ZigaForm version 5.2.3

Inlocuire sticla iPhone 7

inlocuire sticla iphone 7

Inlocuire sticla iPhone 7

Inlocuire sticla iPhone 7 este o reparatie des intalnita in cazul acestui model si nu numai. Sticla unui display iPhone 7 sau iPhone 7 plus, se poate sparge un urma loviturilor repetate. O lovitura mai puternica, un contact cu asfaltul sau gresia, poate crea neplaceri utilizatorului, geamul display-ului iPhone 7 spargandu-se in mai multe bucatele. Cioburile ecranului pot ingreuna utilizarea normala a smartphone-ului, ca sa nu mai vorbim de partea estetica.

Schimbare sticla iPhone 7 pret 250 ron

Inlocuirea sticlei pentru modelul iPhone 7 se poate face in atelierul nostru prin procedee specifice, profesionale, fara a fi afectate functionalitatile ecranului original iPhone 7. Conditia necesara este ca doar sticla sa fie crapata, iar touchscreen-ul si lcd-ul sa fie perfect functionale. Rezulta o componenta supercalitativa, identica cu cea originala.

Pretul pentru inlocuire sticla iPhone 7 este unul avantajos, fiind aproximativ la jumatatea pretului pentru inlocuirea unui ecran iPhone 7 original.

Inlocuirea geamului spart iPhone 7, este o reparatie calitativa si cautata in randul posesorilor iPhone care isi strica in mod repetat smartphone-ul. In cazul in care, ecranul acestui telefon este prea spart, prezinta pete negre, touchscreen-ul este nefunctional sau nu afiseaza, trebuie inlocuit intreg ansamblu. Pretul pentru un display complet iPhone 7, il gasiti aici. Pentru a programa o reparatie, trebuie doar sa ne contactati telefonic la numerele de pe site.

 

VZtFUbiTGlxKvKuS.medium-300x225 Inlocuire sticla iPhone 7

 

6 Comments

  Luis

  Salut, un iPhone 7 Black de 256G a fost scapat putin in apa, foarte putin. El merge perfect acum, dar pe ecran mi-au aparut niste mici umbre, pete, nu stiu cum sa explic. Se pot remedia aceste chestii? Nu stiu cum sa scap de ele. L-am pus si la uscat 24h, dar tot nu au disparut.

   service-gsm-mobitel

   Putem încerca reparația displayului prin înlocuirea backlight-ului. In jur de 150 ron ar fi reparația dacă se poate remedia prin acest mod.

  Georgiana Balasescu

  Hello, un iPhone 7 rose gold, a fost scapat pe beton. Sticla este foarte afectata in sensul ca este parta in miloane de ciobulete astfel incat, imi este greu sa-l mai folosesc. Ce pot face sa nu se strice mai rau? I-am pus o folie de scotch sa nu-mi intre cionurile in mana. Se mai poate repara sau il arunc?

   service-gsm-mobitel

   Trebuie sa vedem telefonul in service. Dacă sticla displayului este prea afectată, exista riscul ca atunci când o dam jos, ecranul sa fie afectat mai rău. Va asteptam pentru o verificare.

  Catalina Roman

  Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Am spart geamul unui iPhone 7. Am lasat telefonul pe marginea noptierei iar dimineata l-am gasit pe jos. Are cateva crapaturi mici pe ecran dar functioneaza perfect. Cat ma costa reparatia si cat dureaza?
  Va mai functiona ca la inceput? Tin mult la telefon, a mers foarte bine si nu am bani sa-l schimb. Va mulumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna, dacă doar sticla este sparta, refacerea displayului original este 250 ron. In funcțiile de disponibilitatea componentelor, reparația se poate face si pe loc, 10-20 min sau câteva ore.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare