ZigaForm version 5.2.3

Display iPhone 8 Plus

display iphone 8 plus

Display iPhone 8 Plus

Lucram cu telefonul zi de zi, iar in graba putem scapa pe jos iPhone-ul la care tinem. Un display iPhone 8 Plus poate suferi diverse socuri mecanice nedorite.

Sticla display-ului iPhone 8 PLUS se poate zgaria sau crapa in urma unor lovituri repetate. Desi sticla display-ului iPhone 8 Plus face parte din ansamblul ecranului, era poate fi reparata, inlocuita prin procedee speciale de service. La o temperatura controlata ea se poate inlocui cu alta noua. Procesul se face cu echipament profesional de service, display-ul iPhone 8 Plus rezultat fiind la aceeasi calitate ca si cel original.

Este recomandat evitarea socurilor mecanice dupa inlocuirea acestuia si protejatarea display-ului iPhone 8 Plus cu o folie anti-soc. Pentru orice intrebare legata de inlocuire display iPhone 8 Plus sau de serviciile noastre, va asteptam sa ne contactati.

2 Comments

  Eduard

  Am un iphone 8 plus pe care l-am aruncat la nervi. Ideea e ca, s-a spart si ecranul si capacul spate. Oare mainpoate fi tecuperat?
  As vrea totusi sa-l mai folosesc, am dat o grămada de bani pe el.
  Astwpt răspuns. Sarumana.

   service-gsm-mobitel

   Se poate inlocui si ecranul display si capacul de sticla spate. Pretul pentru display iPhone 8 plus este intre 280 si 380 ron in functie de calitatea componentei iar pentru capacul spate, inlocuirea se face cu laser pretul fiind in jur de 300 ron. Va asteptam.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare