Inlocuire sticla iPhone X

Sunt multe intamplari neprevazute care pot duce la spargerea unui ecran iPhone X. De foarte multe ori, scapam telefonul din mana pe asfalt, gresie, parchet sau il lovim cu alte obiecte contondente. Sunt cazuri in care scapam cu o mica zgarietura pe ecran sau carcasa dar sunt si cazuri in care, sticla ecranului iPhone X, se poate sparge, crapa destul de grav. Desi telefonul functioneaza si touchscreen-ul isi face treaba, este deranjant sa lucram cu un iPhone ce are geamul display-ului crapat.

Inlocuire geamului spart iPhone X, este o reparatie destul de cautata avand in vedere pretul destul de mare al unui ecran original iPhone X. Sticla unui display iPhone X, poate fi afectată de la nenumăratele căzături sau lovituri accidentale. Inlocuirea sticlei iphone X, se face doar in laborator specializat folosind procedee si componente de ultima generație.

Refacere sticla iPhone X

Crăpăturile sticlei unui display iphone X, atunci când nu afectează touchscreen-ului sau a lcd-ului, pot fi remediate fără a afecta principale funcții ale unui display iPhone X. Culorile si sensibilitatea touchscreen-ului, rămân neschimbate, telefonul funcționând ca la început.

img_7595 Inlocuire sticla iPhone X

Cat costa inlocuirea sticlei iPhone X

Reparatia unui ecran iPhone X, nu este o interventie pentru amatori. Sticla display-ului face parte din ansamblul original al ecranului iPhone X. Orice miscare gresita in procesul de reparatie, poate afecta iremediabil ecranul lcd. Trebuie sa fie o reparatie bine facuta si sa nu implice riscuri pentru client. Pretul pentru inlocuirea sticlei iPhone X este in jur de 650 ron, iar noi, garantam reusita acestei interventii.

Daca ecranul iPhone X este complet distrus, nu raspunde la comenzi sau are lunii verticale sau pete, recomandam inlocuirea completa pentru display iPhone X.

In general, inlocuirea sticlei iPhone X, este o intervenție de durata, programarea in service fiind necesară cu câteva ore înainte de a ajunge cu telefonul la noi. Contactați-ne la numerele de pe site pentru mai multe detalii.

10 Comments

  Gelu

  Salut, un preț pentru înlocuire sticla iphone x s Max? Ecranul functioneaza corect.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, înlocuirea sticlei iphone xs Max este 850 ron.

  iulian bajan

  va salut! Imi puteti spune va rog cat dureaza inlocuirea unui geam display pentru iphone Xs?

  merci!

   service-gsm-mobitel

   Înlocuire geam iphone xs se poate face si i aceeași zi dacă ne anuntați telefonic sau facem o programare: 0722985058

  Alexandru

  Salut, l-am lovit intr-un colt de masa. Un iPhone X. Geamul nu s-a spart dar i-a aparut o dunga verde in partea dreapta. Merge touhcscreen perfect.
  Ce e de facut si cat ma costa?

   service-gsm-mobitel

   Salut Alexandru, in cazul tau trebuie înlocuit întreg ansamblu display original iphone x. Prețul aproximativ pentru componenta originala apple este in jur de 900 ron.

  Sandra

  Am uitat sa precizez, este un iPhone X si este in garantie…mai poate fi reparat pe garantie?

   service-gsm-mobitel

   Garanția nu mai este valabilă având in vedere faptul ca telefonul a suferit un șoc mecanic…

  Sandra

  Buna, tocmai mi-am scapat telefonulul din masina pe asfalt. Are o mica crapatura in dreptul camerei foto frontale. Credeti ca ma puteti ajuta cu inlocuirea sticlei? In rest merge bine. Inclusiv touchscreen-ul.
  Va multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Dacă este crăpată doar sticla ecranului, prețul pentru reparația displayului iPhone X este in jur de 650 ron. Va asteptam in service cu telefonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
Characters: 0 Words: 0 Word Limit: 000 Comment Limit: 0
*

Suna-ne
Localizare