ZigaForm version 5.5.1

Inlocuire sticla iPhone 11, 11 Pro Max

inlocuire sticla iphone 11 pro max

Inlocuirea sticlei ecranului iPhone 11, iPhone 11 Pro sau 11 Pro Max se califica in topul reparatiilor avantajoase pentru acest tip de ecran Apple.

De ce spunem asta? Pentru ca inlocuirea sticlei ecranului iPhone 11, 11 Pro Max este jumatate din pretul inlocuirii unui display original iPhone 11, 11 Pro Max.

Ce pret are inlocuire sticla iPhone 11, 11 Pro Max?

Preturile pentru acesta interventie sunt

  • înlocuire sticla iPhone 11 – 500 ron – indisponibil
  • înlocuire sticla iPhone 11 Pro – 500 ron
  • înlocuire sticla iPhone 11 Pro Max – 550 ron

Garantie 90 de zile!

Pretul contine montajul si toate operatiunile necesare reconditionarii ecranului original iPhone. Metoda este una profesionala fara riscuri!

In urma inlocuirii sticlei display-ului iPhone 11 Pro, este posibil ca touchscreen-ul sa se deterioreze si sa necesite inlocuirea acestuia. Pretul interventiei nu se modifica dar, odata inlocuit touchcscreen-ul, telefonul va sesiza ca nu este acelasi touchscreen cu care a iesit telefonul din fabrica. In consecinta, in meniu va aparea un mesaj de avertizare cum ca, ecranul a fost inlocuit. Acest mesaj persista in meniu 1-2 saptamani dupa care va disparea.

Cand se poate schimba sticla iPhone 11, 11 Pro Max?

Atunci cand doar sticla este afectata de loviturile mecanice iar ecranul nu prezinta pete, linii si touchscreen-ul functioneaza impecabil, se poate reface ecranul original Apple. Daca ecranul nu afiseaza, sau are orice problema din cele enumerate mai sus, singura optiune este inlocuirea completa a ecanului iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max.

Se poate inlocui sticla spate iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max?

Raspunsul este cat se poate de afirmativ. Sticla capacului spate iPhone 11 Pro Max se poate schimba in cele mai bune conditii. Folosim tehnolgia laser pentru desprinderea sticlei sparte, procedeu ce nu lasa urme in carcasa telefonului. Sticla noua se monteaja profesional, aftfel incat nu veti vedea ca a fost inlocuita.

Pret schimbare sticla spate iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max

  • inlocuire sticla spate iPhone 11 – 250 ron
  • inlocuire sticla spate iPhone 11 Pro – 350 ron
  • inlocuire sticla spate iPhone 11 Pro Max – 400 ron

Avand in vedere tehnologia folosita, inlocuirea sticlei capacului spate pentru iPhone 11, 11 Pro, Pro MAX,  poate dura pana la 24h. In acest timp, va putem pune la dispozitie un telefon la schimb pe toata durata reparatiei.

Pentru programari in service sau pentru orice alte intrebari si probleme legate de inlocuirea sticlei ecranului sau a capacului spate iPhone 11, 11 Pro Max, ne puteti contacta la numere de pe site.

4.8 6 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
16 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei
11 luni în urmă

Salut . Am un IPhone 11 Pro si s-a spart ecranul(se vede curcubeul😅)Cat m-ar costa repararea…

nicoleta
1 an în urmă

Buna ziua! Am un iphone 11 si as dori sa i schimb sticla de pe spate a telefonului cu o alta culoare, daca se poate! Sticla este in stare foarte buna, nu este sparta, nici zgariata, doar doresc o alta culoare a telefonului! Vreau sa stiu daca este posibil si cat costa. Multumesc!

Andrei
1 an în urmă

Salut, am scapt iphone 11 pro max pe gresie si avum spatele telefonului e varza… camerele sunt intacte datoriata husei dar in rest totu e spart, cat m ar costa sa il repar

Geo
1 an în urmă

Buna. Doar ce am spart sticla spate si o camera a telefonului iPhone 11 pro max . Cât m-ar costa?

Nyko
2 ani în urmă

Salut.Am un iPhone 11 promax l-am scăpat pe gresie și nu mai funcționează corect touch.ul mă refer la literele din partea de jos a ecranului.În rest funcționează corect…sticla display.ul nu sunt crăpate.Cât ar costa reparația? Mulțumesc.

Daniel Alexandru
2 ani în urmă

Salut, un iPhone 11 Pro Max, am spart sticla ecranului si o sticla de la obiectivul camerei. Cat m-ar costa toata interventia?
Si in cat timp se poate repara?
Multumesc.

Edy
2 ani în urmă

Am un 11 pro Max adus din america. Cred ca mai este in garanție dat, ieri l-am scăpat pe scări si displayul e varza. Cât costa sa-l fac?
Mai por intra in mare cu el?

Ionel
2 ani în urmă

Salut, am un iphone 11 pro. L-am scăpat pe gresie si am sticla spate si fata Sparta. Cât ma costa să-l fac? Garanție cst?

Suna-ne
Localizare