ZigaForm version 5.2.3

Display Huawei P Smart 2019

display huawei p smart 2019

Huawei P smart 2019 este urmatorul smartphone din seria P Smart al companiei din china. Primul model a aparut in 2018, cu numele Huawei P Smart. Este un smartphone accesibil ca pret si destul de performant.

Loviturile accidentale pot avea repercusiuni negative asupra ecranului Huawei P Smart 2019. Acesta se poate sparge, de multe ori ajungând în situația de a fi nefuncțional. Înlocuirea ecranului este o necesitate atunci când nu se mai poate folosi telefonul.

Cât costă înlocuire Display P Smart 2019?

Înlocuire display Huawei P SMART 2019 – 290 ron, montaj gratuit!

Sună pentru o programare in service

 • Ecran Display Huawei Psmart 2019 P Smart 2019
 • POT-L21
 • POT-LX1 / POT-LX1AF / POT-LX2J (8 MP); POT-LX1RUA / POT-LX3

Schimbarea Display Huawei P Smart 2019 este necesara atunci când touchscreen-ul telefonului nu funcționeaza in parametrii sau deloc. Este un ecran huawei calitativ, compatibil cu cel original. Este o alegere de buget avand in vedere costul mic de inlocuire raportat la pretul unui Huawei P Smart 2019 nou. Pentru o oferta înlocuire ecran original Huawei P Smart 2019, ne puteti contacta telefonic.

Cât durează schimbarea unui Display Huawei P Smart 2019?

Înlocuirea ecranului Huawei P Smart 2019, se face rapid, in aproximativ 30 de minute, in service-ul nostru din Bucuresti. În urma reparației, telefonul va arăta si funcționa ca nou. Trebuie știut că nu există riscul ca in cursul interventiei, datele personale sa se piardă. Garanția pentru componentele cu care lucram este de 90 de zile, iar montajul este GRATUIT!

Înlocuire Display Huawei P20 Lite in Bucuresti!

Stim ca timpul este esential pentru fiecare dintre noi. Daca ai nevoie de înlocuire display Huawei P20 lite in Bucuresti, te asteptam in sediul din zona Parcului Cismigiu, poti naviga cu WAZE. În cazul in care reparația nu se poate face pe loc, echipa Mobitel va poate pune la dispozitie un telefon la schimb pe durata reparației.

Ecranul Huawei P Smart 2019 nu este compatibil cu alte modele huawei. Verificati aici preturile pentru inlocuire display Huawei P20 lite, inlocuire display P20 sau schimbare display Huawei Mate 20.

Dacă nu sunteti din București sau nu vă puteti deplasa la locația noastră, ne puteți trimite telefonul pe adresa noastră pe care o gasiți in secțiunea contact!

6 Comments

  Camelis

  Buna ziua cat costa schimbarea unui display la un huawei p smart 2019 cu carcasa albastra chiar si cu unul compactibil?

   service-gsm-mobitel

   Pretul pentru inlocuirea ecranului compatibil, este in jur de 290 ron. Nu conteaza culoarea ramei, aceea nu se inlocuieste doar daca sunt probleme cu ea.

  Cosmin Ionescu

  Buna seara, pentru p Smart Z avewti ecrane?
  Am si eu o problema cu acest display pe care fiica mea l-a spart.
  Multmesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, putem inlocui ecranul Huawei P Smart Z in aceeasi zi, pretul fiind in jur de 290 ron. Montajul este gratuit!

  Eugen Voicu

  Salut, am un p smart dar prima versiune. Am scapat pe el o scula iar acum ecrnaul e varza, are dungi.
  Cam cat costa o reparatie?

   service-gsm-mobitel

   Pentru prima versiune Huawei P Smart, inlocuirea ecranului este in jur de 220 ron.

Pune o intrebare

Suna-ne
Localizare