ZigaForm version 5.0.5

Inlocuire display iPhone 7, 7 plus

inlocuire display iphone 7

Recent, tot mai multi clienți ne asalteaza pentru inlocuire display iPhone 7. Fie ca este lovit in buzunar, fie că telefonul scapă din mana pe asfalt sau gresie, rezultatele sunt aceleași: urme vizibile de crăpături pe display-ul unui iPhone 7.

Scapă de crăpăturile ecranului iPhone 7!

O schimbare ecran iPhone 7, este o interventie destul de frecventa, avand in vedere neatentia utilizatorilor, fie ca vorbim de persoane adulte sau de copiii nostri care din joaca sau accidental, scapa iPhone 7 din mana. Sunt cazuri in care un iPhone 7 poate cadea de la etaj sau chiar sa fie calcat de masina, cazuri in care reparatia este destul de dificila.

Broken-iPhone-3 Inlocuire display iPhone 7, 7 plus

Ce pret are schimbarea unui display iPhone 7?

Exista mai multe variante, cand doar sticla ecranului iPhone 7 este sparta sau cand ecranul este complet nefunctional. In primul caz, exista proceduri profesionale pentru inlocuire sticla display iPhone 7, pastrandu-se caracteristicile originale ale ecranului original Apple. LCD-ul si touchscreen-ul raman cele originale. Desi pare o operatiune simpla, ea este destul de complexa, necesita timp, indemanare si materiale de calitate. Este necesara separarea sticlei sparte de pe ecranul original, la temperatura constanta, fara a fi afectat ecranul original.

Dupa ce este curatat de adeziv, ecranul iPhone 7 intra intr-o alta etapa: laminarea noului geam pe vechiul ecran iPhone 7. La fel, procedeul este complex si se realizeaza la temperatura si presiune controlate, in incinte speciale de refurbish. Noul ecran rezultat, va fi perfect functional, identic cu cel original Apple.

In cazul in care ecranul spart nu mai poate fi recuperat, procedeul de inlocuire al unui ecran iPhone 7 complet, se poate face cu o componenta echivalenta, la pret mai redus sau cu un display orginal iPhone 7. In functie de bugetul dumneavoastra, puteti alege reparatia de care aveti nevoie pentru reparatia ecranului iPhone 7.

2 Comments

  Denisa

  Buna, mi-a scăpat si mie un iphone 7 din mașina. Cred ca mi-a scăpat de zeci de ori si nu a pățit nimic. De data asta, ecran este spart in mii de bucatele. Nici touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi si au apărut si doua pete mari negre.
  Ce ma sfătuiți sa fac? Se mai repara? Va mai merge ca înainte? A fost foarte bun telefonul si nu as vrea sa îl arunc. Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, sunt doua variante de reparație al displayului dumneavoastră. Prima varianta, este un display iphone 7 echivalent dar care merge destul de bine, prețul fiind 250 ron, montaj inclus. Mai avem si garanția unui display original iPhone 7, prețul fiind 450 ron. In ambele cazuri montajul este inclus si garanția este de 90 de zile. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare