Display iPhone X

display iphone x

Display iPhone X

Display iPhone X este primul display de tip OLED pentru terminalele iPhone. Are o forma unica, inovatoare, rezoluție de 2436×1125 pixeli la 458 ppi, force touch si invelis oleofob anti-amprenta. Prezinta un decupaj in partea de sus a ecranului, loc in care se regasesc sezorii si camera frontala. Sunt multe brand-uri ce s-au inspirat dupa modelul ecranului iPhone X, asemanarile fiind izbitoare.

Ca si la alte modele, ecranul iPhone X se poate crapa usor un urma loviturilor, trebuie protejat cu o folie de sticla anti-soc sau cu un bumper adecvat tipului de telefon. Orice interventie neautorizata sau lovitura puternica, duce la anularea garantiei iPhone X, trebuie sa aveti mare grija cu acest device.

Sticla display iPhone X

Geamul display-ului iPhone X, face parte din ansamblul display, daca se sparge acesta se poate inlocui prin procedee speciale de refurbish. Pentru a pastra calitatea culorilor si senzitivitatea touchscreen-ului original, este recomandat sa inlocuim doar sticla display-ului iPhone X. Interventia se face profesional in service-ul nostru, noul Display aratand si functionand impecabil dupa reparatie. Sticla cea noua se lipeste de display-ul OLED prin laminare la cald, cu adeziv optic solid, procedeu de fabrica.

Sunt cazuri in care socul mecanic poate deteriora display-ul iPhone X permanent, caz in care se inlocuieste intreg ansamblu. Recomandam inlocuirea cu un display iPhone original, recuperat de pe un alt telefon cu alte probleme. Si spatele iPhone X se poate sparge in urma loviturilor. El trebuie inlocuit cu totul fiind un ansamblu complet.

Este singura solutie pentru a avea un display original iPhone deoarece Apple nu comercializeaza componente. Pentru terminalul iPhone X al companiei Apple, va putem la dispozitie o gama larga de reparatii, inlocuire carcasa, probleme audio, incarcare, baterie, camera, senzori proximitate etc.

Va asteptam in service-ul nostru pentru mai multe detalii, sau ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de mai jos.

 • display-iphone-x-spart-inlocuire-1 Display iPhone X
 • iphone-x-capac-spart-1 Display iPhone X
 • iphone-x-capac-spate-1 Display iPhone X

Accidental, sticla unui display de iPhone X se poate sparge, iar restul ecranului ramane functional. In aceasta situatie, venim in intampinarea clienilor nostrii cu o reparatie calitativa si mica ca si pret, prin inlocuirea acesteia. Trebuie stiut ca aceasta operatiune nu este chiar atat de facila, interventia facandu-se cu o tehnologie de ultima ora, sticla cea noua fiind montata prin laminare, cu adeziv optic solid, la temperatura si presiune controlate.

In cazul in care tot ansamblul display este nefunctional, el treuie inlocuit complet. Un display original Apple iPhone X, recuperat de pe un alt telefon cu alte probleme, este unica solutie in acest caz. Cel putin deocamdata. Pretul pentru aceasta reparatie poate ajunge in jur de 1200 ron, montaj inclus.

8 Comments

  Ercan Celik

  Salut, am ecranul spart, display-ul merge, am și spatele spart, și nu îmi mai funcționează face id-ul

   service-gsm-mobitel

   Înlocuirea sticlei fata este 750 ron, spate 400 ron. Face id-ul nu știm dacă poate fi reparat decât dacă înlocuim telefonul complet.

  Alex

  Bună ziua , am un iPhone x și l-am scăpat pe jos de la mică distanță , are doar o “ciobitura” foarte mică in colț , atat .. in rest merge perfect . Cât ar costa ?

   service-gsm-mobitel

   Dacă trebuie înlocuită sticla displayului iphone x, reparația este in jur de 800 ron.

  Ana

  Buna Ziua am scăpat telefonul iPhone x pe jos s-a spart display-ul intr-o parte se văd mai multe culori și numai funcționează touch-ul decât in anumite părți.
  Cât costa?
  Mulțumesc.

   service-gsm-mobitel

   Trebuie înlocuit display-ul complet. Un display original găsim doar pe telefoanele dezmembrate, deci nu nou si este in jur de 1200 ron. Ar mai fi varianta înlocuirii telefonului complet, dar pentru acest aspect trebuie sa ne contactați telefonic.

  Aurelian

  Buna ziua . Am scapat telefonul iPhone X si sa crapat sticla , se poate folosi functioneaza touch ul nu are pete sai sticla pisata . Se mai poate face cv cu el sau trb sa cumpar un display ?! Daca da cat ma costa inlocuirea sticlei si cat dureaza ?! Multumesc

   service-gsm-mobitel

   Dacă este Sparta doar sticla, refacerea displayului este in jur de 850 RON, timp de execuție 24-48h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
Characters: 0 Words: 0 Word Limit: 000 Comment Limit: 0
*

Suna-ne
Localizare