ZigaForm version 5.7.6

Inlocuire sticla Samsung S9

inlocuire sticla samsung s9

Inlocuire sticla Samsung S9

Inlocuire sticla Samsung S9 este o reparatie ce necesita multa indemanare si folosirea unor instrumente de service profesionale.  Sticla sparta al unui display Samsung S9 sau Samsung S9 plus, se poate inlocui fara riscuri in service-ul nostru, reparatia fiind una dintre cele mai cautate.

Sticla sparta Samsung S9? Nicio problema, dupa reparatie, telefonul va arata ca nou. Stim ca un urma unor lovituri accidentale, ecranul telefonului se poate sparge. Ghinionul ne poate pandi la orice pas, dar nu trebuie sa ne alarmam prea mult atunci cand, doar sticla display-ului Samsung S9 sau S9 plus se sparge.

-Inlocuire sticla Samsung S9, S9 plus – 500 ron

De ce sa platesti pretul unui display Samsung S9, daca doar sticla este sparta? Solutia de inlocuire sticla Samsung S9, este o reparatie calitativa, fiind la jumatatea pretului un ecran nou original Samsung S9.

Prin procesul de refurbish-are a display-ului, toate caracteristicile componentei originale Samsung se pastreaza, luminizitate, sensibilitatea touchscreen-ului etc. Geamul spart Samsung S9, se inlocuieste prin procedee de criogenare, temperaturile la care se lucreaza prin acest procedeu fiind de -100C.

Mi-am spart ecranul Samsung S9! Poate fi refacut prin acest procedeu?

Daca doar sticla ecranului este sparta, atunci putem reface display-ul de Samsung S9 sau S9 plus. Trebuie totusi sa stiti ca nu toate ecranele Samsung S9 sau Samsung S9 plus se pot reface prin acest procedeu.

Ecranul spart, trebuie sa fie perfect functional, fara linii, pete sau alte puncte negre pe suprafata display-ului. Touchscreen-ul la fel, trebuie sa functioneze perfect.

Daca telefonul este imposibil de utilizat in urma unui accident nefericit, in sensul ca ecranul nu afiseaza sau functioneaza defectuos, verifica aici pret inlocuire display Samsung S9. Daca ai un ecran spart Samsung S9 si vrei sa verifici cat te costa refacerea lui, contacteaza-ne telefonic la numerele de pe site.

 

 

0 0 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
8 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Bogdan
2 ani în urmă

Am un S9 cu sticla sparta, fata/ spate.
Un pret pentru schimbarea lor ?

Andreea
3 ani în urmă

Ce pot face daca am un s9 la care nu se mai vede nimic pe display? Cat ma costa sa inlocuiesc ecranul original?

Enache Eugen
3 ani în urmă
Răspuns către  Andreea

Salut, am un Samsung S9 dual sim. Din greșeala, am spart sticla de protectie pe care o aveam sa protejeze ecranul. Am dat-o jos si spre surprinderea mea, sticla ecranului original era si ea sparta. Acum vine întrebarea: putem inlocui doar acea sticla a ecranului fără a afecta restul displayului? Cât de sigura e operațiunea? Am tot citit povesti pe net cum ca ar trebui înlocuit displayul complet.
Merci!

Sandu Grigore
3 ani în urmă

Salut, am un Samsung S9 plus cu sticla putin crapata. Nu are pete si functioneaza bine pana la ora asta. Mi-e teama ca la urmatoarea lovitura sa nu cedeze ecranul complet. Ma puteti ajuta cu un pret si timp pentru a repara telefonul? Merci

Suna-ne
Localizare