ZigaForm version 5.7.6

Inlocuire sticla iPhone X

Sunt multe intamplari neprevazute care pot duce la spargerea unui ecran iPhone X. De foarte multe ori, scapam telefonul din mana pe asfalt, gresie, parchet sau il lovim cu alte obiecte contondente. Sunt cazuri in care scapam cu o mica zgarietura pe ecran sau carcasa dar sunt si cazuri in care, sticla ecranului iPhone X, se poate sparge, crapa destul de grav. Desi telefonul functioneaza si touchscreen-ul isi face treaba, este deranjant sa lucram cu un iPhone ce are geamul display-ului crapat.

-Inlocuire sticla iPhone X – 500 ron, montaj inclus.

Inlocuire geamului spart iPhone X, este o reparatie destul de cautata avand in vedere pretul destul de mare al unui ecran original iPhone X. Sticla unui display iPhone X, poate fi afectată de la nenumăratele căzături sau lovituri accidentale. Inlocuirea sticlei iphone X, se face doar in laborator specializat folosind procedee si componente de ultima generație.

Refacere sticla iPhone X

Crăpăturile sticlei unui display iphone X, atunci când nu afectează touchscreen-ului sau a lcd-ului, pot fi remediate fără a afecta principale funcții ale unui display iPhone X. Culorile si sensibilitatea touchscreen-ului, rămân neschimbate, telefonul funcționând ca la început.

img_7595 Inlocuire sticla iPhone X

Cat costa inlocuirea sticlei iPhone X

Reparatia unui ecran iPhone X, nu este o interventie pentru amatori. Sticla display-ului face parte din ansamblul original al ecranului iPhone X. Orice miscare gresita in procesul de reparatie, poate afecta iremediabil ecranul lcd. Trebuie sa fie o reparatie bine facuta si sa nu implice riscuri pentru client. Pretul pentru inlocuirea sticlei iPhone X este in jur de 500 ron, iar noi, garantam reusita acestei interventii.

Acelasi procedeu profesional se utlilizeaza si in cazul inlocuirii sticlei iPhone XS, XS Max.

Daca ecranul iPhone X este complet distrus, nu raspunde la comenzi sau are lunii verticale sau pete, recomandam inlocuirea completa pentru display iPhone X.

In general, inlocuirea sticlei iPhone X, este o intervenție de durata, programarea in service fiind necesară cu câteva ore înainte de a ajunge cu telefonul la noi. Contactați-ne la numerele de pe site pentru mai multe detalii.

 

5 2 Voturi
Article Rating
Abonează-te
Notifica la
22 Comments
Cele mai noi
Cele mai vechi Cele mai vodate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
kido
1 an în urmă

buna ziua! mi-am spart recent sticla pe iphone x si touch-ul a luat-o razna, da swipe sau se apasa singur. cat ar costa reparatia?

Tabita
1 an în urmă

Buna ziua, am un iphone X si e sparta doar sticla, cat costa sa o schimb si in cat timp dureaza reparatia ?

Aurel Ardelean
2 ani în urmă

Buna ziua, am un iPhone X cu sticla sparta. Ecranul este perfect functional. Dupa inlocuirea sticlei, se va pastra functia truetone?
Daca nu sunt din Bucuresti, pot trimite telefonul prin curier? In cat timp va fi gata?
Merci

Amalia Constantinescu
2 ani în urmă

Buna ziua! Sticla display ului s a crăpat si este o linie vizibila care pleaca de aproape de camera si ajunge in dreptul butonului de volum ,,-“. I am schimbat doar geamul de protectie de doua ori, pentru ca nu mai merge touch ul aproape deloc, doar ca fara geamul de protectie merge perfect. Imi puteti spune, va rog, de la ce vine problema?

Georgiana Stan
3 ani în urmă

In cât timp înlocuiți sticla spartă pentru in ecran iphone x?
Dati garanție?

Daniel
3 ani în urmă

salut! Am scapat telefonul (iphone x) pe gresie si am reusit sa crap sticla frontala. Este o linie de jos pana sus. Problema este ca telefonul nu mai raspunde la anumite comenzi situate în partea de sus a ecranului, cum sunt cele de la bara din safari, sau de selectati din meniul poze. Se mai poate repara ceva la el?

Gelu
4 ani în urmă

Salut, un preț pentru înlocuire sticla iphone x s Max? Ecranul functioneaza corect.

iulian bajan
4 ani în urmă

va salut! Imi puteti spune va rog cat dureaza inlocuirea unui geam display pentru iphone Xs?

merci!

Alexandru
4 ani în urmă

Salut, l-am lovit intr-un colt de masa. Un iPhone X. Geamul nu s-a spart dar i-a aparut o dunga verde in partea dreapta. Merge touhcscreen perfect.
Ce e de facut si cat ma costa?

Sandra
4 ani în urmă

Am uitat sa precizez, este un iPhone X si este in garantie…mai poate fi reparat pe garantie?

Suna-ne
Localizare