ZigaForm version 5.2.6

Inlocuire sticla iPhone 11, 11 Pro Max

inlocuire sticla iphone 11 pro max

Inlocuirea sticlei ecranului iPhone 11, iPhone 11 Pro sau 11 Pro Max se califica in topul reparatiilor avantajoase pentru acest tip de ecran Apple.

De ce spunem asta? Pentru ca inlocuirea sticlei ecranului iPhone 11, 11 Pro Max este jumatate din pretul inlocuirii unui display original iPhone 11, 11 Pro Max.

Ce pret are inlocuire sticla iPhone 11, 11 Pro Max?

Preturile pentru acesta interventie sunt

 • înlocuire sticla iPhone 11 – 600 ron
 • înlocuire sticla iPhone 11 Pro – 800 ron
 • înlocuire sticla iPhone 11 Pro Max – 900 ron

Pretul contine montajul si toate operatiunile necesare reconditionarii ecranului original iPhone. Metoda este una profesionala fara riscuri!

Cand se poate schimba sticla iPhone 11, 11 Pro Max?

Atunci cand doar sticla este afectata de loviturile mecanice iar ecranul nu prezinta pete, linii si touchscreen-ul functioneaza impecabil, se poate reface ecranul original Apple. Daca ecranul nu afiseaza, sau are orice problema din cele enumerate mai sus, singura optiune este inlocuirea completa a ecanului iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max.

Se poate inlocui sticla spate iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max?

Raspunsul este cat se poate de afirmativ. Sticla capacului spate iPhone 11 Pro Max se poate schimba in cele mai bune conditii. Folosim tehnolgia laser pentru desprinderea sticlei sparte, procedeu ce nu lasa urme in carcasa telefonului. Sticla noua se monteaja profesional, aftfel incat nu veti vedea ca a fost inlocuita.

Pret schimbare sticla spate iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max

 • inlocuire sticla spate iPhone 11 – 400 ron
 • inlocuire sticla spate iPhone 11 Pro – 450 ron
 • inlocuire sticla spate iPhone 11 Pro Max – 500 ron

Avand in vedere tehnologia folosita, inlocuirea sticlei capacului spate pentru iPhone 11, 11 Pro, Pro MAX,  poate dura pana la 24h. In acest timp, va putem pune la dispozitie un telefon la schimb pe toata durata reparatiei.

Pentru programari in service sau pentru orice alte intrebari si probleme legate de inlocuirea sticlei ecranului sau a capacului spate iPhone 11, 11 Pro Max, ne puteti contacta la numere de pe site.

8 Comments

  Nyko

  Salut.Am un iPhone 11 promax l-am scăpat pe gresie și nu mai funcționează corect touch.ul mă refer la literele din partea de jos a ecranului.În rest funcționează corect…sticla display.ul nu sunt crăpate.Cât ar costa reparația? Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Putem inlocui si partea de touchscreen. Este mai complicat dar putem încerca. In jur de 800 ron ar fi intervenția. Va asteptam!

  Daniel Alexandru

  Salut, un iPhone 11 Pro Max, am spart sticla ecranului si o sticla de la obiectivul camerei. Cat m-ar costa toata interventia?
  Si in cat timp se poate repara?
  Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Înlocuire sticla iphone 11 pro Max este 900 ron iar schimbarea sticlei camerei, 100 ron.

  Edy

  Am un 11 pro Max adus din america. Cred ca mai este in garanție dat, ieri l-am scăpat pe scări si displayul e varza. Cât costa sa-l fac?
  Mai por intra in mare cu el?

   service-gsm-mobitel

   Pentru inlocuirea ecranului complet iPhone 11 Pro Max pretul este de 1500 ron. Faptul ca a fost lovit il scoate automat din garantie.

  Ionel

  Salut, am un iphone 11 pro. L-am scăpat pe gresie si am sticla spate si fata Sparta. Cât ma costa să-l fac? Garanție cst?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, daca ecranul este functional si nu prezinta puncte, linii sau alte probleme, inlocuirea sticlei este in jur de 800 ron. Pentru sticla capac spate pretul este 400 ron daca-l facem in aceeasi manopera. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare