ZigaForm version 5.7.6

Înlocuire sticla display iPhone XS

inlocuire sticla iphone 12

Inlocuire sticla iPhone XS

Inlocuire sticla display iPhone XS este o interventie ce necesita multa indemanare si utilizarea unor echipamente profesionale in procesul de reparatie. Nu in ultimul rand, trebuie folosite materiale de calitate, pentru ca ecranul original iPhone XS sa nu aiba de suferit si sa functioneze la parametrii de fabrica.

Când un iPhone XS cade pe asfalt sunt șanse mari ca ecranul acestuia să se spargă. În cazul în care doar sticla ecranului este afectată avem soluții profesionale pentru înlocuirea acesteia la preturi avantajoase.

Când trebuie înlocuit ecranul complet la un iPhone XS

Ecranul unui iPhone XS se poate sparge în mai multe moduri. Inlocuire sticla display iPhone XS nu este posibila atunci când pe ecran apar dungi verticale de diferite culori pete negre sau touchscreen -ul nu mai este funcțional.  Soluția este înlocuirea completa a display-ului.

Recomandarea noastra pentru inlocuirea unui iPhone XS, este o componenta originala Apple ce pastreaza aceleasi caracteristici vizuale si functionale cu produsele Apple.

Pentru intrebari si programare in service, contactati-ne la numerele de pe site. Va asteptam!

5 2 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
4 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mihaela Covalenco
3 ani în urmă

Buna ziua, Sticla din spate de la Iphone XS o am sparta. Cat m-ar cost si cat dureaza? Ma intereseaza safie reparat cat mai repede. Multumesc

Bianca Costea
3 ani în urmă

Buna, am un iphone xs la care din greșeala i-am spart geamul. El functioneaza iar culorile sunt cele orign ale. Ce preț ar fi pentru schimbare si cât durează? Se poate face in aceeași zi? Merci

Suna-ne
Localizare