ZigaForm version 5.7.6

Inlocuire display Huawei Mate 20 Lite

Inlocuire display Huawei mate 20 lite

Înlocuire Display Huawei Mate 20 Lite

-Pret inlocuire display Huawei Mate 20 lite – 250 ron, montaj inclus!

  • Ecran Display Huawei Mate 20 Lite
  • Compatibil cu versiune telefon single sau dual SIM, SNE-L21,  SNE-LX1
  • Este ansamblu complet LCD + Touchscreen + Sticla, fara rama.

Calitate Produs: Compatibil

Stare Produs: Nou

Un display zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un Huawei, pe atât este de fragil – așa că astfel de accidente pot apărea des. Acordă o atenție specială telefonului tău, mai ales dacă nu are o husă de protecție. Acesta este expus la numeroase riscuri, precum zgârieturi, crăpături sau chiar defectarea ireversibilă.

Cât costă să înlocuiesc display-ul la Huawei Mate 20 Lite?

Mobitel Service îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire display Huawei Mate 20 Lite în București. Putem monta gratuit noul display în doar 30 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Înțelegem pe deplin urgența de a repara Huawei-ul tău, tocmai de aceea ne mișcăm atât de repede. Telefonul tău Huawei va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect. Totul pentru ca rezultatul final să fie pe placul tău!

Schimbare Display Pentru Huawei Mate 20 Lite + Montaj Gratuit în București

Prețurile aferente înlocuirii display-ului sunt afișate la începutul acestei pagini. Mai mult, montajul display-ului este gratuit!  Durata și prețul înlocuirii touch screen-ului pentru Huawei Mate 20 Lite sunt reduse, după cum sigur ai descoperit deja.

Ecranul Huawei Mate 20 lite, nu este compatbil cu alte modele. Verificati preturile pentru inlocuire display P20 Lite sau inlocuire display P20.

Ce mai aștepți? Cunoști partea de preț/prețuri schimbare display Huawei Mate 20 Lite. Cunoști și durata mică de executare a lucrării. Daca ai si alte intrebari referitoare la inlocuire display Huawei Mate 20 Lite, ne poti lasa un mesaj cu ajutorul formularului de mai jos sau ne poti contacta telefonic.

4.8 4 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
7 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ana
1 an în urmă

Bună ziua, am un huawei mate 20 lițe. Azi dimineață mi-am spart ecranul. Îmi puteți spune cât costa reparația.

Ana
1 an în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Ok, cât ar dura schimbarea. As putea sa îl aduc eu în cursul zilei de mâine la adresa.

Ana
1 an în urmă
Răspuns către  service-gsm-mobitel

Super, mulțumesc.

Elena
3 ani în urmă

Buna, am acest telefon la care in urma unei cazaturi am spart ecranul. Pe langa ecran, s-a spart si capacul spate. Bateria pare obosita, in ultima perioada se cam inchidea cand era descarcata.
Cat ar fi costul sa-l fac ca nou?

Suna-ne
Localizare