ZigaForm version 5.2.3

Display iPhone 6

display iphone 6

Display iPhone 6

Display-ul de iPhone 6 este primul display de iPhone de dimensiuni mai mari, 4.7 inci al companiei Apple. Carcasa metalica ii confera un grad de rezistenta ridicat fata de telefoanele similare de pe piata.

Cu toate acestea, geamul display-ului iPhone 6 sufera la contactul cu asfaltul sau alte corpuri contondente. Sticla display-ului iPhone 6 se poate fisura in urma loviturilor accidentale, nervi sau in diverse situatii neprevazute. Un display spart iPhone 6 poate fi refacut profesional daca geamul este spart, chiar daca acesta este lipit de LCD. Laminarea noului geam se face la temperatura si presiune controlate, ansamblul rezultat fiind de cea mai buna calitate. In acelasi procedeu si inlocuieste si rama display-ului iPhone 6, polarizare si eventual lumina(backlight-ul).

Cand refacerea unui display iPhone 6 nu este posibila, putem inlocui intreg ansamblu display iPhone 6 cu o componenta de cea mai buna calitate, similara cu cea originala Apple. Aceste cazuri sunt urmatoarele: display-ul nu afiseaza, touchscreen-ul nu raspunde la comenzi, display-ul nu este original.

Display iPhone 6

Va asteptam cu cele mai calitative si avantajoase solutii de reparatie pentru display-ul iPhone 6. Geamul sau display-ul complet se inlocuieste in service-ul nostru de catre personal calificat, garantia fiind de 90 de zile pentru orice interventie.

Bateria sau portul de incarcare pot fi inlocuite in siguranta in atelierul nostru, componentele fiind de cea mai buna calitate. Problemele legate de camera foto, incarcare, audio sau contact cu lichide, se pot rezolva in cel mai scurt timp in atelierul nostru din zona Parcului Cismigiu, Universitate. Garantia este de 90 de zile.

Ne puteti contacta telefonic pentru programari in service sau ne puteti expune problema dumneavoastra in scris, prin intermediul formularului de mai jos.

Ai un prieten care are o problema cu display-ul de iPhone 6? Distribuie aceasta pagina prin intermediul retelelor de socializare afisate. Multumim!

14 Comments

  Anghel Nicoleta Luminița

  Buna ziua va rog frumos sa îmi spune ți cat costa înlocuire display iPhone 6 . mulțumesc

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, înlocuirea displayului complet iPhone 6 este 160 ron.

  Cornel

  Buna ziua ! Cat costa inlocuirea sticlei la un iphone 6s avand in vedere ca touchul functioneaza perfect. Si cat timp dureaza reparația. Mulțumesc!

   service-gsm-mobitel

   In jur de 180 ron ar fi refacerea displayului original pentru iphone 6s. Intervenția poate dura 60 min.

  Andreea

  Buna ziua,
  Cat ar costa inlocuirea acumulatorului si a microfonului (inregistrare video), dar si cea a display-ului (nu mai functioneaza deloc) pentru un iPhone 6 Plus?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, Înlocuirea bateriei 100 rom, display 170 si senzor proximitate ce conține si microfonul 60 ron. Preturile sunt valabile pentru înlocuirea tuturor componentelor in aceeași manopera.

  Marius

  Buna seara,
  Cat m-ar costa înlocuirea sticlei de la display pentru un iphone 6s, mentionez ca touche-ul functioneaza perfect.

   service-gsm-mobitel

   În jur de 280 ron este refacerea displayului original prin înlocuirea sticlei. Practic display-ul se reface complet prin procedee de fabrica.

  Alina

  In urma cu cateva luni am schimbat display-ul telefonului Iphone 6 iar acum s-a dezlipit intr-o parte si nu mai pot deschide telefonul .
  Este necesar un nou display sau se poate lipi acesta vechi?
  Multumesc,

   service-gsm-mobitel

   Dacă display-ul mai functioneaza, îl relipim. Dacă nu, trebuie înlocuit complet.

  Marian

  Am geamul la telefon spart cat mă costă ?

   service-gsm-mobitel

   Inlocuirea sticlei iphone 6 este 200 ron.

  Sandu

  Preț display iphone 6? Doar sticla este Sparta.

   service-gsm-mobitel

   Refacerea display-ului original iPhone 6 este 200 ron.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare