ZigaForm version 5.2.6

Inlocuire Sticla Samsung S10 S10 Plus S10 Lite

inlocuire sticla s10

Atunci cand sticla unui display Samsung S10 se sparge, dar functionalitatea ecranului nu este afecta, exista solutii ieftine pentru a face telefonul din nou functional.

Gratie ultimelor tehnologii de refacere a ecranelor Samsung, se poate inlocui doar sticla sparta al display-ului AMOLED, pastrandu-se carateristicile ecranului original Samsung.

Cand se inlocuieste Sticla Display S10, S10 Plus, S10 lite?

Daca prin spargerea sticlei ecranului S10, S10 plus sau S10 lite, nu se pierde functionalitatea acestuia, inlocuirea sticlei este cea mai buna afacere pe care o poate face un utilizator Samsung. Ecranul nu trebuie sa prezine puncte negre, linii verticale sau orizonale iar touchscreen-ul trebuie sa fie perfect functional. In caz contrar, este necesara inlocuirea completa a display-ului Samsung S10.

Puteti verifica functionalitatea touchscreen-ului si nu numai, tastand codul de service samsung #*0#*

Cat costa inlocuirea sticlei Samsung S10?

Preturile pentru aceasta operatiune sunt exemplificate mai jos:

 • Inlocuire sticla Samsung S10 – 590 ron.
 • Inlocuire sticla Samsung S10 Lite – 540 ron.
 • Inlocuire sticla Samsung S10 plus – 650 ron.

Montajul este inclus in pret si ca bonus, se inlocuieste si rama ecranului original Samsung. Garantia este de 90 de zile, iar pentru programari in service ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 10-18.

 

6 Comments

  Ovidiu Helerea

  Am un Samsung S 10 și din păcate dintr-un accident stupid s-a spart sticla display-ului, telefonul este funcțional și am înțeles de pe site-ul dvs. că se poate schimba doar sticla la prețul de 590 lei ! Cum trebuie să procedez? Eu sunt din Alba Iulia!

   service-gsm-mobitel

   Puteți trimite telefonul prin curier către sediul nostru. Adresa o găsiți pe site. Reparația se poate face in maxim 24h. Pentru alte detalii, ne puteți contacta telefonic.

    OVIDIU HELEREA

    Mulțumesc!

  Sabina Enache

  Buna ziua, inlocuire sticla S10 se poate face pe loc? Sau in aceeasi zi?
  Mi-am crapat sticla ecranului, telefonul functioneaza dar ma deranjeaza ca si aspect.
  Daca se inlocuieste sticla ecranului S10 telefonul va functiona la fel de bine?
  Care este pretul pentru sticla si care e pretul daca as vrea sa inlocuiesc tot ecranul.
  Piesele sunt originale? Ce garantie dati?

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea sticlei S10, se poate face in aceeași zi dacă aduceti telefonul pana in ora 12. Prețul este 590 ron iar telefonul va funcționa la fel ca la început. Nu se va vedea ca a fost înlocuită sticla. Dacă este necesară înlocuirea ecranului complet S10, prețul pentru schimbarea acestuia este 1130 ron.

  test

  test

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare