ZigaForm version 5.5.1

Display iPhone 6s

inlocuire display iphone 6s plus

Display-ele Apple iPhone 6S si 6s plus rămâne neschimbate, fiind identice cu dimensiunile ecranelor iPhone 6 si iPhone 6 plus. Au o diagonală de 4,7 inci cu o rezoluţie de 1334 x 750 pixeli, repectiv 5.5 inci si 1920×1080 pixeli rezolutie . Aceste ecrane sunt în continuare clasificate ca fiind Retina HD. Sunt ecrane LED IPS cu un contrast de 1400:1 şi are o putere luminoasă de 500 cd/m pătrat.

Spargerea accidentala a unui display iPhone 6s sau 6s plus, ne pune in dificultate atunci cand nu mai putem utiliza telefonul mobil. Un ecran iPhone 6s sau 6s plus, spart sau nefunctional, poate crea neplaceri utilizatorului, inlocuirea fiind esentiala! Schimbarea unui ecran iPhone 6s plus se poate face rapid, in service-ul Mobitel, la costuri acceptabile.

Cat costa inlocuirea unui Display iPhone 6s plus?

  • Inlocuire ecran iPhone 6s -180 ron
  • Inlocuire ecran iPhone 6s plus – 200 ron

Pretul contine montajul gratuit si garantie 90 de zile.

Inlocuirea ecranului iPhone 6s sau iPhone 6s plus, este o reparatie necesara atunci cand, in urma loviturilor ecranul este inutilizabil. Sa nu mai vorbim si de aspectul neplacut al unui telefon cu display-ul spart!

Cat dureaza inlocuirea ecranului iPhone 6s plus?

Schimbarea ecranului iPhone 6s sau iPhone 6s Plus, se poate face rapid in service-ul Mobitel. Timpul pentru inlocuirea display-ului este de aproximativ 20 de minute.

Pentru alte modele iPhone, puteti verifica lista completa pentru inlocuire display iPhone, montaj gratuit si garantie 90 de zile.

In general ecranul iPhone 6s plus este pe stoc, dar pentru a verifica disponibilitatea componentelor, clientii sunt rugati sa ne contacteze telefonic inainte de a veni in service.

 

5 2 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
6 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Daniel Cosu
1 an în urmă

Buna ziua, cat costa inlocuirea unui display iPhone 6s plus si a bateriei pentru acest model?
Cat de repede se pot face reparatiile?
Multumesc,

Daniel D
2 ani în urmă

Buna ziua, am un iPhone 6s cu display-ul spart. Se vede foarte putin din imagine si nici camera selfie nu mai functioneaza. Banuiesc ca este de la lovitura primita.
Pot veni cu el? Piesele sunt pe stoc?

Raluca Marin
2 ani în urmă

Buna ziua, in cat timp se poate inlocui display iPhone 6? daca vin cu el dimineata este gata in cateva ore?

Suna-ne
Localizare