ZigaForm version 5.9.1

Display-ul terminalului Apple iPhone 6 se poate fisura in urma repetatelor socuri mecanice. Nu trebuie sa va speriati in acest caz, avem solutii pentru toate buzunarele.

 

image.ashx_ Display iPhone 6 - inlocuire si reparatie sticla sparta

Display iPhone 6

Oferim clientilor nostri o gama variata de componente apple.

Sa presupunem ca ati scapat terminalul iPhone 6 sau iPhone 6 plus iar sticla este sparta. Display-ul trebuie sa fie cel original si complet functional. Avem o solutie avantajoasa de refacere a display-ului  Apple. Desi din constructie ansamblul display iPhone 6 este facut in asa fel in cat sticla si celelalte componente nu sunt separabile decat in conditii speciale. Printr-un procedeu special la temperatura controlata, putem desprinde cu grija sticla cea sparta fara a afecta touchscreen-ul sau display-ul LCD. Rama de pastic pe care sta ansamblul nu se poate refolosi, trebuie inlocuita. La fel si folia de polarizare dintre sticla si touchscreen. De multe ori si backlight-ul(lumina lcd-ului) este afectat de procedeu si trebuie inlocuit cu altul nou. Geamul cel nou se lamineaza cu ajutorul unui adeziv optic solid(OCA) la temperatura si presiune controlate in diverse incinte speciale. Scimband astfel aceste componente, avem un display refubish-at complet, LCD-ul si touchscreen-ul fiind cele originale Apple.

cracked_iphone_trade_official Display iPhone 6 - inlocuire si reparatie sticla sparta

In cazul in care display-ul iPhone 6 plus sau iPhone 6 este spart si nefunctional, singura varianta este inlocuirea completa a ansamblului respectiv. In acest caz va putem oferi doua calitati:

  1. Display iPhone 6 echivalent – sunt componente calitative, achitionate din surse sigure, componente ce au fost atent alese si testate de catre noi in decursul anilor.  Garantam pentru calitatea acestor componente iar daca , calitatea lor nu va satisface va oferim si o alta varianta.
  2. Display iPhone 6 original (swap) Apple –  Sunt componente originale demontante de pe telefoanele iPhone 6 cu diverse probleme( blocate sau placa de baza defecte). Avand in vedere ca Apple nu vine componente, este singura solutie de a avea un display original Apple.
Suna-ne
Localizare