Terminalele mobile Blackberry sunt dispozitive cu securitate sporita, sistemul Blackberry fiind din ce in ce mai utilizat de catre agentiile guvernamentale sau marile companii.

Oferim service pentru aproape orice terminal Blackberry probleme hardware sau software. Fie ca aveti display-ul spart sau carcasa deteriorata, ne puteti contacta.

In cazul in care dispozitivul Blackberry pe care-l detineti a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, va sfatuim sa ne contactati cat mai repede pentru a ajunge cu terminalul in service. In cazul contactului cu apa este necesara o curatare cat mai rapida a placii de baza sau a componentelor aparatului Blackberry.

Aveti grija de datele personale, agenda, e-mailuri, notite, fotogratii din telefonul Blackberry. Incercati sa faceti un backup periodic, in cazul in care aveti probleme software, datele din terminalele Blackberry sunt greu de recuperat.

 

24 Comments

  Luminita Nistor

  Buna seara!
  Doresc sa aflu cat ar costa inlocuirea geamului pentru un Blackberry Classic. Va multumesc.

   service-gsm-mobitel

   Buna ziua, la Blackberry Clasic se inlocuieste display-ul complet pretul fiind in jur de 220 ron, montaj inclus. Va asteptam.

  florin stan

  buna ziua am un blackberry classic si doresc inlocuirea bateriei il am de trei ani si nu mai tine bateria .cat costa si unde va gasesc

   service-gsm-mobitel

   In jur de 200 ron este inlocuirea bateriei pentru acest model. Bateria ne ajunge in 2-3 zile de la comanda iar adresa noastra o gasiti pe site in sectiunea contact.

Suna-ne
Localizare