla spartă, restul funcțiilor nefiind afectate.

Daca aveți un ecran in aceasta situație, fara pete, dungi sau alte probleme de funcționalitate, puteti apela cu încredere la serviciile noastre.

Începand cu modelele iPhone X, ecranele Apple au trecut la un alt nivel! Compania americana a introdus si ea ca si cei de la Samsung, ecrane OLED, mult mai calitative din punct de vedere al culorilor si al rezolutiei.

Chiar daca sunt telefoane de top, dispozitivele iPhone X, XS, XS Max, nu sunt scutite de probleme la ecran, in urma folosirii neglijente de catre utilizatori.

Cazul cel mai frecvent de avarie al ecranului iPhone X, XS, XS MAX Sau iPhone XR, este spargerea sticlei sau a geamului de protectie. Este un episod neplacut pentru utilizatorii care-si sparg display-ul telefonului dar nu este neaparat o tragedie. Sticla sau geamul ecranului iPhone X, XS, XS Max, se poate inlocui acum fara probleme, printr-o tehologie de ultima generatie, rezultatul fiind un ecran perfect functional, avand aceeasi calitate ca cel original.

Când este recomandată înlocuirea sticlei ecranului Apple?

Nu tot timpul se poate inlocui sticla unui display iPhone. Sunt cazuri in care din cauza loviturilor repetate, ecranul lcd are de suferit. Daca display-ul prezinta pete negre, linii verticale de diverse culori sau touchscreen-ul este nefunctional, trebuie inlocuit intreg ansamblu ecranului. In aceasta situatie, ne puteti contacta pentru o oferta de inlocuire display iPhone Apple original, sau de o calitate asemanatoare.

Înlocuirea sticlei sau a geam-uli iPhone X, XS, XS Max, este una dintre cele mai căutate reparații pentru aceste modele, pretul fiind aproximativ la jumatatea unui display complet original Apple.

Daca ecranul este afectat permanent in sensul ca prezinta linii verticale sau touchscreen-ul nu este functional, solutia este de înlocuire display iPhone X XS XS Max complet, original.

Toate reparațiile ecranelor originale iPhone X, XS, XS Max beneficiaza de garantie 90 de zile, factură sau bon fiscal. Montajul se face in service-ul nostru din zona parcului Cismigiu, între orele 10-18.

Pentru alte probleme hardware, probleme chip audio, inlocuire port de incarcare, inlocuire acumulator iPhone sau incarcator iPhone, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Pentru programare in service si alte întrebari, contactați-ne la numerele de telefon afișate!

 

 

8 Comments

  Andrei

  Buna ziua.
  Am un iphone xs max si am sticla fata sparta si display ul nefunctional in partea de jos a ecranului.
  La ce pret se poate repara?

   service-gsm-mobitel

   Trebuie înlocuit displayul complet. Prețul pentru componenta originala cu tot cu montaj, este in jur de 1300 ron.

  Dorin Manu

  Salut, la un iPhone XS am sparte ambele sticle, si cea de pe fata, si cea de pe spate. Ce solutii sunt pentru reparatia celor doua probleme si cam cat ar dura?

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea sticlei spate iPhone X sau iPhone XS se face in laborator special, cu instrumente laser pentru a nu deteriora carcasa. Timpul pentru interventie este in jur de 24H. Impreuna cu sticla spate, reparatia va fi in jur de 1000 ron. Va asteptam.

  Adiriana Silaghi

  Am un iPhone X care are sticla ecranului putin crapata. Nu este deranjant decat din punct de vedere vizual. Touchscreen-ul functioneaza perfect. Imi puteti spune va rog cam cat m-ar costa inreventia de incuire a sticlei si cat dureaza? Mentionez ca nu pot lasa telefonul in service mai mult de cateva ore. Va multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea sticlei iPhone X este in jur de 500 ron. Daca ne sunati din timp, putem face reparatia in aceeasi zi. Va asteptam.

  Mariana

  Buna ziua, la un iPhone XS Max am doar sticla sparta, Ce se poate face ?
  Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Se poate inlocui doar sticla display-ului iPhone XS Max, reparatia fiind de calitate, montajul inclus si garantie 90 de zile. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare