ZigaForm version 5.2.3

Inlocuire display iPhone 7, 7 plus

inlocuire display iphone 7

Display-ul unui iPhone 7 are un Ecran Retina HD, LCD Multi-Touch widescreen cu diagonala de 4,7 inchi și tehnologie IPS, Rezoluție de 1334×750 pixeli la 326 ppi cu un inveliș oleofob anti-amprente.

Desi pare rezistent la socurile mecanice, sticla sau geamul ecranului se poate sparge, inlocuirea acestuia fiind necesara pentru a mai putea utiliza telefonul.

Ce pret are inlocuirea display-ului iPhone 7?

 • inlocuire display iPhone 7 – 250 ron
 • inlocuire display OEM iPhone 7 – 380 ron

Montaj Gratuit, garantie 90 de zile.

Suna pentru o programare!

Recent, tot mai multi clienți ne asalteaza pentru inlocuire display iPhone 7. Fie ca este lovit in buzunar, fie că telefonul scapă din mana pe asfalt sau gresie, rezultatele sunt aceleași: urme vizibile de crăpături pe display-ul unui iPhone 7.

Scapă de crăpăturile ecranului iPhone 7!

O inlocuire ecran iPhone 7 sau iPhone 7 plus, este o interventie destul de frecventa, avand in vedere neatentia utilizatorilor, fie ca vorbim de persoane adulte sau de copiii nostri care din joaca sau accidental, scapa telefonul din mana. Sunt cazuri in care un iPhone 7 plus, poate cadea de la etaj sau chiar sa fie calcat de masina, cazuri in care reparatia este destul de dificila.

 

Cat dureaza inlocuirea display-ului iPhone 7?

Timpul de inlocuire a display-ului iPhone 7 este unul redus, in cele mai multe cazuri, reparatia facandu-se pe loc in 20 min.

Exista mai multe variante, cand doar sticla ecranului iPhone 7 este sparta sau cand ecranul este complet nefunctional.

In primul caz, exista proceduri profesionale pentru inlocuire sticla display iPhone 7, pastrandu-se caracteristicile originale ale ecranului original Apple. LCD-ul si touchscreen-ul raman cele originale.

Desi pare o operatiune simpla, ea este destul de complexa, necesita timp, indemanare si materiale de calitate. Este necesara separarea sticlei sparte de pe ecranul original, la temperatura constanta, fara a fi afectat ecranul original.

Dupa ce este curatat de adeziv, ecranul iPhone 7 intra intr-o alta etapa: laminarea noului geam pe vechiul ecran iPhone 7. La fel, procedeul este complex si se realizeaza la temperatura si presiune controlate, in incinte speciale de refurbish. Noul ecran rezultat, va fi perfect functional, identic cu cel original Apple.

In cazul in care ecranul spart nu mai poate fi recuperat, procedeul de inlocuire al unui ecran iPhone 7 complet, se poate face cu o componenta echivalenta, la pret mai redus sau cu un display orginal iPhone 7. In functie de bugetul dumneavoastra, puteti alege reparatia de care aveti nevoie pentru reparatia ecranului iPhone 7.

10 Comments

  Aura Marin

  Salut, pentru un display iPhone 7 plus care are doar sticla fisurata, cam care ar fi pretul?
  Si cat dureaza? Se poate face rapid, in aceeasi zi?
  Merci.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, in jur de 260 ron ar fi înlocuirea sticlei si reconditionarea întregului display. Odată cu sticla, se înlocuiește si rama de plastic a displayului.

  Claudia

  Buna, in cat timp se poate inlocui display-ul iPhone 7 plus? Ma intereseaza sa fie cel original.
  Multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, pentru displayul original OEM iphone 7 plus, prețul este de 400 ron, montaj inclus!

  Valentina M

  Buna ziua, am un iphone 7 negru cu ecranul crăpat. Are și sticla sparta dar și imaginea este afectată. Ce se poate face și cât costa înlocuirea displayului? Am înțeles ca sunt probleme la amprenta sau la butonul home după Inlocuire. Este adevărat?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, inlocuirea completa a display-ului iPhone 7 este in jur de 250 ron, montaj inclus. In ceea ce priveste butonul home cu amprenta, daca acesta functioneaza, va functiona si dupa inlocuirea display-ului. Va asteptam!

  Denisa

  Buna, mi-a scăpat si mie un iphone 7 din mașina. Cred ca mi-a scăpat de zeci de ori si nu a pățit nimic. De data asta, ecran este spart in mii de bucatele. Nici touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi si au apărut si doua pete mari negre.
  Ce ma sfătuiți sa fac? Se mai repara? Va mai merge ca înainte? A fost foarte bun telefonul si nu as vrea sa îl arunc. Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, sunt doua variante de reparație al displayului dumneavoastră. Prima varianta, este un display iphone 7 echivalent dar care merge destul de bine, prețul fiind 250 ron, montaj inclus. Mai avem si garanția unui display original iPhone 7, prețul fiind 450 ron. In ambele cazuri montajul este inclus si garanția este de 90 de zile. Va asteptam.

    Cosmin Popescu

    Buna, am un iPhone 7 la care am spart ecranul. Nu se mai vede nimic. Bateria era destul de obosita, nu mai ținea decât 4-5 ore.
    Care este prețul pentru reparația celor doua probleme și in cât timp se poate face?
    Mulțumesc.

     service-gsm-mobitel

     Înlocuirea ecranului este in jur de 280 ron iar acumulatorul 130 ron. Se poate repara si in aceeași zi, dacă aduceti aparatul in service pana in orele 12.30.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare