ZigaForm version 4.6.1
display samsung s10

Ecranul noului Samsung S10 vine cu un display 6.1″ Quad HD+ Dynamic AMOLED, Infinity-O Display (3040×1440),550 ppi, HDR10+ certified. Are camera selfie integrata chiar in ecran, in partea dreapta sus, un design inovator si are bineinteles ca toate samsungurile de noua generatie, ecran curbat.

Desi este proiectat sa reziste la diverse intemperii, cum ar fi apa, frig si socuri mecanice, loviturile puternice nu salveaza ecranul unui Samsung S10 de la sparturi pe suprafata de sticla a display-ului. In general este bine sa protejam ecranul Samsung S10 cu o folie antisoc, pentru a scapa de drumuri la service.

Utilizat in conditii necorespunzatoare, un ecran AMOLED Samsung S10 poate deveni nefunctional daca din cauza nervilor sau neatentiei, telefonul sufera socuri mecanice repetate. In cazul in care doar sticla ecranului Samsung S10 este fisurata, exista o solutie avantajoasa pentru readucerea telefonului la starea initiala. Mai multe detalii gasiti aici despre inlocuire sticla S10.

SUPER-AMOLED-LCD-For-Samsung-Galaxy-S10-SM-G973F-G973-S10-Plus-G975-SM-G975F-LCD.jpg_q50-300x300 Display Samsung S10

In eventualitatea unui display Samsung S10 nefunctional, singura solutie este inlocuirea completa a acestuia. Ecranele Samsung S10 originale, vin echipate din fabrica impreuna cu rama de metal. Astfel reparatia este facila, telefonul aratand ca nou dupa interventie.

 

Cat costa inlocuirea unui display Samsung S10?

3 Comments

  Andreea Sas

  M-ar interesa cat costa un ecran samsung s10, mi l-a scapat fiul meu pe jos si s-a spart!

   service-gsm-mobitel

   Este Sparta sticla sau ecranul este complet nefunctional?

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, pentru modelul Samsung s10, displayul complet original este in jur de 1150 ron, montaj inclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Suna-ne
Localizare